MR SIR WHY YUH TRICK DI GIRL SEH YUH A GUH HELP HAR?

Ladies all my Jamaican’s be very careful when coming in a new country and dating, sometimes is your own kind use you the most I never ever put ppl pan blast but this nigga is the worst act of charming nigga I know for what he did to a friend I know. !!!!!!
Him know him married and dating my friend and act all nice and sh*t even me think he was a great guy but all he is a user and love like and go round act like he can help you out, ( if u know what I mean) then run when him see it a come close to date that a set smh yow y’all so damn mess up use ppl and tell them him ago help get p— and when him baby mother call my fren he told the baby mother bout him don’t want her so my fren think is lie the babymother a tell now him call my fren and did the same him a wicked and all him good for is walk and trick and beg money its so sad to see our own kind treat n use us like this
at
But Ander (Edited) so matter how much p&&sy u a walk and suck and use ppl girl child you still going to be broke in a Bronx in that old house with your mother , bro, sis Inna one room
And you diss the one girl that was trying to all rent place to make u have a bed smh
But I told her any man that chat them baby mother is not a good man…. !

110 thoughts on “MR SIR WHY YUH TRICK DI GIRL SEH YUH A GUH HELP HAR?

1. ‘Your friend’ is an idiot. Sender u knew the man have him babymada before u give him the crotches cause u say any man weh chat them babymada nuh good. A wah him tell u say them leff?

1. Sender a call out a nasty negga.
      Sende, me can stay thousands of miles away and look at the picture and tell you that he is NOT the p- giving type if you nah drop bout 20k in half.
      Yu friend was looking forever, dude wasn’t/isn’t. She apparently playing that nuisance “mother” role because how the hell one migrate, living as an immigration fugitive, but capable of renting place fi man enhance him value :ngakak
      Onu gwan abandon Jamaica and disgrace onu self in the process- get those papers before 1/2017 :ngakak

2. No sa the man them just wicked so a nuff a we go thru it to try get the Lil paper thing DA ya some lucky some just fall Inna trap brush your self off he will get what’s coming we all fall for a Lil lie n sweet talk .

3. But wait DA Ander! hahahah no sah your ways finally catch up to you someone finally mek the people them know your trick haha it’s too early for this!
    Tell the girls them u single and act like u can help them!
    *Sip tea and watch god work* ☕

4. Me 8 9 & 10 man like unnu …….try fi trick people Gyal Pickney cause unu love likes ! A that’s why unu suck pussy n lick out Batty Dre a wicked him big and ugly and stay bad like walk n beg woman them things like dogggg . Pussy yu bruk n yu always hungry

5. Sound like him trick di fren seh him will marry her fi she get papers and di fren give up di pums as a form of signing the contract, den fren found out she was had and she caan undo her signature from di contract.

6. I’m not shocked at all, most of them do that tell you things that they think you want to hear sweet you up with one or two dates and when they think they got you in there hands then they start asking for things wanting you to rent them a apartment, a car, use your bank account etc these men prey on beautiful black women and when things don’t go their way they want to diss you something wicked… But every dog have dem day believe that one…Karma strike at anytime… You don’t do someone dirty and think nothing gon happen to you… Girl run and leave that man and let the baby mother deal with him since she calling you to tell you what he told her, they deserve each other this is nothing but a game..
    It’s hard to truly find a man that is going to love you and honor you and cherish you… It’s like almost all these men have more women them one that they are using for something that’s the game… Without these women how are these men making money and surviving… Nothing in their name….

7. Big pussy f**k out Kim wey live a CT a nuh u call Andre wife and tell her say Andre dont want her nor d pickney and how much u is wifey? U did brite up and a cuss har say she a fool and she a go see u and him and how much u sleep a him yard everynight….di same yard weh u say him nuh have and everybody sleep inna di same room. That mean say u low fi go sleep between him d sister n the madda pon d one bed. U nuh see say u careless more than him? U got tricked because unuh love use unuh rat trap pussy fi ketch man….if yo pussy nuh good its just no good thats y him neva lef di wife/babymada fi yo. Unuh always waan f**k married man and expect them fi leave them wife fi unuh and when it dont happen unuh start bawl say man use unuh n how them wikkid n call down karma pon people boy pikney. U r a grown ass woman and all u do is walk and f**k people man and say dem promise yo papers..mi know everything wah gwan and if u and yo careless friend dont stop the f**kry Andre wife a go let out every cat outta di bag n mek pink wall see sey uno love duty up people boy pikney name when uno run race with uno old dusty Pusey n it lose. Dont start wat u cannot finish…words to the wise, bitch u better calm the f**k down n mind me leggo u picha cencus Pusey gal.

8. All a unno sound dumb cause now it look like the baby mother tek him back now by reading this last comment and by reading the post him trick two a unno smh unno fi stop being dumb bitches and cus the man weh a use the two of unno damn so tired of females attacking each other over them broke man when its clean he played you both…
    And if the man have pic or whatever that mean them did good so point is
    The baby mother dumb to tek him back
    And the girl fool to believe them nowadays man here…..

