SLEAZE GOING ON IN JAMAICAN SLEEZE BARS

SLEAZE

From time to time I realize these sleezy little Jamaican bars in BROOKLYN, QUEENS , BRONX, LI
even places such as footprints, tracks, fish eye, ultimate grill, ripe, place to go, squadz, dunns river, peppers etc the list goes on
WHY IS IT THAT YOU BUSINESS MEN INSTEAD OF BUILDING UP YOUR BRAND AND YOUR BUSINESS
WHY IS THAT YOU ALL HAVE TO TRY AND HAVE SEX WITH ALL THE WORKERS? WHY ARE JAMAICAN PEOPLE
SO UNPROFESSIONAL? I REALIZE THAT AS SOON AS YOU START TO WORK IN MOST OF THESE
ESTABLISHMENTS YOU BECOME A TARGET AND THE OWNER HAS TO HAVE A PIECE AND THEN TRY TO CONTROL YOU.
I UNDERSTAND MOST OF THESE PLACES THE WORKERS USUALLY DO NOT HAVE DOCUMENTS SO THEY TAKE WHATEVER
TREATMENT AND I ALSO REALIZE IF YOU DON’T AGREE TO THE SEXUAL HARASSMENT YOU GET FIRED! I ALSO SEE THESE GIRLS
GETTING PIMPED FROM ONE BUSINESS OWNER TO THE NEXT. MET IT DO NOT LOOK GOOD AT ALL BECAUSE MOST IF NOT ALL OF THEM ARE MARRIED AND HAVE THEIR WIVES, BABY MOTHERS ETC … I KNOW A LOT OF WOMEN WHO FALL VICTIM TO THESE BUSINESS OWNERS FI MONEY AND IT IS NOT RIGHT AT ALL .. DEM PAY DEM A LIKKLE 40$ SHIFT PAY AND THM HAVE TO WORK FI DEM TIPS PLUS SEX OFF THE OWNER TO ITS A MUST.

AS HUMANS WE NEED TO LOOK OUT FOR EACH OTHER AND RESPECT ONE ANOTHER!! WE ALL CAME TO THIS COUNTRY TO MAKE IT DEM SEH UNGRATEFUL DOG NAM DUTTY PUDDIN !

BLESS UP

28 thoughts on “SLEAZE GOING ON IN JAMAICAN SLEEZE BARS

1. nothing new about this….as a bartender or waitress you have to be STRONG to not fall prey to all the men (and women) lurking but the business owners need to be strong as well…a lot of these girls know what they are doing though..they on the hunt…their shift pay & tips ain’t enough…they want the owner dick & any other perks they might get for being a concubine…men are weak…its the nature of the business and i dont believe its only these Jamaican bars…thankfully i’ve never had my boss try any funny business with me past or present but then again …men can smell licky licky and hungry belly so dem would neva ketch mi wid no coins…mi wi work honestly fi mi pay…ah dem owna an bartenda weh f*** off dem one anedda mek it hard fi dem tek di ooman weh di deh jus fi werk serious….yuh nuh fi shit weh yuh nyam…

2. it is so damm funny dung a dutty klassique mi hear d 1 tony(di owner) ah chat seh how him have to fck all a fi him bartender them every bartender to him cocky dat ole fart !!!!

this going on long time a bronx especially ah over deh it stink bad ! dem man deh doe have no self control me all know wa bartender girl weh a suck di other bartender dem pssy and give the owner pare threesome !!!! unu too nasty !!!! go look greencard and stop sell unu soul

3. Senda nice topic but ano just Jamaican a regularly ppl sex dem way to di top or somewhere… it sad an it nuh right fi true but a nuh wah yuh know a who and that who might just want some front

4. I know several people from JA that used to have great jobs, cars house and because they get visa they left all of that fi go do dem f**kery deh a people bar smh

5. This is so true I’ve heard of this and have witnessed it myself. You have even the man and his wife getting 3 some from the bartenders.

1. That’s up at a place to go chef Chrissy and his wife stay fckin the workers sad ass case !! And when u see them you’d swear they were decent people …

& I definitely heard about klassique but nobody goes there anyways so who gives a fck I didn’t even know that shit is still in existence lmfaooooooo empty like Pepsi can

Inn at the border in mount Vernon is the same shit that little short owner man is a despicable germs ..

Ultimate grill tsk tsk that owner Paul I hear all he do is use the girls and pass them on to his friends !

Footprints the owner have to know what color draws u wear to be working in his bar

Expressions the man weh own it look like one dirty lil Haitian but he Jamaican tho and he look every young gal walkin

Mingles laws Jesus save Errol him fck off all a fi him bartenders dem

Hmm there’s way more too

6. Correction!!! Owner for tracks is not Jamaican and the barmaids are often just looking a hype set out to be freindly wid di frequent customers to keep them coming back its apart of the business and it is what it is….. U don’t have to be a BUsiness owner to play this very old game … Same game happens in hospitals, Macy’s, supermarket and apartment complex … New topic fi 2016

7. Mi kno fi a fact seh Bobby, footprints owner a f**k off him workers dem, and di manager dem if dem cah f**k u dem do everything inna dem powers fi fire u..plus Bobby so called woman a big sadamite, a f**k di gal weh drive di benz, she kno herself. Don’t even mention the shit belly one weh own 3 Ds restaurant, if u nuh f**k him u cah work deh.

8. Footprints owner deh wid him workers dem and the manager dem, if u nuh deh wid dem they do their best to fire u…not to mention di shit belly one weh own 3Ds restaurant, if him workers dem nuh deh wid him dem get fired. #facts.

