WHEY DEM SNITCH SEH?

GD Met these snitcherzzz lol think dem miss dem karma but God nah sleep the p*y dem wicked and hypocritical to each other ..all dem du a chat each other yu wuda think the man dem a enemies …think uno win p**y …dutty Ungrateful bag white afta Tash stood by yu when dem send yu home n you same one seh not even yu frenz had yu bck a JA like Tasha did…yu si how yu repay her cheat n style the girl wid bare lil gyal..Niqqa yu have 2 daughters set example …Stink Duran aka green is the next one leave him to his owna karma …(word on the street him nuh gi Di child a penny )Pony djshavy seh yu fi take care of yu kids..Rambo stop beat up yuh baby mother n her mother yu frenz talking in the streets ..Ernie mi hear seh yu is a ok father but a public eater lol ..sadeki yu bait up yourself big time ..y’all karma coming soon bunch of fake snitcherzzz

8 thoughts on “WHEY DEM SNITCH SEH?

1. TASHA THE WORLD KNOW A U A SEND IN THE MAN DEM , U NEVER KNOW SAY FI COOL UR PUSSY DOWN TOO , U CANT BE A LADY AND WALK AND F**K LIKE BAG WHITE , U HAVE KIDS TOO , GROWN TOO ,TASHA BAG WHITE WOULD TAKE U BACK BUT U COME POP SHIT A NEW YORK WHEN U KNOW IT WAS NOT TO COME PUBLIC ,ALL A FI HIM FREN DEM NUH HAVE NUTTING , MR NICE HIM, AFFI TAKE CARE A FI HIM BATTY PEOPLE DEM A YARD , HIM HAVE A GAL A BREED A JERSEY ,HIM WOMAN BROAD AND NUH TAN GOOD SAYS IMAGE (TANISHA BIG UP UR DAMN SELF),COJUE IS A DEPORTEE ,TOO FLASHY DEPORTEE,SO TASHA BE GRATFUL FOR WHAT BAG WHITE DO FOR U ,U STILL A F**K UR BABY DADDY ,YES UR SON FATHER ,HELLO DONT FORGET THE PEOPLE DEM SEE U AND HIM .

2. PPL THIS IS GETTING OLD.. GET UP AND THANK GOD FI LIFE…PPL CAAH JUST GET UP N HATE PPL LIKE THAT..ITS SO SAD..YALL LEAVE TASHA N B WHITE ALONE …MET PLZ TO TAKE THIS DOWN..CAAH HVE PPL LIFE OUT THERE LIKE THAT..GOD BLESS EACH OF US ..AT THE END OF THE DAY THEY HAVE A KID TOGETHER LEAVE DEM…ITS WAY 2 MUCH HATE

3. “The way dem chat one nada you would think they were enemies” sounds like your typical Jamaican crew of waste man. Every crew of neega dem ah yard tan so, that’s how you know Jamaica full of fake neega. How can you par wid a man or men you nuh like?!! Real niggas went out style since man start bleach fi fake complexion.

4. wol a dem a batty man ! str8 FACTS!

BRUK N BOSI!! MI WA SMADDY FCK UP DI ONE WEH NAME RAMBO
    u see ! big n fat like ugliest coolie bwoy to bbc this nigga is wack AF wid pare rotten teeth inna him head! AND LOVE RUN DOWN WOMAN WEH HIM NEVER EVER F**K ! him wi rape mi nuh put it past him!!!! stink nuh fck! ole bum ass nigga ..