9. stinking mout dem finally catch up wid u. Hope u learn and go sort out yo breath now u work all those jobs and nah go dentist. U a one lil maama man, love chat bout ppl and see u bizniz dash out yah.. Thts y u “wife/babymom” start own u up lately on fb.. Wait a put shi did put u out u live a u motha yaad.

10. The two woman them fi talk to each other and they will know the real truth …………….
    Both a unno fi run him clearly he’s not that important.

11. Sender how old is your friend? All man a trickster both blacks and whites. Mi nuh have no sympathy fi woman like you, use your head more and your crotches less. How can a married man marry you and give u papers, how?

12. Cuz dis sucky sucky boy lie him walk an chat him wife / baby mada an tell di fool dem seh him nu marry him fukin head big an him belly bang mi nu c wat di fuk dem c in him mi 8 9 10 an 11 him to cuz him nu look gud either bout him want woman if mind him boy go get a life an stop walk an eat an shame you wife/ baby mada

13. Omg that’s my ex from high school wow Andre your still as awful as u were back then u can’t help no one u just a get sort out urself stop lying n using these girls for crotches ur nasty ass need to get ur money up n leave people girl pickney alone n stop lying about ur baby mother u know u still f**king her u will never change thank god I never lay down with ur nasty ass wow so embarrassing to think I even know u n to see you on this page thank god the girl find out early leave him alone baby girl

14. Your ex but you Neva sleep with him? How old are you again? And you’re embarrassed to see him on this page? So how you reach here? Yuh know wah? Bitch bub bye!

1. Not all teenage females, dating open dem crotches to dem male schoolmates.
      The female have a right fi say what she did and you can’t tek dat from her!
      Anon @8:59 big up yu self for being fair and balance and hope you score a good man.

15. Miss kadian I knw ur the one is writing u urself is nobody u have to pay him to be with u don’t be mad of him cheating because u breed fi ppl man to… Mr skink mouth don’t want u u have pay him to be with u . U just buy him a car how foolish r u girl bye stupid bitch

16. #NextDeed
    Oh an when my grandmother sold her house to move to FL but I didn’t want to move there so I stayed in NY with the “ex fren” till I find somewhere rent now mi very very comfortable! *delcita voice*
    Oh and the “unborn child babydaddy” we did live together but was just like you and and I moved out my own place n leave him in it now him can’t even sleep there a good night cause him cah pay the rent and mi will always make it so less than 2 mi rent somewhere again and never ever ever get use from a man again!
    Oh and the lie you a plan fi tell bout is 4 belly me dash weh in one year Dre it won’t work!
    One time I ever got pregnant In my life and sad is the first to go but that’s life!a you even pick me up after I did it And I’m 26 that’s how long it took me to even drop in a trap! You same one say you rate how me ambitious smh funny eeh! And hold up my head thru all my down fall So you think a pink wall post can hurt me no boo boo!
    You don’t want me to really send in but me a wait pan your first!
    #NightShiftIHaveTimeMyPatientSleeping!

17. Wow. Dre is my ex, and to see him here hurts me. Hes a good guys, he will go above and beyond for you. FYI…im currently live my new life. As the cousin say he always encourage u to do better for yourself. The only problem i did have with him was he love woman. ..and a man will be a man its not right but hey. Tracy go get a life you post twice and u still dont make no sense. You just mad cuz nuh want you. Hense ..woman we need to wise up. And stop putting our business in public. #notimeformixup

18. y I should be mad over stink mouth girl he’s not my time I don’t knw wat u ppl doing with him he is using ppl and the woman them is just like him dutty Kaydian nobody want him but u u no see how u look fi a young gyal u need to take care a u body and stop put man before u and ur kids them I don’t knw wat u look like the f**k up thing is u and him don’t make one Kaydian so get some new clothes and fix up ur cuz u old than u age 4 kids and look like shit

19. Wow, I’m trying to make sense out of this nonsense. It’s use fi use, cause this girl was trying to use the man to get har papers and it nuh work, the man trick har first. Such is life. I guess the clever(er) one won

20. Mr Stink mouth wat u ave to say bout all this? U been very quiet since this post… Nth on whatsapp or fb….. Cat got ur tongue I see… A so it go when u lie it always ketch up pon u… Hope u learn from this tho.. But wat mi really wah knw tho how u live wid u mada??? Wah happen to wifey house??? Not enough rooms wit all dem kids???? Sort out u ting big man

1. Doe worry bout the kids dem bitch dem well alright and a live a good life and you clearly mad cuz yuh Neva get nuh f**k from him a that a bun yuh bitch

1. Ms Bitch Andre cuda neva F**k me!!! Get tht straight Ms Bitch!!! Btw u the one sound mad!!! Me Mad ova wat or worried ova wat??? Bitch get your mothaf**king facts straight… Gtfoh

1. Kmft… Bitch bye!!! Who the f**k are you??? And wtf you doing over here… I know your not the mf”Admin” so keep it pushing and don’t stop wit me!!!!

