SHE IS OUT A COUPLE HUNNID -_-

24 thoughts on “SHE IS OUT A COUPLE HUNNID -_-

1. Met for ture he is crazy I know him he is a stalker my friend was telling me and I didn’t believe her till I see it and he love hype .

2. This man us to stalk my friend and she is a hairdresser to he use to sit in front of the girl shop and just look at her when she didn’t talk to him . He is crazy .lady’s listen run. my friend had to go get a order of protection that’s how bad it was met.

3. Funny this is Ooman love man weh haffi depend on them, don’t know why but a suh it guh. Ongle guess me have is a control issue.

4. Evening Met & Metters

:ngakak :ngakak :ngakak Shi shouldn’t even open har mouth mek anyone know dis seh she’s been paying to get f*cked…. How desperate and low can you be???
    A should’ve fi yuh picture yuh put up, damn jackass!
    Nuh man, dog, or gal can “con” mi outa mi dollars… Just seh you was taking care of him and him find a better hairdresser… Step your game up!

5. Evil gal true the man tek him pickney from u, u mek up story bout the man sen in y u nuh tell met say u bruk inna d man house bout u want the child n dem lock u up. Ole jezebel leave d man
    Kremlin4life

6. Ole evil gal weh u nuh leave the man alone tell d ppl the truth say a d pickney weh d man tek from u a u problem. Met d gal bruk inna d man house fi get back d child n him lock her up, wen she nuh hack him email she gwan wid pure f**kery.

1. a nah go follow you up eno germz..cause half a yall only can hide behind computer an chat off unnuh bloodclath mouth… bitch get a life…nasty gal a wah day him beg mi fi tek him off child support… nicholas a worthless bwoiii, I could care less who he targets BITCH…MET the boy a try hard fi get my child cause a benefits him a look.. but yo think these judges are stupid..does nicholas have a job? does nicholas ever pay taxes from him get papers an live here? cause him doh wah work an yes him a use the hair dresser BITCH him live with under the basement..gal go suck a dick an come offa mi John crow an go suck to madda a million × 1…cause who god bless no man curse…

7. Mi puzzled by him affinity fi hairdressers doe :ngakak In addition tuh di gifts, dem mussi trim up him eyebrow and beard fi free :ngakak Some man can only fool some ooman doe…

8. hey likkle duty bloodclath gal a me this me name naomi Campbell pan facebook…hey gal go suck yo madda bitch… duty gal wah yo know bout me an my life nasty bloodclath gal..tek baby from bloodclath who bitch… bitch him volunteer fi keep the baby till mi finish school inna bloodclath April bitch…duty nasty bitch show yo self…bitch show yo self…met a don’t even have time a swear…gotta study these for my exam…

1. him baby madda a good gyal.. she have ambition fi a young gyal.. good gal don’t follow up tha mix up site yah..(them no have no life up yah so). no bloodclath liferz…