SIR WE DONT KNOW WHICH NICK YUH TALKING

Hide id

Pinkwall please post fimi

Mi stay quiet all week zeen. Mi nuh trouble nobody. Nick and im bbc friend ricky ah gwan an ah gwan an ah chat ah bag ah things bout mi. mi tiyad and mi ago do wa mi affi do now zeen. Below is a screenshot of a gal ricky ah f**. She did av red hair when me get this video from nick. Mi want them see mi nuh play no more and mi ago release the video.
Nick weh u could bbc tell mi p** chatty mouth bwoy. How mi av it if u never did ah chat you friend wit mi? Talk truth. Nick friend trust im but him nuh loyal.

11 thoughts on “SIR WE DONT KNOW WHICH NICK YUH TALKING

1. Big water Pussy gal Aiesha u can’t trick nobody or pink wall u when on the man page an take down a pic with him at the Spa with no shirt an Sen it in like u have vedio u really have time to waste eeh bitch but continue an see if pinkwall nah go see u big water Pussy with the 12 inch dildo a fuck it out.

2. Jesus is lord nick is one big PUSSYWHOLE gyal him walk an fuck with ppl an then play victim but watch how him ago come coming now an blame other ppl an chat shit

3. Nasty suck hood Lick out batty Lovely stop set up Nick an stop trying to mash up the youth friendship with him brethren Rick u is one big crosses is the same ting u did to u ex man a Uk few years ago an Sen him to prison ur such a evil witch come off the youth back now yow an go look a life u no relevant to the youth him a live him life an u still a fuck around the man on social media..

1. Nasty nick stop telling lies on the girl your boring now everyday you fabricate a new story your an evil individual an your karma is coming you think your untouchable but watch your karma

4. Gone are the days when men behaved like men. So, I guess it’s okay to embarrass the girl so that you can even with your friend. SMH.

5. Dat man dead to lovely long bloodclaat time aguh…she should be blocked & deleted in his phone as his number isn’t saved in hers or her memory…poor soul had to ask strangers what/whose the unblocked random number was to block it back…GO DROWN ina yuh fada big pussy!

6. Yuh gone too far, slow down please, caah mi nuh ketch up yet….. Ok, suh b4 yuh get yasso tell mi a wah yuh an nick have desso.

7. Suck uno mada an come off the girl name everything uno post a Di girl name uno call shi move on with her life an DONT remember nasty nick. Nick your a narcissist an you keep on doing things to the girl plus sending in information about your fren an making it out to look like the girl but ppl will soon fine you out it’s just a matter of time all of you stupid ass ppl who on here a try tarnish the girl name will see in time that it’s nick who’s doing all of this I’ve watch him for months now an it’s tiring ask yall self what the fuck she gaining trying to mash up ppl friendship