21. Wifey live in 3 bedroom an its not kadian DAT fuk unuh an trick unuh so leave di girl out a unuh story. A Perry unuh fi hunt dung an try c if unuh can tek back unuh fuk are a little an unuh money back. So no worry bout all those kids dem well fine

22. I am Kadian, Andre’s wife/babymom. This is my first and last post on this bullshit that you females are drawing me into. I have been reading these posts since yesterday and watching for one of u to call my name. Now that u call my name I can answer. Y are u all mad at me for what Andre did to u guys. I wasnt there when he was f**king unno and using unno either. U all knew he was married and unno still f**k believing that he was going to leave me. Unno believe all his lies and then threw shit into my face thinking it was going to hurt me for me to leave him so unno could get greencard well sorry it neva happen that way and now unuh hurt. Mi neva send Andre fi f**k none a unno a unno open up unno foot and mek him do it. Him neva use no gun and threaten unno fi f**k him. Him use car trick unno and him sweet mouth. U all keep saying how much me mine Andre and buy him car…smfh. Unno have sense….unno cuss say mi have four kids so tell me y and how di f**k mi a go mine Andre….wid what? Mi nuh dey pon public assistant….mi work very hard for everything I have. I am not an uneducated female like most of u that he f**ks with u. My name dont call up with mix up until this shit now. Inna fi unno book am nobody so y di f**k unno a draw mi inna dis since am nobody? Unno dont want Andre but yet still unno a mad because him put pon Facebook say him married to me….how does that make sense? Kim send in this post because she called my husband phone crying and begging him to call her back because she stressed out and when him nah call her back she start call again and I answered the phone. She hang up and him call her back and ask her why the f**k she calling him when him tell her that him dont want her……this was Thursday night and by Friday morning this post reach pon pinkwall. I have so many videos of these females sucking my husband hood and I have held my peace. I could go on and on about this bullshit but I am not this kind of person. I am a proud mother of four beautiful kids and I will forever be. I am not leaving my husband no matter what none of u want to put up on this site. So if thats what u are all waiting on dont bother wait. He is a man and mi know him is not the first or the last man thats going to f**k or whatever else unno day him a do. I am not making any excuses for him and his nasty ways but mi just a mek it clear to unno say mi not leaving him fi any reason. I will forever stand by his side so unno can keep posting anything unno want to post. This too shall pass and please remember this God dont like ugly. U all need to stop sleeping with married men and then get mad when them dont leave dem wife fi unno and unno pepto bismol hole. I can be a bitch and get done to unno level but I am bigger than that. Wah unno a live fi see its not going to happen unless me and my husband Andre decide thats what we both want. Until then unno gwan remember all the times when him f**k unno and tell unno a bag of lies. I know there are many more things to be said but hey I am prepared for it all. Me and God knows the truth. Mi did warn unno say Andre neva want unno but unno laugh at me and say I was a fool. Mi nah left mi husband. Kadian Thompson aka fool/idiot/babymother/wife. FYI….I dont do anything I will be ashame of…mi live mi live as how me please

1. Kadian thompson, you make sure you open wide to swollow the cock deeper than you maties?
      You gag reflex dead to how you swallow cock and gargle the balls like supligen don’t? How many tricks you start to use to consume that dutty buddy along wid the positions and whine to outpace you maties?
      Man clown me have to ask since you so damn comfortable fi a save the video dem and have global buddy a let off inna you hole fi you breed 4 times.
      You self worth mucky badddddd. Onu nu fi argue and respond to other women when onu willing fi love up dutty buddy when it come home. Yu proud a your fuka man bad :maho

23. And kadian don’t act all innocent for the wall now cause is you did big and bad a call down ppl phone when you can’t find Dre you get yourself involved! This wasn’t about u it was about Dre n you run wid it pan your head now u a act innocent!
    Girl bye
    Dre out there sucking other woman left n right and coming to kiss u if him get a one head why not him a get return

24. Kadian Thompson, ina real life, a you one so fool? Why you come pon pinkwall talking about you not leaving your ‘usband no matter what he does? You rightid? You said you are so not educated but lawd man, you nuh bizniz fi so fool…no man…this man dont have an ounce of respect for you and these statements made it worst…Before you deh home a plan fi behead de man for this embarrassment, you come make public service announcement? GO SIDDUNG!!!!!
    (((YOU BETTA MIND AIDS)))
    P.S. Kim lef’ de f***ing idiot bwoy and him cartoon wife and stop mek him f**k up your head; go have sense. No dutty crosses married bwoy cant gi nobody papers!

