TALL BOTTLE CREW AKA KETCH KOKKIE CREW

DI VIDEO DEM WHEY DI MAN DEM HAVE WID UNO A SUCK OFF DEM GUN AND DEM BUDDY SAME TIME TILL UNO ALL A CHOKE..DIRTY NASTY BWAAY UNO …A DIS A DI PAYMENT WHEY UNO GET FI LOVE LIKES…DI BROWN ONE IS DI ONE WID DI GUN AND DI KAKKIE INA HIM MOUTH..BLACK AREA IS BUDDY AREA AND GREY AREA IS GUN AREA

gun

14971052_1027685250673512_922028090_o

14996525_1777470702515977_559654108_n

15008124_1027685274006843_1613428118_o

15034163_1027685367340167_2125485945_o

15052050_1027685340673503_1891699188_o

14 thoughts on “TALL BOTTLE CREW AKA KETCH KOKKIE CREW

1. Somebody post the video in a comment yesterday and why to me it look force. Like the little boy no waa do it and him a use the gun force him

2. Wait gun in mouth plus cock? Mi get bad vibes from dat. The battyman/badman dem always put gun to man head when they threatenING to kill them to get them to suck dem dick. I don’t think this pic telling a true story at all THE MAN WAS FORCED AT GUN POINT TO SUCK THAT BUDDY SMH

3. If a me like ash me charge him fi video me without consent. Each to his own but he hate them dirty battyman here.. Them need fi start kill him HARD. Now talk truth why unnu so bitta and unnu know from morning the young boy them don’t want unnu.. Unnu come a talk bout play with unnu heart when unnu know from the beginning a gay for pay. As for the younglins is why unnu can’t humble??? Please stop run down the hype. Them something here no nice it sad. Ash look pon this now you probably can’t go stay where you live again, You probably don’t have no money to move & everybody against you right now just please fight it and don’t kill yourself. Suicide is not the answer. GOD will pull you through. A hope unnu learn see how all a unnu mother & family bawl eye water last night a hope this a the ending a it. Humble young youths

1. Dem fi go get some ambition and look a work.How man can put gun ina u mouth and want u suck off him gun and him did waa suck di buddy more and di man di man send di gun down him throat choke him. Dem love likes so dem a go ina bay problem dem whole life if dem nuh decide fi work fi wha dem want.

4. Wow! And if after him done him no go report it and ball down r*pe and crowd a people that means he wanted it just the same.

This would come in like when woman a vex up herself so the man can give her two box and then turn around and fuxx her…then turn around and call it love!

5. Is goood !!! If man an woman a do di tings an man a expose WOMAN u think dem aguh give di man dem a pass when dem a fck dem, expose dem rass. Dem wah live woman life bad a nuff f**y we guh through and some a the females neva did a sell sex when the f***y reach dem. Expose dem

6. Nuff a dem a hitch pan man cause dem a get a tings. When man back dem up and want them fi deliver fi wah dem did a collect dem start bawl….no different than wah happen to nuff woman all the while and ppl laugh and scandal di girl dem, cause a one hype bwoy everybody and dem momma a swear fi him….mi a gwaan watch