TO THE RIMA GIRL

I DONT REALLY PRE CERTAIN POSTS CAUSE MI NEVA LIKE TIKKIE TIKKIE FISH WHEN MI LIKKLE AND NOW MI A BIG OOMAN MI WORSE NUH LIKE DEM…THAT IS WHAT THE POST REMINDED ME OF..UNO ASK FI REMOVAL AND MI ONLY OBLIGE BECAUSE WHEN MI READ DI COMMENTS GOOD AND TEK IN DI EVIDENCE…THE PEOPLE DEM HAVE YOUR SCREENSHOTS WITH WHATSAPP CONVERSATION AND YUH MARRIED…………..

16 thoughts on “TO THE RIMA GIRL

1. But y tho! You put up everybody els and they business so y can’t they go up too! Dem walk and f**k just like any other married ppl.dem fi get exposed like everybody els! MET YAH PLAY UNFAIR!

2. Met u get a thing lol cause mi hear dem have money talk the truth lol so dem f***k each otha to a sister luv

3. But y tho! You put up everybody els and they business so y can’t they go up too! Dem walk and f**k just like any other married ppl.dem fi get exposed like everybody els! MET YAH PLAY UNFAIR!

4. I only feel sorry Fi the man dem but then again I don’t cause dem love likes that’s why this can happen to them. But my advise to these twins, If u don’t want people knowing your nasty business, the easiest way is just not to do it. U don’t need other men f**g u, u married remember… U can’t wanna be f***g other niggas and expect the word to hide it for you when u always putting up bitches that f***g your men. Karma is really a bitch. Y’all irrelevant anyways. NEXT!!

5. Dem little tikki tikki yah have bigga fish Fi fry. Member Marsha and Flippa, the Feds are watching oonu so stop while oonu deh ahead

6. Dem like tikki tikki betta memba Flippa and Marsha. Oonu nuh smarter Dan di Feds so all the Benz and houses oonu buying, stop while You are ahead

7. Dem likkle tikki tikki betta memba Flippa and Marsha. Oonu nuh smarta dan di Feds so all the Benz and houses oonu buying fi rinse the dough, stop while onnu ahead

8. Met talk the truth yuh get a ting from the twin dem…lol because yuh always put up ppl dutty life style.. Anyways ppl leave it alone because lex deh pon snap a talk about my queen, lex yuh love to much likes that’s why rime can f**k pon yuh so and yuh know all of her dirty life style but true yuh nuh live no where and yuh wan drive big car u would take anything…once again ppl leave it alone lukie dem know everything….

9. Leave them alone now let them live!!! It’s not the end of the world… Ain’t no one dead just leave them now this getting boring you guys can’t stop them… You guys are not God… Let them live

10. Wait deh a so dem a gwan Benz n house yea tek wat uno can get lex f*** the 2 a dem nasty rass n run dem