25. ALL A UNO IS A DAM FOOL , ALL U TO WORTHLESS ASS BABY MOTHER UNO NEED FI GOH DIG HOLE AN GOH LIVE IN DAH. HOW UNO KN HIM NAH WALK A TRICK OOMAN HOW UNO KN HIM A NOH LIAD SHUT UNO SHIT UP AN GO AWAY. D PERSON NAH TELL NO LIE. HIM CHAT HIM BABY MOTHER , HIM TRICK GAL HIM LIE ETC. UNO MOVE FR YAH NUFF A UNO WAH A SAH A LIE. CHECK UNO STOCK AN MEMBER HIM DIDNT TRICK UNO. BUT OTHER MEN DID

26. Baby mother or wife who ever u is u is a national disgrace y u cum out , if u pussy did gud y him stray. Nail up u fowl coob cause dats y him stray. Goh blame u liad dutty man an lef d ooman dem alone u dam fool. U kn wah him a tell d ooman dem out yah bout u ?? shut u shit up an goh bade d kids an clean d dam house. Uno love cuss other woman fi man too much an uno dont know wah d man dem.out yah a chat bout uno sah men are lairssssss. A nuff lie dem tell pon d ooman a dem yaad , how uno nasty , lazy an cah cook etc. Soh chain up u man an stap chat . uno is nothing but an enabler dam fool. Goh find sinting dou an noh cum back out yah . Kmdt

27. Bout u have SO MANY VIDEO OF female sucking your husband dick , u is nothin but a low life wife . No wonder him dou u soh cause u have sooooo much video of his cheating ways an still draw u lowlife sef cum out a try defend him . missis goh put on u nightie an goh inna u rocking chair. U need help , a mussi porn him meck fi u watch how fi suck him wood , nuff a unoo wife a ROOMMATE not wife , plus nuff a d man dem stay wid uno cause dem noh wah pay CS soh dont cum try fi put down d female cause u WORSTTTTTTT dem.out yah can use condom…can u say d same, think of how many female pussy u taste , tink of how many female discharge inna u pussy think of how many time u affi goh u GYN , STOP GWAN LIKE U HAVE A HUSBAND u have a nasty ass, no respect man inna u face move fr yah

28. SHI A FOOL A LOW LIFE GAL ANDRE WAS A NEXT GAL MAN WE
    N SHI GET HIM DATS Y SHI A BEHAVE SOH CAUSE SHI SHAME , SHAME D FOOL SAH SHI NAME WIFE SHAME A DATS Y D BOY TREAT OOMAN SOH BECAUSE A DIS BITCH KADIAN SHI AN HIM MUSSI A DO 3 SUM WHICH DECENT WIFE TALK LIKE DAT. UNO NOH SI SAH A LOW LIFE. SHI ANO WIFE SHI IS SHE IS JUST LIKE D GAL DEM HIM USE OUT SIDE. HIM NAH TAP CAUSE SHI.LOVE TASTE D PUSSY JUICE OF OTHER WOMEN IN HER MOUT SHI DAM FOOL. BOUT HIM JUS LIKE ANY OTHER MAN A UNO LOW LIFE WIFE MECK MEN BEHAVE SOH .TELL ME NOW. WHY HIM OUT A ROAD A BEHAVE SOH IF U PUSSY DID GOOD AND U CAN SUCK HIM RITE AN U MISS LOWLIFE WIFE A WATCH U HUSBAND GETTING IS DICK SUCK , WHY HIM NOH VIDEO HIMSEF A SUCK D GAL DEM PUSSY? WHY U NOH MECK.PINKWALL KN U SI HIM A DWEET TO

29. @anonymous 2:35
    Miss Bitch, mad ova wat???? Gtfoh wid tht!!!! Btw y u tek it up so?? Y u neva tell him come ansa or let him “wife/babymada” seh sumn… Bitch go suck Andre dick or lick out him batty yaw

30. Any body knows hm knows he is weak to his wife/babymother he only acks like thugs but when it comes on to her he’s a baby in pampers oh well poor baby boy don’t take up big man things when u r baby stay in your lane next time or don’t try to cheat n get catch

31. Hush boy in big man clothing next time don’t take up big ppl business on your head leave ppl pickney alone bet is hurt u hurt someone n they publish your ass I don’t know what is all about u r so ugly n your nobody wife/babymother that u r always cheat so u drop her so u pick her up bk none of u is of no class of all because I pretty much sure u discuss her with other female because that how u stay love chat woman but your character done a bx n go to the dentist n fix that mouth of yours …..,

32. Mi waan know how unno a cuss di wife/babymother and a Andre f**k unno? We are all females and at some point we all defended our man no matter the person them be. None a unno nuh have no sense. Unno caan get Andre so unno tek on di wife? Unno should have Andre number so y unno dont call him and cuss him. Mi sure the man home with him family and not even a worry bout none a unno. Unno done get f**k and trick and it caan tek back. Go a unno rass bed man….kmft.

33. No say this bigga than mi think bcuz mr stink mout phone disconnected…. Mi raas wah him gon do next move from Bx hope u move in back wid “wifey” now. Shi want a bitch slap shuda be shame of har raas self…. Ole lady go invest time in your kids and let this stink mout bwoy go sort out himself. Speak up Mr stink mout, let’s hear your part of the story

34. Mr stinking mouth shame nuh have nu chat now cause hm shame like dog cause the same wife/bbymada wa hm did chat hm afi run gone bk to r n a beg like a little bitch hush baby boy such is life next time u know better don’t f**k with ppl feeling like that n u know say the girl wa hm f**k round me know r cause me see hm r come a dumplin show wa day she love 100% better than the wife/bbymada but a gust is because no more man nu want r hm sorry fi r n tek r back …..hush girl u is a pretty girl pick up your self get over that scrub bag n keep moving cause de wife don’t look gud nu time a tal all hm nu look gud either because a bare fake clothes n cheap things hm wear never see hm a one party yet a mingles or garbage n hm go a de bar always hm Fren them a spend broke ass bitch awwwwwwww hush stinking mouth hope she carry u a dentist …,..

