PACO DI MOVIE A SELL DI $100 A YARD AND IT STILL NUH WUT IT

Met good evening. The ute from Jamaican Mafia, Paco aka Mykal Fax, back in the day ina Brooklyn him used to have the bootleg machine a him yaad, him an him fren Madman used to copy and sell bootleg movie to, so I don’t understand why him a behave suh. People a try eat just like he used to try eat. A jus suh di ting set. By the way JM a sell a yaad fi $100 a one

18 thoughts on “PACO DI MOVIE A SELL DI $100 A YARD AND IT STILL NUH WUT IT

1. Yes paco broke hand and broke foot cause a you run America.. Jail time nice too. I shall save this video to help the prosecutor with them future investigation cause you fully bad.

2. Idiot Dats why some a unnu will Neva leave the hood. Only a fool would not have foreseen that the movie would be copied just like all the other million dollar productions before it. How is you going to jail going to deter anyone else from doing the same? Bootleggers you’ve been warned! This stupid movie ain’t worth a broken finger much less a hand or foot. Kmt

3. Noooo paco yuh see ah coffin
    Weh yuh like.
    Mine ah man guh send yuh fe hold
    Ah dirt nap mi really wan see yuh step to ah jamaican an duh
    Weh mi see yuh ah do.
    Kick up table etc mouth cut cross weh it meck fe seh anything.
    Yuh really are illiterate mine yuh
    End up dead or in prison your
    Being ridiculous you should
    Of hired a quality production.
    Fe sort out yuh tings all your
    Movies sell bootleg yuh know dat fr ny ,to fl ,atl .
    An yuh know dat memba yuh use
    To hustle bootleg back in the
    When time.
    Behave yuh self cos yuh dont have a gangsta persona brah!!!!!
    An yuh neva did ur threats are
    Comical behave before yuh get
    Hurt.

1. Thank u .. His threats are comical. Like I can look at him and tell he softer than cake. Look how much people him confront and all now mi nuh see no physical violence. Nigga had that stick in his hand for NO reason. He looks so silly.
      Paco Jeans wi nuh believe u… u need more people pussy.

4. Hail the leader zoozoo mafia
    Zoozoo mafia.de unda boss
    Lmaoooo bwoy the director yell
    Cut long time ago movie ova
    Zoolian. are you have flash backs lol your not zoo zoo
    An yuh puppa nuh name masop
    Lollllllllllllll.
    Even when yuh screw up yuh face
    It look scripted lol please
    Guh back to church zoo zoo.
    Lmaooooooo
    Bye paco :cool

5. Fya fi dat… no hood ting… Anyway, a wah do dah humbre yah… some bwoy a video n cyber badman… if yuh did really luv yuh jamaycan ppl yuh wuddn mek crappy movie about our culture… my yute yuh let wi dung daag… My yute yuh fi kno yuhself n stop push badness… memba seh di eediat movie mek aredi, a real life dis now… Caas mi a go pon di road fi try sell bak di one wah mi buy… doubt it will sell though. might have to donate that shit…

My yute mek sure yuh nuh run up ina di wrang man… yute yuh fi kool… nigga yuh need fi ask di streets, di movie nuh good… Yuh fren dem a tell yuh lies

Nuh Ramp Wid Mi….

6. Anonymous @ 10:18
    Soft like cake have me crying
    Lmaoooooooo

An nuh ramp wid mi
    @9:54 wah yuh seh yuh
    Ago sell back yuh copy
    Grung dis to funny

Luv mi bloggers dem
    Pinkwall eva tun up

7. Paco mind u shit up u self all this straining n pushing fi appear bad stop man we don’t believe u, we get more of a deacon feeling from u than anything else n we like that n can live with it but badman nooooooooooo Paco STOP bite up u self so mainnnne

8. Eediat Paco lef out di video ting and gweh. Dis mascot need fi duh ah video and beg di people ah Jamaica pardon fi dis waste movie. Him ah gwaan like him ah The Artist formerly know as Prince weh him ting wut $$$$. Clown run weh from yasso before yuh get hurt.

9. go stop one a dem chinnese woman and try take her movie dem……hate see clowns flex dem muscles on people dem think week

10. Dwl me see it dung a Richie rich restaurant a sell lmao n Mi buy the boot leg me wa back me 5$ dumbest movie ever Paco stop .. Movie dry like u neck strain Ina d video

11. Me wudda never go Carib go watch that shit! Look pon you too weh play a bad man role and think you wicked, he really assumed that part, so much so him start live it. Clown

12. Met, you know mi juss guh pon mi free online movie site and it up. As it stands right now anybody with Internet connection can watch this movie for free.

1. It can’t good if a 15xs you watch it already! :hoax Good movies require time to digest the charcters and their roles. And because it good you don’t want to ruin the memories of the first time watching so soon.

Paco quit it :hammer