WALLY COME YAH DEH

12 thoughts on “WALLY COME YAH DEH

1. WALLY BRITISH RED FLAG ESPECIALLY IF YOU A EAT :najis :maho :hammer :alay :alay DAT YOU GONE TO WALLY HOPE IS A GAL EAT YOU AND YOU NOT EATING . LEVEL UP WALLY NOT LEVEL DOWN LIKE APPLE

1. :ngakak :ngakak you know come to think of it me did think wally a did rasta fi true, me frighten fi see the hair a change so regular and the exorbitant outfits, when she just came out me think the girl a chant selassie na lie.

2. A longtime Wally looking like Butch before the make over from the natural locks . Always look mannish in the face without makeup Wally licky licky draw you out the closet .

3. Wally British a fraud, likkle 10 minute a fame get to her head, she lose and tun idiot, through boot, clothes and hair, a she yuh call the ugly duckling turned into a beautiful swan, ole crocodile, reptile that.

4. Skektelbam hand shake :shakehand2 facts longtime me notice she’s a undercover red flag . Portland bush gal from Tichfield wey get a buss and can’t handle fame no used to nothing.

1. Excuse me Sir, what you mean by Portland bush gal from Titchfield. My father go Titchfield, and taught at Titchfield and was a lawyer and substitute teacher in America. So ummmmm what that mean? All of Jamaica was bush till dem bring di Maroon dem come develop the land and build town, a which bush you Mumma pussy come outta and me no know Wally a bloodclotj fucking illiterate clown. Me no done

5. That was, as the kids are saying:
    CRINGYYYY (sp?)

Why has my beloved Dancehall turned into such a gross orgy yuck fest?

:berduka

1. Can I tell you. The whole set a dem full a it. Wally come a gwaan like she nice and a gi advice bout man and life. Get your damn self a life. Look pon di likkle bleach out bwoy you pick up. No man no deh a road? Cause ur associate dem say you pick up a next married man now. You shoulda shame a ur rass self. You too frigging nuff…we tyurd a you!!!!!!!

You big face gyal Shae go do surgery and still weigh 500lb and did a try fool people bout u only workout. You are nobody people fi friend or associate wid. You and wally was bench and batty…you and di next brown one weh Wally did gi weh di people money to a Dons an Diva last year. You tek di gyal man and then talk bout you were just associates. She shoulda tump u inna ur big broad back. As much as me cannot stand Wally you go pon your likkle radio show and make people a call in a take set pon Wally.

PS. Carry ur ass go a hair school Shae cause your hairline be looking like me granny dweet.

Metty dis damn hippo Shae have a radio show

6. wally british a mix up dutty gal, from this butch and bitch come out bout red flag, then she go dey wid a likke boy whey look like him a couple months old, wally bleach, wally duh liposuction she duh breast and batty dey gal dey a SERPENT. mi nuh listen to dat bitch again, she nuff up with british link up man dem she betta be careful. she a snitch, uno think wally easy she a snitch in a di people dem country people get tek dung becuase a she, dey gal dey a wicked.