35. @ 8:34am yes she did get trick thats y it hurt her so bad. She a one yah di biggest culprit who keep writing different posts pretending to be different people. All the man dem a tek dem still caan find none fi trap fi gi dem paper. A grudge unno grudge wife/babymother because she still have di man unno did a try fi trap but when pussy good him haffi return and a dat a mad di whole a unno. #insiderbegone#

36. No not me can’t get trick fr no clown nu little boy can’t trick me me more fi trick boy cause a fr u see hm a little boy DAT further more me nu do Pinckney hm just a come off a duck nest he’s a boy not a grown ass man he’s fr his wife/bbymada n others ……..he can’t bring ntn to my table…….

37. Da gyal weh a write write up a bagga tings a pretend fi b more than 1 person. Nasty gyal deh shudda stay outter the man marriage and guh look a madman weh born yah him can help yuh. Thats all unuh good fah run een pan ppl family and try mash it up fi papers.

38. One set of clowns!!!! From wife straight down.. but not even gonna talk about what his wife posted because that’s another topic for another century. Now back to these stupid hoes, who come in this country illegal and think that they can wreck ppl life to get papers. U is one blasted duppy bat. This ain’t no movie where he leaves his wife for the side piece.( whatever # side piece u were) you know this dude was a dog from the jump. He styled his wife and kids with you, and with other females but u decided to stay with him because u wanted to use him for papers. Because u couldn’t possibly see a real future with him either. But now when him claim say him want turn him life around, and u realize u a get drop, u wanna make posts and cry victim. Shut the hell up!!! u fool him, and him fool you. U a try get papers shut u damn legs n try go about things the right way. When u did a take the married man u weren’t thinking about his wife or kids, heck he wasn’t either. But still nuh give u no right to help try break up someone home and then cry victim when it doesn’t work in ur favor. But guess him realize u is a blasted fool so that’s why he use that card on you. Posting bout on behalf of a friend, which friend so damn involved? Y’all need to stop go round a think unnu front can get u it all and putting down the wife n kids is pointless a no she u did a sleep with but guess the dude still a ignore u, so u will try to vent on whoever will listen.

39. Unnu leave d man alone,the man happy wid him wife and kids,unnu a past, a 2016 now,weh unnu run leff jamaica fah and no have a plan,d man naa leff hin wife fi unnu,unnu stink like shit,some a unnu fi get use to cuz a so unnu rob man money,tell u Fren fi leave d man alone.

40. This is one funny thing!!! One big set of clowns. You a help him mash up him home cause u want him for papers and him take the front and claim say him gonna be a man now n stay home. Now you mad!!! Hahaha u still a bash him and him wife n kids and talk bout looks, obviously looks n front ain’t shit because he went back home. So him and him wife have each other n them no illegal. Go focus on sorting out urself and stop investing so much damn time on social media because u still not getting ur papers from all these sites you focusing on. U saying how him brick but u obviously brick to otherwise u would have seen from the jump that he is playing u and go pay someone else to sort out ur business but u a look free thing n wah brag say u a take ppl man.

41. Mi naw say the man right but some a unu woman fi go wey….unu kno the situation and still run in. Unu need fi go seek Jesus wid unu tek man self. Lowe the man and him ppl dem and lowe the man wife anno she sleep wid unu. And the batta ears gal wey a post a bagga things wid multi-personally a tht fi reach u. Yes we kno a u same one bout fren….as the one vybz say trick har f**k har…well my dear a that reach u and as a matter fact….pum pum alone cant gi papers ma’am. If u knew all that u did y did u even get involved with him??!! U naw no sense!!! For all u decent women out there big up….but batta ears fi gweh. Lowe the man and him family. U a tlk bout him use u….wen a u did a try use him…man just spot wey u up from far and trick u first. Smarter person prevail. So go away batter ears girl. A bay u get trick….bun u tru him naw lef him woman fi u….and not even for u…but so that u can get green card…gweh…..

42. Mi naw say the man right but some a unu woman fi go wey….unu kno the situation and still run in. Unu need fi go seek Jesus wid unu tek man self. Lowe the man and him ppl dem and lowe the man wife anno she sleep wid unu. And the batta ears gal wey a post a bagga things wid multi-personally a tht fi reach u. Yes we kno a u same one bout fren….as the one vybz say trick har f**k har…well my dear a that reach u and as a matter fact….pum pum alone cant gi papers ma’am. If u knew all that u did y did u even get involved with him??!! U naw no sense!!! For all u decent women out there big up….but batta ears fi gweh. Lowe the man and him family. U a tlk bout him use u….wen a u did a try use him…man just spot wey u up from far and trick u first. Smarter person prevail. So go away batter ears girl. A bay u get trick….bun u tru him naw lef him woman fi u….and not even for u…but so that u can get green card…gweh…..

