SHE SEH SHE NOT JEALOUS OF U MAM

The one pon the right seh mi jealous har skin and har house and car…like really b**h whats yu real age she seh 37 r 38 mi nuh know what the f*8k b**h look 60😂😂😂😂😂i can’t

M1-Optimized

M2-Optimized

M3-Optimized

28 thoughts on “SHE SEH SHE NOT JEALOUS OF U MAM

1. This whore (Blonde hair) always ina man problem. She sleep wid evry body ina dancehall and gwann like she decent. Thank God fi di likkel color weh she have cause ah it meck she feel seh she cute,. You face big jusss like you PusC. Any day name day me see dat yankee husband of hers I will let him know di dog weh him live wid and show him proof. How you fi live ah yard wid man and every week she ina di club ah pick up di dancehall recycle koki dem. The sad part bout it is dis big face red gal have3 Sons and dui youngest a mussi 16. Gal have some pride and lock your leg meck it get some fresh air.

2. jealous of skin – in ah real life? Jealous of 12 yr old BMW… jealous of house — you need a new awning on your house. smdh..when u aint neva had anything

3. she must member seh she caaw tek it when she dead , invest inna yuh 3 boys dem… everyday yu deh pon facebook wid yuh f**kery ppl tired a yu man

4. She pull dat same shit inna one group name U PROBALY FROM JAMAICA,and everytime she guh deh, Bigsid put har inna har place

5. First the house look like it can’t done build, second dats a olĂ© ass bmw, third a uncle sam house with 30 year mortgage.

6. Oh wow so Tracy you got the attention you looking for you block mi pon Facebook my number did change but yours did girl attention you looking and you not going to get it it see you put up all of my ownings where is yours gal you can’t never say mi ever borrow anything for you bitch go get to life out the dump bitch like I say you block mi and a cum put up story bye bitch !!!! But thanks those are some great pics of meeeee me cute you say you a 33 I’m 39 I an you look like me big sista gal bye girlie kiss kiss Tracy If you have something to discuss with me my number did change

7. Even when a bloodclot 30 years bitch where is yours you a talk bout invest bitch if you have any sense bitch a house is a investment and don’t worry bout mi house in Jamaica that’s a second house bitch where’s your first one at come chat to me when you get you first one ok kiss kiss

8. Honest to god Tracy outta mi and you who look 60 I will be 40 in April and you just turn 33 so you sah look at the pic dem real good my girl come a again you nuh have shit on me bitch

9. Nasty Natalie dem nuh tell Yuh how mi life a flourish from mi drop you bitch but unlike you I don’t need to brag on material things. Yuh seh yuh 40 bitch please.yuh better hope Yuh husband nuh left Yuh ass or better yet tell Yuh to put down his car keys…bitch stop calling my name I don’t do phone calls meet me somewhere name the time hun I’ll be there

10. Dwl juicy tracyyyyyyyyyyyyyyy dem draw the Spanish Town out a Yuh, dem nuh know a cool Yuh cool…dah gal deh a f**k from she out a belly woiiiiiiiii mi belly.

11. Dwrl Tracyyyyyyyyyyy dem draw di duty Spanish Town out…mi love yu dem nuh know Yuh cool down now.. Dah red gal deh a f**k from she come out a belly.

12. looking good Natalie whats your facebook name I wanna join your friends list. don’t get me wrong tracy ou look good too but natalie looks better and looks more well kept and I am a woman. y u mad though

13. Sender you sound very upset y cause you pussy nuh give you house and car you a cum put the woman down y’all bitches ain’t shit y y’all can’t be happy fi ppl way a do well in their life you turn will come Hun

14. A dah story yah too long tell Yuh what when you and Yuh friend dem see mi step to mi,cause trust the f**k when I see Yuh mi a step to Yuh I need no f**king company trust that bitch..

15. Natalie was on you mind all nite sleepless nite you wouldn’t wait fi see daylight fi put up the story Tracy I’m sure you know where Natalie don’t wait to see her go to her

16. You see why mi nuh have too much women friend because after a while the env start and some bitch can’t stand fi see another woman do good for her self Sad story pier jealousies a gwan here

17. Y dah f**k dah big face red gal(blond wig) think everybody jealous a har Yuh walk and f**k fi everything nuh body nu give a f**k some ppl rather Dem f**king reputation clean nasty pussy Natalie.Imagine if Yuh did live in a f**king Hollywood never come see Yuh name nuh use to nothing that’s the only time ppl brag bout dem shit .tracy nuh know yuh use to shop lift clothes hard till Yuh get catch come off a ppl name cause Yuh life stinks