UNO COME HELP MI DEH

Suh mi run up pan mi Facebook and go si some tarra tarra message..Mi dus want a little help cause Jamaican people a get from bad to rerse.

COME ON

HIM–Mi find out deh I’m hiv positive and I feel the only relief I will get is by telling you about it I don’t no what to do or how to tell the people I been sleeping wid. Mi do music an mi feel like every thing is over now because people will try to expose me I can’t afford my medication and I party smoke and drink heavy and real stressed now losing so much weight, hopefully you can reach out to me respect

NUFFY ME–HIV is no longer a death sentence. If you can afford to drink and some u can put that money towards the medication. You have a very long time to live so its not over

HIM–I have had it so long now and was diagnosed yesterday I have a a rare type of cancer from the hiv because it was untreated ah Jamaica mi deh an things expensive

HIM–Ah jus music mi ah push fi try fi forget bout weh mi have mi cyan tell do girl dem weh Mi ah sleep wid my feel shame and mi sleep wid mi fren baby mother last week unprotected

HIM–On my behalf I want you to put it out there for me so that th youths can learn from me

ME THE NUFFY-And u sick and a get slim and bay tings n u sleep wid fren baby madda?People fi bad but nuh suh

21 thoughts on “UNO COME HELP MI DEH

1. So, missa man, your shame have more value than those you infecting? You know, feel and understand the shame already, so you don’t think YOUR VICTIMS ago have to deal with that to?

brb

2. find out him have it yesideh…

sleep wid babymada friend unprotected….

him caan tell the girl dem weh him a sleep wid him shame…

you fi put it out deh fi him……

him have hiv and cancer….

need music more than save him money fi medication…

mawga dung from yesideh wen him find out or wah :nerd

scratch out mi head top walk weh fi cum back in a few cuz dis yah one yah a beat me

1. Him argument deh all over di place simply….now him a seh a man give him and is a big artiste him used to sex..I CANNOT

1. It bad pan dem out deh cause dem desperate fi bus and will do and seh anything fi get a bus…………mi a try find out some tings

3. If he has cancer with the HIV that is now AIDS. So him bisexual. Him fren baby mother fi have heart failure now. Jamaica full of HIV fi true though.

4. Him have AIDS now once he got cancer with the HIV. His viral load is probably very high. The ganja takes away some of the pain from the cancer. Him bisexual then man. So he drinks, smokes and party as a means to suppress what he is going through. Well Met him choose you because u have a kind heart and will beg a likkle help for him.

5. Mi plant yah like seed to grung… all dat deh baby madda wutlist come tell we di res a things yah do wrong cause it look like a nuff awwboy dis a madness

6. the people he is infecting aren’t innocent. one of which is his babymada fren or sis. i guess she needs o know hat he has hiv before she said no. i swear alot of people want hiv and as such, i don’t feel sorry for the infected.

1. They are VICTIMS. No matter the reason fi have sex they are victims of a person who damn well and know he have hiv/aids.

Man inna him batty and him a suck hood and under deception a carry on with a heterosexual life style.

Him deliberatly sleep with him best friend babymada fi carry him friend to the grave with him.

7. People nu no weh mi ah guh tru a jus help mi wan get from fi people fi support mi. Me jus ah ghetto yout ah try Mek it out ah di slum

8. This person wants to come out the closet, but his pride is killing him. I saw a girl in Jamaica in October that got AIDS from a deportee, who has since died. Dem want to hype for likes. On Saturday she was barely breathing, she wanted to go to the hospital but said she was scared of dying. She is now admitted in the hospital, People in the garrison where she lives are aware of her condion. HIV/AIDS is no joke but these people just go around having sex casually like it going out of style, Its sad.