9. I’ve definitely heard about Paul from Ultimate Grill! Regular he f**k off Garage bartenders and workers. Him have him woman ah yard too but the man brave with it!!

1. You don’t have to believe but it’s facts lmfao !!
      Errol fck off all his workers ! And him only like brown skin girls .. Haha ! Errol is a nice man but he’s also fckin his workers see how him quiet and sneaking lmfao ! Ah him brave him have wife and always have him matey dem a come in mingles like dem a smaddy ..

Paul from ultimate grill fck off all the workers from his restaurant and garage and then pass them on to Jay lol ! They both nasty … Fck off all the young girls and them have wife .. A same suh up ah d new place name chillz the owner fck off all a d worker dem .. Ah so dem come next week u see dem disappear cuz the owner a fck dem off haha.

10. Lmao,no sah mi deh a river a di backka mi yaad deading, when mi see dah post yah, the comments or ridiculous. Rather mi deh a mi yaad like sis a fry janga than Inna Dem restaurants deh a foreign a suffa, mi Neva have nuh papas plus a vacation mi did den pon. Di owner a expression wah f**k mi off sun mi tell him go suck out him pupa, chuck up inna him uncle and guh slash him grandfada, f(*king bright, but him and him BULLET! BULLET!, BULLET my ass. Kmft. Suh mi start wuk a Ultimate grill, smh, might as well mi did stay a expression and get mi lilkkle pay or tek likkle f**k and still get me pay. Sigh LOL. This fukka name Paul Brown and Idiot man gal Tamika weh walk like she deh pon ruff road Inna di hills weh me live, lol, country walking, dwrcl. Have mi a wuk like slave bout training fi weeks without pay and fire him workers wen him done f**k Dem out or him seh Dem thief. Him couldnt f**k mi sun him seh mi thief money, dat MAN-WHORE, Him gal see everything but she nuh see seh him f**k K___e. Dadadee lmao.. Wooiee Jay and Paul nasty like 2 mada F**ka

11. Jay is a nice man ! He’s just a whore and don’t care.
    Jay you can’t get a nice big woman wid a good business mind ? Mi wish the best fi u but u nuh have no sense lol sorry all these bitches u got and none can’t bring nothing to the table but them palm fi beg a change .. U need to start throwing pennies at these hoes and run dem LMFAOOOOOOO!!!! Stop keep up fckry wid Paul man

12. Well I don’t know about u an the sex part but mi wrk at paul brown an him never beg mi , an him nuh suppose to beg no body pussy cause him don’t bathe him just change clothes an use perfume,an him landlord always a look for him , if him rent yet him deh party a hype, an bill people always a call mi sorry if Cintas an cola cola something not to mention the chicken man , u have to wrk 12 hurs fi the little pay an when u if get it is like a beg u a beg him , mi not even wah talk bout Tameka wey look like she a enter Raul paul jag race, wey come every day a cuss how she a wrk Double fi keep business running, no bitch u a buy man , an him bitch dem ,stop bitch use u money fix u body cause paul have bitch for every day.try nuh make healthy inspection no find the rat dem again ,, an people if a nuh the chef cook it , paul nasty

13. Paul nuh if beg pussy cause him nuh like bathe him only change clothes an use perfume , an him always stink just like him office an mi nuh need if talk bout how him nuh like pay wrks, an tek u tips an how landlord always a look if him , not to mention the chicken man, coke cola , Cintas an the list goes on sometime mi shame. Tameka Tameka wey look she enter Raul paul jag race stop cuss u wrk dem bout u have to wrk Double to keep place running ,, bitch u wuk hard if buy u man an fi keep him hot fi him gal them wey him have one if every night , sometimes mi wonder if them gal then nuh smell him smh,, an tek memda wey u a come from , cause the same people wey bring u up can bring u down ,,, an go clean u man stinking office an tell him stop f**king in their ,,, an teach him if use water an soap an bitch get a new hairdresser an u nuh in a the bush no more learn of dress , an stop clean shit an mind paul, ,, but yet bitch u deserve all the f**k laughs

14. Paul can’t f**k off him worker dem cause him don’t bathe it look like water back gun pon him , all him do a change clothes an use perfume, an him office stink bad,, I the poor landlord so have heart attack the way him have fi a run up a down if find paul if the rent ,,, people stop MEK paul tek act like him nice when him a book factions him a thief ,,, lawd paul stop tek people things a nuh pay them Cintas , chicken man mi feel the pain to ,, an the bounce check dem .an please paul u always a scratch wash u hand before u touch people food .miss Tameka jag race queen u nuh cute stop wear u puss in boots glass , oh stop cuss bout u wrk hard if keep business bitch u wuk fi mine u pussy eye man , an stop come a the restaurant come call to u matey dem it nuh look gud , yes paul have dem for everyday wey nuh which one fi expect an which day,, an when u a walk an talk bout wrks thief wey we thief when u an paul walk an empty the draw fi everything wey u see people a sell , learn fi dress an u hairdresser need help or a u hard fi fix ,,,, thank god fi the chef dem cause paul can’t cook fi save him life

15. Bwoy, u no si miss Tamika she go do har batty or a di pad dem she a wear, nuh Matta wah yuh do, yuh man still a go f**k pon yuh. Him still wah dem fresh, young and real, wooiieee.. mi nuh know a wah drag queen Tamika put Inna fi she mummy head, everybody wah look like barbie, no sah, uno fi stop it, it nuh look good!!!