WHEN DI BLEACH A HITCH FI REACH

Don’t know who she a falla but this girl did suh decent till she start follow Twiz and a sell p**y she all lose weight and she a bleach hard. Look crawny inna real life.

4 thoughts on “WHEN DI BLEACH A HITCH FI REACH

1. Sell it yaw mi luv
    Nuh just get up an a tek free f**k suh…. if him naa buy di panty him must can buy laundry soap fi wash it…a wah do some gal… f**k fi sell some a dem a tek all kina shit from man an still affi a pay di man fi f**k dem…a whey dem come from

2. FYI to the stupid Bitch that posted this I av On a Coffin Stocking, And The Time U Take A watch me, U Go seek god And Stop watch Out My Life ❗️ Hope U nah f**k Fun free Sad Soul

3. I don’t know about the sell puxxy part but after certain age I don’t think a genial shoulda f*k and the man can’t buy them nothing to put towards something

4. Unnu no call me name ina unnu dirty mouth a twiz seh gal fi clean and look good and money fi mek, man money fi spend pon gal nice clean ole bout follow and sell pussy free f**k a rape gal wah money fi buy soap fi wash out them pussy gal fi f**k and collect unnu gwan play shy n no long out unnu hand to man n see if a twiz hungry ago kill or unnu