UNO NAH LEAVE PEOPLE TINGS

Left Jamaica to come to New York and thief him way thru now him lock up fi fraud
Imagine him thief till him weak him get lock alreadi last year do time come bac out and him gone in again new year same Di wol a dem a fraud all him do a thief fi ppl weh nuh like him a dem same one a dish out him bizniz to dem Fren him gwan like him deh Pan high level wen him is just one big sad story now u lock up and inna batty ole and where yuh Peeps to help u???? Dem soon deport yuh if anuh dat dem a do alredi yuh Fren dem a live life while u a struggle and a pretend all di same di wol flock a Unuh a clutcha I hope yuh open up yuh eye unless u ago fall right pan yuh face yuh betta wake up yuh Fren put yuh out Har house nicely all of a sudden u post up room now boom u get lock up a wah kinda fraud u do go get room now I cah bada Show me ur Fren’s

5 thoughts on “UNO NAH LEAVE PEOPLE TINGS

1. Good for him the boy did too hype about him rich and what not following behind resortbarb and mrs_dicedpineapple who’s ig pages magically gone all of a sudden . Them too hype bare scamming and thief Them do and say them rich and don’t mess with broke people good for his ass he was all up under they ass and they don’t like him same way they did dafton the transgender who is still lock up

1. Den dice never say she buy house. Why resortbarb delete her ig page. Them sister dead and it nuh bother them at all.