43. Yes the one weh call him mr.stink mouth. …u need to come off a public assistance 10 years yuh a live off a government ..before yuh come join mix up, and yes miss done hol , u married five time cah get nuh paper sameway. Yuh married a Alabama, yuh married ah Florida and now yuh wah married a NY ….it stick pon yuh…yuh need fi dash weh dah hole deh….yuh thing him aguh left him wife fi yuh… gal look like when rat dash weh belly…ah cah tek it….and wi need yuh fi talk up.

44. Di man nu want di wife. Him want her money. He lies to woman to get things. Went all else fail he go back to di idiot.

45. Yes ms. High mile pussy gal….Mr.dre is home with da fam. So mi aguh tek it up pon my head..cuz yuh rass brite. Yuh need fi cum off a pink wall and guh figured out how uno aguh sleep to..pplz how 10 pplz live inna 1 bedroom basement. …not even kartel can duh tha maths deh….or and mi high mile pussy…fi yuh want u can look mi up on fb..just say the word

46. Lol a joke this…. woman always use man and now one get trick and it turn a big social media bust up… shi shuda same fi even post summn like this afta shi try style a styler and get STYLED… girl u need fi upgrade yuh thing and go reshuffle yuh deck… stop try use front fi papers lolololol dwl… cyaah style a styler…

47. It funny how wife pick it up on her head….but in the end a the truth ppl a talk about u and u man…no respect fi each other him can go f**k and come back…she just need a man it doesn’t matter who….and him need some one fi take care of him…a 5 kids she have at home not 4…when a woman insure them take any shit…f**k insure a desperate she desperate…play your role….u are a f**king fool….and always going to be.u talking about the other female like u and f**king different..because u have a kid and a ring…bitch u still getting play…and going to keep getting it…u can’t walk a round and feel good bout yourself and your man ….who a f**k and a suck outta road…bitch please…have several..seat…keep f**king and suck him like everybody else…like u any different.

48. If I was her I move because I couldn’t walk with my head up…are be seen with him..shame me shame for she more then him…man him be…but has a woman with f**king kids what kind of example u setting….bitch by..u make woman look bad….u need to look into u self has a woman…if that how wife get treated mi good….I play the matey…trust if better come him left her…a because she a the only fool him find fi keep him…and proud of the shit he do.

49. 7:20@ stfu….yuh sound vex…cuz it look like yuh get trick too. Oh no yuh live a yard wid yuh man but yet yuh wah young boy..low di man..guh siddung and tek care off yuh old body …yuh is the last one fi talk cuz…yuh have 3 pickney and them deh over US….get yur fact st8. Di wife have 4 beautiful kids bitch…broad back and tough skin mi seh..and bitch low the wife…uno sound hurt. Especially yuh..btw stop suck cocky like it aguh outta style

50. @7:14 and 7:49..yes she is proud of him ..can u say the same…by the way di you find your first pickney fada yet but yuh come pon pink wall inna mix up..bright!!…gawn pon murray yah bitch and go find whoes the fada…but a wife yuh wah running pon….check yuh rassself..Big up Ms.Wifey …bout yuh prefer Matey…yuh class…yuh fava dem big sunday morning carrot…lol

51. You and your friend need a life the man tek a one f**k n cut you a gwan like a di first man fi do you dat suffa you a suffa it a kill yuh true you still haffi a back shit from hog batty. look Pon all you a style the man hey gyal betta yuh guh try scamming cause Nuh baddy Nuh sorry fi yuh a wish a know you fi post up yuh blood clat picture wid a warning. yuh think seh yuh can jus f**k yuh way thru life and it look like yuh pussy Nuh even good

52. Lowe d man and him wife… nuff a unnuh a matie and a endure far worst treatment… a dat a d real joke, anuh ntn if wifey stick around she know a just a fuk some a dem gyal deh a get. Plus d fren weh a say d man mouth stink, u shuda shame cause u neva know say him mouth stink from mawnin? How a now u a say him mouth stink and him ugly? Why u neva encourage u fren from early say she nuffi talk to him cause him so called “bruk, ugly, hungry and mouth stink? U and yuh fren need fi go mask unnuh face

53. @7:14pm…. U keeping attacking the wife about defending har husband but I wonda if unno know wah fi unno man out there doing? At least a nuh f**k har husband a f**k batty. Unno females now a days love talk bout man sucky unno drainy stretch out tongue pussy when unno know a lie unno a tell but unno use that because unno caan come with nothing better. Stop worry bout wife and go worry bout wey fi unno man a push him hood when him nuh dey round unno…..bun mi fi lab rat like unno. Bitch swerve…..u sound mad because u nuh get fi suck the wife pussy. Btw u caan breed? Or is people man u have why dis a hot up yo head suh much. Keep attacking wife cause its very obvious that she still nah lef har husband no matter how much unno bash she and him. She proud anyday fi walk wid har man…..unno just mad because now unno mouth nuh have no lollipop fi suck pon. Go sit down and learn how to construct a proper sentence and stop count the drips of germs falling from yo driplets pussy.

