SOMETHINGS WHEY DEH PAN FACEBOOK

26 thoughts on “SOMETHINGS WHEY DEH PAN FACEBOOK

1. You have to be thankful for what you have at least this person have food yes the fridge is small but you never know a person situation,

2. That person no use to fridge and food :hammer They’re either overweight, and house full a nhamers, but there is no doubt that 25% of that becomes spoilage.

1. Optical illusion! :ngakak

I never see a dorm fridge hol dem big liter a soda, box drinks and all dozen eggs. Me see a blogger a ask whey de res a fridge de :ngakak

3. Uuhmmm…why is there a mini fridge in a full size kitchen?…furthermore it doesn’t not take a lot to full a mini fridge it’s has about less than quarter of the space that a average size fridge has. With that being said at least the person will have a meal for the holidays

4. Two bottle a water..two coke…one box a juice …one lettuce… bag a carrot..these people fi get ban from social media

5. Some people brag too much and that’s the issue. They don’t want your fridge to have food, so you know what we’re gonna do ? lol..
    Just chill out peeps.

6. Den di fridge nuh mus full eff a 3 tings it tek fi full it up. Kmt. Be thankful for your blessings yes but the best way to do dat is go dung pon yuh knee an thank God. From yuh thank him…..den yuh good. So weh di picho fah. Nuff if yuh ask me. Kmt. God don’t have FB so a who yuh really a thank. Next time when yuh skin out yuh batty fi tings…when di man a cum yuh mus bawl out “Yes baby….wine up ina mi batty cause mi need a new big fridge. Send up di koki baby cause a big fridge mi say”. Kmt

7. KMT SOMETIME ALOT OF THINGS THAT PEOPLE PUT ON SOCIAL MEDIA LEAVE ME TO SMFH WHAT IS THAT FOR WHOEVER to put on social media you belly full so what thank God for Jesus.

8. Dem batty bwoy deh jus luv show up dem abnormal self. Di poor likkle fridge nuh mek fi carry dem weight deh…suh di tings dem nah guh get cold. Dem fridge deh is either fi dorm or garage wid bout two bakkle ah beer and wata. Jus love brag and put all kinda fart pon SM. Can’t stand di neva see come see dem weh love drag Father name inna dem throw-wud post, Fi di coming year try get ah standard fridge and ah pantry fi hold di biscuit dem cause tuh how mi see it yuh cocky tekkin skills weeeeeeaaaaak and nuh carry benefits :bola

9. Metty, now dat mi get ah visual of di owner of di likkle overload fridge, mek mi offer mi sincerest apologies fi ebryting weh mi seh bout him. Cause dis bwoy ugly till him cratch, and wid dem deh breed ah dressing deh him ah duh good. And mi mean darn good! :ngakak Gwaan thru hustla bwoy yuh accomplish ah lot wid ah likkle :ngakak

10. It looks as if is egg alone him eat fi breakfast lunch and dinner.Looks like about 2 dozen eggs.That freezer don’t look like it can even hold a decent size fowl only maybe 2 ice tray..kmt show off bring disgrace the freezer no open cause it empty..then couldn’t afford meat no meat kind..dwfl