PLEASE LEAVE MY EMAIL ALONE

ALL OF YOU WHO UP IN IT AND IN THE POST BOUT TEK DOWN ARTICLE. LET ME MAKE IT BOLDDDDDDDDDDDDDDDDDD AND VERY CLEAR

IF UNO MEK DI NEWS, AND IT HAPPENS TO BE POSTED HERE, IT WILL NOT BE REMOVED. LEAVE MY DAMN EMAIL AND THE POST ALONE BECAUSE UNO CANT GO PAN DI NEWS SITE DEM GO SEH SHYTE A YASSO UNO WAA COME BELLO OUT LIKE JMG COMMITTED SOME CRIME. A WE MEK UNO MEK DI NEWS? GO RECALL DI NEWS DEN AND LOW OUT MI EMAIL

10 thoughts on “PLEASE LEAVE MY EMAIL ALONE

1. Another Saturday deatttth!

Dem Negros here no bold fi go pon whitey news site go beat dem chest OH! Is the poor people gossip site…dem own Jamaican own, dem have silver back gorilla strength fah Oooo!

Current event articles fall unda the first amendment. Reeyyyyyyy

:2thumbup :ngakak :ngakak GWAN SHANI

1. PP if a di post mi a think dem need fi get muzzled….a dem tun bad fi good and good fi bad….chupz…give dem di whoppppazzzzz MET.

2. Nuhbaddy nah email you..Stop live pon poor people.
    You did skip past the TV program about Holness but quick Fe post something embarrassing stuff about ordinary Jamaicans.
    You are a parasite.

1. And u deh pan tap a me the parasite so u a di second level parasite sucking a parasite? Mi tell u already seh fi guh skin puppa lick under holness balls mek it pap u neck and u a dilly dally. The man dont need no stalker go stalk u mother and father and ask dem WHYYYYYYYY dem give life to a sorry individual like you . If u dont get di ansa pap u neck agen.

3. @Anonymous you have the nerve to talk about Met living off of poor people. Get the f**k outta here with that bullshit. I can bet that you are not writing no messages to politicians, police, news stations and all the rich people who truly exploit the poor and make the poor poorer. This is a independent blog site that reports on everything. As far as I am concerned Met does what TMZ does but even better. Suh guh nyam shit and come off of the site. F****g hypocrite

4. @ Anonymous 5:19am, a waan deal wid yu bloodclaat one-a-way yu see man! You’re eeda a f**kn mental case, a meth head, or a suicide watcher. Choose eeda 1, 2, or all 3 pussy! Fuqq off germs! Caw nobody around here cannot save your stinking ass from yu non-accomplished miserable life! Go back headway up inna yu Mumma Johncrow!