DJSHAVY how tf u and pony in the same crew and u deh with his baby mother??? ewww pony need to mind his kids yes but bitch ass shavy u need to stop beating the shit out of tamara wtf?!!! none a unu nuh better than the next a wa dis .. tashine need to leave pony him love gwan like him love hr but he doesnt its the benefits!! he get somewhere to kotch when he in NYC & a benz to drive other bitches around in haha

durant u arm green bad u stink and love beg mek u nuh guh siddung everyday u inna party a wait pon nex man fi come buy a bottle so u can drink liquor and hype up uself a wa do u ..kmt

nini hype with all that fake jewelry u should be ashame of urself anuh me seh suh ah ernie walk n tell everybody seh u a bate !!!!! kmt pauper

ERNIE u r a batty man u friend dem walk n tell everybody seh dem tell u nuh fi buy da x6 DEH cuz u bruck nuh rasss and it a draw attention to all yall broke niggas lmaooo idk what kinda attention cuz feds dont look for small fish .. yall can only contribute sadiki location so di mex dem can fck him up yall all wack as fck

idk whats the hype over bagwhite tasha look way better than all the bitches he mess with !! bag white aint all that he not even look good .. like whats the hype really about??? that everybody wanna run behind him BAG WHITE IS BROKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE he dont have no money thats why him a hitch on pan certain man weh have the real money a bx dem man deh nuh par inna group and crw something u bum ass niggas should try doing ! plz money where? stop bruk ppl foot yall niggas is lames

5. something must be nice about bag white not every woman a beggy beggy Beatrice some a we want too much thus send these man a jail dem bi-sexuals so dem survive anyhwhere, yall adults this place belongs to no one to send people home and watch u back, soo sad thieves will get ketch like bready who had many lovers

6. @TOO TALL TANISHA IMAGE NUH LOOK GOOD AND STOP MENTION MR NICE WOMAN WITH NASTY OBEAH WORKING TANISHA WEY P…Y FULL A WATER AND MUD UP LIKE DUNNS RIVER FALL.MR NICE WOMAN LOOK BETTER THAN TANISHA IMAGE .TANISHA IMAGE HAVE A FAKE BODY AND ALL HER STUFF THEM FAKE SHOES, BELT , BAG AND ,CLOTHES.TOO TALL GUH BUY TANISHA A GOOD P…Y BECAUSE A ONLY 1 AND 3**K MAN TECK FROM HER PU…Y. TOO TALL TANISHA IMAGE LIFE SAD LIKE FUNERAL MR NICE GIVE HER A 2 SUCK OFF HIM COCK AND SHE AND HER NASTY FRIENDS LIKE YOU TOO TALL NUH STOP TALL ABOUT IT. TANISHA IMAGE OBEAH MAN NEEDS FI TELL HER TO STOP WEAR THE STOCKENS THEM AND FREE UP HER P…Y. TANISHA P…Y MUST SOUR BECAUSE SHE WEAR STOCKEN EVEN UNDER HER NIGHTY. F..KI,, F…KI TANISHA WEY CANNOT KEEP NO MAN .YOU AND YUH FRIENDS NEED TO SIT UNO ASS DOWN BECAUSE UNO PLAYED OUT LIKE UNO FAKE BATTY .TANISHA GO GIVE THE PEOPLE THEM BACK THEM BLUE STONE WEY YUH CLAIM SEY YUH DID BUY HOUSE WITH POOL AND STONE. BUM BITCH TANISHA IMAGE MR NICE NOR HIM WOMAN NOT LOOKING AT TANISHA THE BIG WHITE WITCH OF NEW YORK.

7. Tasha wi all knw seh a you write this..yu nuh like Rambo pony ernie durant the entire white followers yu always a style them n diss diss dem up bag white always talk it n this is way b4 the break up anybody weh close to the dog yu diss…yall blocking uno blessings styling ppl everyday..

8. Bag White tek weh Tash mon and a f**k Chincilla BM to get dem back. So unno need fi mind u buziness. Who call fedz pon Chincilla? Bag White no & Pony look every gal from east 2 west. Him deh pon nuff gal bumper and don’t mind di pickney dem. Worthless niggas dem. Broke nah bloodcloot a hype like tings a gwan fi dem but nah look pon di kids dem. Tanishe Pony with gal every night a LA and nah think bout u. Bag White f**k young gal cuz him hood likkle and dem don’t know betta. Pure story him a sale di gal dem. Him still want Tash god know