WHERE IS THE HUSBAND BOO?

All kanisha do a dash wud pon ig all day long and she cannot post a pic of her “husband” and the man naw put up a picture a she much less own har
WIFE-Optimized

7 thoughts on “WHERE IS THE HUSBAND BOO?

1. I feel so bad for her ‘ barking barking with no owne or dog on a leash kanisha soo bless . Hush hot needle bun tread ‘ too desperate for love and a man oh a meant a little bwoy .

2. Poor thing, she got what she is looking for desperate old bitch, a run down young boy.. f**ka yuh where is the so call husband at weh yuh did a mad ova.. Now he is with another bitch lmaoooo… Paper Wife Kanisha bout J.Laing wife…J.Laing not even looking at you… Yuh life sad like funeral.. Yuh money couldnt hold him eeh lmaoooooo… Damn Man Puppet…

3. Make she move har ole rass. Same so wed day. She a throw word pon fb… Bout man a f**k and hidE pon the girl Now how married man ..get f**k and duck! Jevy neva want u….Dutty hole gyal! A bayyyyyy. You pussy so good, and all the money and mouth water couldn’t hold him….sad like ..

4. From me see har me know a germs! Caan keep a man from bones to jevy…all the mind you mind them…and suck them hood all the beat them beat u… How much time, you threaten fi kill yourself? ????how much ….dwl…we know u ain’t shit! Ugly gal….stop call the girl dung and beg her gweh

5. jevaughn Still married to her facts n dem nah left gwan FOOL yourselves …haha ugly unno a real idiot n any gal deh wid Laing is one big idiot cause he is still married one year now so unno keep fooling unno self ….Laing not going anywhere …him must get him papers cause me sure dem marry one year now boo … So why dem still married n him get him papers already from him paper wife oh shit I guess it’s Love cause immigration filing only take 6 months n dem marry one year now December make one year Laing n him wife marry ask him …so side chick need to get a life cause that man is legally married ONE LONG YEAR NOW!!!!

6. Lmfao…Woi! Immigration filing could take up to 6 months from the date the papers are actually submitted dear….. Not the date of marriage…. Either way a dat me know him married to her for.