54. Why we female go at each other when a the man who wrong…I will never understand it….deal with the man …..most of the time the female have no idea what is going on…..but who the f**k am I to say….to each them own.

55. @7:14pm Y u want the wife fi move? U still nah get the man….a u same one used to beg him fi stop f**k young gal pon yo when u see say yo money neva did a hold him. Yo did lef yo babyfada fi di same man u a cuss di wife ova and when u realize say him get engage to babymada yo run go back to yo babyfada because u neva have no wey fi live with yo pitney. Yo cook, pay car insurance and buy clothes and do everything fi hold di same man u a talk bout wifey fi shame fi walk wid. Yo prefer fi be matey because u know yo pussy pass the mark of age line fi be wifey. You a old woman and yah war ova young bouy and a cry and a beg him fi lef him wife and dey wid yo. Go wey…..u and yo man haffi a share di same car fi how much years now but yet u keep talking bout wifey. News flash gruela wifey not going anywhere. Unno a go tired fi see har face wid har good good up husband who unno obviously a mad ova. P.S wifey and har four kids very much comfortable inna dem nice home. Stop try find reasons fi contact di man and mek problem inna him marriage….him nah lef wifey either fi yo grey hair pussy. Yo dye di hair dem pon yo front wah caan even path inna two.

1. What a way de hood sink in a senda friend tunnel and you feel it more dan de dumpsta hole babymadda.
      Dumpsta hole fi a tek that dirty cock. You a mussy cocky second in command and senda friend a cut in pon you.
      Man wid low ambition and love tell lie we mek man sink dem hood in a dem to do don’t be so sure say him nah wet up some balls too.

56. @ Man clown sunday…..y it sound like u mad because u neva get fi suck off Dre dutty hood so much? Why u so worried about what positions wifey haffi use fi u nuh want Dre? Mi caan get di sense outta dis y unno a behave suh fi di mr.stink mouth who unno say is no good. Him muss mean something significant inna unno life fi big Sunday like dis unno dey pon pinkwall a behave suh and a try so hard fi mash up di man life. A wah unno pretend to be man dem nuh gi unno nothing fi di Valentine’s Day? Oh my hush a suh it go….unno just mad because unno di have big plans fi unno and Dre fi today and him run unno and stay wid di one female who deserve fi be pampered. All di drama unno a bring down pon him and wifey dem just a get stronger together. What God has put together no man caan pull apart. A dem say love too strong to be broken…..unno need fo go check unno hole fi see why him neva lef har fi unno and stop waste unno sperms breath and carbage wata front fi destroy di man home. Get used to continue seeing Dre and him wife and kids together. #toostrongtobebroken#

1. Backlash unda yu lonely pussy! Yu de yah a war wid everybody over a stray cock and a play like you sure you you know who is who on here! This site is worlwide!
      Bitch I don”t fuk garbage or taxi drivers or men who fah future heading towards a sidewalk and shopping cart lifestyle nor do I tek hood belonging to you mackrels.
      Me break over! Me gone get the rest a me fuk fi de night, so me can wake up early fi wash me face, make breakfast and put in a headers while huzzy knot him tie for the office. :D.
      Sayonara bitch :D.
      Big valentines and you spend hours a play cocky defense fi other woman crosses or a de pussy you really after? 😀 :D. You man royals nuff like that…dwrcl
      You win! You wiser than everyone on this post. Pat yu self on the back! You a de baddest bitch in the world!

57. @ Anonymus 9:50pm…..bad any wey bitch. Ready when u r. Bring it……mi talk mi talk and mi nah bloodcloth tek it back….di truth always hurt. Bitch tek a seat and mine yo 6ft deep hole drop di f**k out. Y u mad? Dre run yo afta him done tek yo man money wah u did a spend pon him. Stop walk and dey wid young bouy fi mek yoself feel young….when yo man gone a work a night u hunt young bouy like a creature inna di f**king night. Yo tek di same age man as yo daughta….kmrt. A mi yo hot fah? U cant get to wifey so u waan tek mi on. Come cause me and wifey mek outta different material….mi a old school f**k yo up and ask question lata. Wid yo bloodcloth spongebob hole wey squeeze wata like ice truck. Dont play wid fire u will get burn…memba u is nothing without yo man. Mine him find out how u a behave pon pinkwall and put yo rass out…wordtothewise

58. To Man Clown sunday mouthpiece @ 11:13pm….a yah so nice mi neva know say prison guard have office. If I laugh tonite to rass…..a betta u say u a go polish him shoes fi wuk fi go stand up pon him foot tomorrow and watch the man dem. Stop talk bout cook because u know say a tie u tie the man dats y him still a sorry fi yo and f**k yo shribble up pussy. Yo body stay bad like….u nuh see say u caan wear certain type a clothes and u caan go without bra di way how u breast dem long. A mi yo fi come fah and stop go off fah wife. Mi a nuh di baddest bitch in the world but mi nuh need family fi back inna mi war. Mek mi know when u have the strenght fi face mi…..I will be waiting. Bitch wat u know about me? Come good a nuh Dre wife dis who nuh mix up inna f**kry mi luv fi f**k up bitches like u who luv to talk bout bad pon wall

