WHEN YUH MASH ROACH YUH MUS SI DEM BELLY

Daveen from New Jersey. Please come and take your man “the one from Brooklyn that you bought the Infinity for” out of my DM. I asked him if he’s not in a relationship he said no he’s single. I don’t want him tho so please control him

**BAD TO BAD UNO SEND IN DI BWAAY SEH HIM A INSTAGRAM HYPE…I DONT BELIEVE DIS IS ANOTHER PERSON WHEY CLAIMS HIM A LOOK HAR……………….IF DI MAN DEM NUH WANT UNO STAR NUH WASTE WI TIME..WI NUH REALLY WAA HEAR DI LIE JUS TALK DI CHOOT AND DONE NUH CHUH**

d1

5 thoughts on “WHEN YUH MASH ROACH YUH MUS SI DEM BELLY

1. I’m sure “Daveen” has IG. You could have sent screenshots directly. Even post on your own IG page and tag both her and him since it’s an audience you desire.

As Met and Needle stated, send us the CarFax or in this case, the D!ckFax (facts)

2. A can true cause she buy car fi him so him nuh muss drive weh.. It’s just like if yuh buy shoes feem. Dem gal yah nave no pickney? fi go spend di money pan Bout yuh buy car fi man…loooooooooo.