WELL…….ITS HISTORY AGEN ROUN YERE

This b*tch is so man confused… Sabrina yuh too young fi a walk and a f**k so much different man anytime the German come from prison yuh ago (Edited) tek dung the man pics off Facebook… yuh sista a comment d other day bout nuh gal neva beat yuh fi dem man so weh d bad man from Texas woman did do yuh MI naah call dem name everybody know bout dis see it deh yuh fool like goat…and anytime me buck u a foreign yuh ago feel it all delly ranks f**k yuh…. u come yah come f**k and suck out d whole new York b*tch. .. yuh sell yuh p**y and do three some wid yuh fren just fi buy old clothes. . Bi*ch we shall meet again in a real life

well

13 thoughts on “WELL…….ITS HISTORY AGEN ROUN YERE

1. anonymous moooove u bloodclaat mind a u send dis in y di f**k u wishing jail pon di man,bitch beacarefull u no catch a bullet before him go girl so u won’t b here to c it

2. Whatever she has going on she has a man under her, so sender if you don’t like her when you run into her than do your thing but this is a waste argument and it boring!!!!!

3. I know this girl she on my fb she and a girl that use to promote party name dessi was friends know her cause I use to see her and dessi she style the girl nuh look like them a friends again now the girl thing up and mi nuh see nothing a gwan fi she! Mi see dessi fb and she look happy.

What a thing!

4. Why is people sending in 2years old pics no sah y’all don’t have nothing better to do,this man has moved on from this hoe a long time ago,like every other man they find out that she’s F***g and sucking everyone.all she good for is to walk and f**k every man she can find for money.i think is the gyal from over hellshire heights a f**k har up bcuz shi a f**k di gyal man wen the gyal fly to ny but then again this bitch f**g a million man suh yuh don’t really knu.

5. A nanny ville she come from that girl bad from she a go school every min is a next man…….and ntn fi show…mi and her use to go school she big and stay bad if yo see her in person mountain view mi live mi know har Mon wooooooiiiee DAT we know har fa michie did beat har fi har man

6. Same thing I was saying think HIM get dip or deh a jail I know something like that happen KMFT send in which STORIE bitch please u no that important just a hoeeeeee!!!!!

7. she got more pussy unda har than anyone else all a u say a gal man a run u dung TEK HIMM, she fat her titty cam tek some pressure off her mouth 3 HOLES WOMAN GOT PLANE FARE XPENSIVE PLUS SHOPPING

8. She tek suh much man bet she don’t know a which one a them woman a f**k her up now fi true shi clueless nothing nuh wrong every body tek ppl man but it show pan them ntn nah show pan she