PEOPLE UNO CANT SEND IN POST WID DEM YAH INFO YAH

SENDER YUH INCLUDE DI MAN MADDA , BABY MADDA AND PICKNEY BECAUSE A 160LBS??

maleblinitem

D**** B**** aka C**** him rob the Mexican 160 lbs ah weed flying around flossing like he the man but only time before it catches up on you plus the rest ah people dem money you hold on pon from Philly Florida and New York Don’t worry the people the know dem put you out in Orlando now you a itch pon (Edited) it’s only time before (Edited) you Baby mother an you mumma (Edited) wey live in the rat infested place (Edited) catches up on you… 1st pic him daughter 2nd pic him mumma (Edited), 3rd pic the theif

7 thoughts on “PEOPLE UNO CANT SEND IN POST WID DEM YAH INFO YAH

1. a suh wen fi dem social platform caan handle dem bring it here fi tear down what leff a de wall look if she send in all him blood type :ngakak

2. This is how innocent people get hurt. Was the mother and daughter really necessary. This get me upset going after people family. That won’t bring ur money back.

3. So true Suga Dumplin!

Nuff ah dem man yah not even ah mind dem pickney or Mumma wid dem ill gotten gains, so it nuh mek nuh sense get dem entangled in it.

4. pu$$Y NIGGERS PRE THE WEAK ….IF THE MAN A FLOSS WITH UR THINGS STEP TO HIM…..Pu$$y niggers need to guh look a job if you can’t handle the germs in this game …….