PHILLY PEOPLE COME YERE

tia-Optimized
YUH SI WHEN DI TINGS A DROP PAN FACEBOOK MI A BEG UNO SCREEN SHOT SAME TIME SEND BECAUSE DEM A DELETE RIGHT UP AND DUNG………………………SO HOW TIA TEK MAINE MAN BREED FI HIM? COME TALK DI TINGS DEM…….DAS WHY TIA TEK ALMOST ONE YEAR FI DELIVER AND NO BABY PICTURE…HAYYYYYYYY PHILLY CYAH COOL OOO
IMG_13042437390728

17 thoughts on “PHILLY PEOPLE COME YERE

1. chuet mi sehhhhh tia pregnant bout 100 month n did all go ina video fi peachy victoria secret party so mi waa know how she tek di girl sister man breed fi him tia good oo

1. Lmaooooooooo @100 month wooooooiiiiieeee this is gonna b a sweet cup of tea dem sumting here no normal a tall tall

1. Philly ppl come one and all i is are waiting. Tia yuh sad bad. The amount ah name wah call pan yuh baby. Not even encyclopedia big enough fi hold all ah dem. Yuh so shame all now baby cant show. Every other second the baby has a potential daddy and she is just few months old.

2. These woman have no standards. I mean they both ugly as the night is dark but how you both let the old man climb on top of you??? Ewwwww…

3. lies,lies ,lies Tia neva did a breed fi maine man, ,she went to jamaica to her bf ,Brigga,for the summer holidays and it went down, oops!!! but if a summer she guh jamaica, lawd god , ‘dat nuh add up’sorry meters my baddd

4. Dwl tia can’t go Jamaica and come back so please try again.tia very nasty birds of a feather flock together . this girl and all her friends walk and open they legs like the deep blue sea. I hope they give her a nice ass wipping