59. To the person that post this The man shouldan choke you wid him cocky you is a f**king balls sucker batty washer yes we all know yuh suck mr white batty fi get kfc daily we kno seh a true the man tell you seh him Nuh inna the batty wash thing you vex n mr grey Mek yuh lick out him batty fi 100usd cause you said you will do anything fi get yuh papers mr white grand son seh your mouth always smell like shit n you look like ass

60. No sah whoeva mek dis post set Mr. Stink Mout straight to baxide!!!!! Unuh fi do this more often fi mek dese men get it together…. Wah next Mr. Stink Mout baptism??? Lmfao “wifey/babymom my only advice to you is “OBGYN” both of y’all. Oh and the “DENTIST”

61. No sah….lawrd god..pplz uno come look yah….@12:44…yuh think baptism can help yuh. Fi get paper…OBGYN…cah help yuh ! ..as mi seh yuh need fi guh sort out yuh hole ?..not to mention how yuh suvk hood fi rich riches small food. Yuh bore every weh pon yuh tongue fi try suck hood good and it nuh work…who the f**k married 5 time and cah get papers….yuh better try use yuh fada so call dead left money and pay yuh way…cuz yuh condem hol and yuh crawny body cah dweet….by the way…do u solve the maths yet…10 pplz inna 1 bedroom basement. How uno sleep ?…yuh need fi come a pinkwall …and guh tek care of yuh fam ..

1. Ms ANGRY BIRD!!! YOU DON’T KNOW A DAMN THING ABOUT ME!!! LADY GO WRAP UP YO OLE TIAD SELF YAH… U HOLE MISERABLE LIKE SCANDAL BAG BOUT MARRIED 5 TIMES!!! BITCH MY ASS LEGAL IN AMERICA AND NOT BY “MARRIAGE” SO PLEASE GO TEK SEVERAL SEATS OR BETTA YET ASK MI WHO MI BE AND MI WILL TELL U..
      P.S. PLEASE TELL MR. STINK MOUT WE WAITING ON AN UPDATE OR “HIS SIDE OF THE STORY”

62. Kaydian u have 4 kids fi 4 different man so only one u could hold on pon and is this idiot bcuz him love likes. The next man them never want u bcuz u hole no good so stop act like u a some body u need to take care of ur kids and come off a pink wall go help them with them book work and stop tell u man sah if him lef u ago put him on child support like wat u did to u son father true him lef u a that him sah y him fraid to move on. Bitch go dress ur kids them good and ur self and leave government food stamp alone and anno one ppl him tell u business to. Miss shit that’s all u for put ppl boy Pinckney pon child support stop mine man nobody no like u so where r the other father of ur kids by bitch go look about ur life u should be shame of ur self coming on pink wall talking about u nah lef mr stink mouth girl u have some nerves before u hide ur self after all those things he’s putting true u come out a act like a idiot

63. @5:20….no need to hide, cuz wi kno yuh from yuh start chat,…b4 yuh come pon pink wall yuh need fi guh turn in yuh high miles pussy. Yuh and yuh cuzzing inna competition fi who nyam the most pickney fi the year…yuh most stop dash weh belly !!…she bring her 4 beautiful kids dem and proud unlike u weh run weh left yuh two a jamaica …plus dem deh weh yuh nyam..yuh vex cuz wife the ring and yuh cah do nothing about it…ah bayyy….now leave kids out off this yuh a mada of no class…..yuh a talk bout fix up self..stop it…yuh bleaching nah work, yuh nuh see how yuh face bun up..oh and word of advice ..u need to shave b4 u go out to parties .gyal yuh bared and mustache outline..yuh a gyal or man ? Ah weh mustache aguh pon gyal. It bun how the wife look sexy and batty round. Unlike yuh, yuh belly reach a yuh knee and yuh breast dem can wrap round yuh neck and choke yuh. Yuh a the true def. Of stay bad…not to mention yuh cousin weh run weh wid digicel money a jamaica…yuh need fi come ah pink wall and guh figure out how fi solve yuh high mileage pussy.

64. And oh Ms.highmileage pussy, fi she wah get foodstamp dats her business…80% of America get it..wah yuh vex cuz yuh nuh have nuh paper…yuh need fi guh look fi the big sticking 600lb boy weh yuh suck him hood inna van back and yuh pay him fi sort yuh out and him trick yuh….

65. U don’t even knw who is writing these things and u a blame one person u got it wrong think again Kaydian everybody knw it’s u is replying stop Mek u self look fool I have my papers a when u next husband move out because mi did member at one point the ex husband live ther with u and the kid and perry so now u tell me how ur life is clean and u have kids that’s wat u doing around them u is a hot mess gyal fi I could tell u who it is I would tell u it hurt mi fi and u stay bad life and anno one ppl knw about ur life style so stop blame it on one person ring it’s not all stop an idiot u sound fool I don’t want ur man and will never I see him and pink wall and I decided to write too since u comment on it bcuz u foolish to make that comment u should be hiding ur self and go take care of ur kids don’t let me read the file bcuz I can. It’s me the same one I think u knw now

66. U don’t even knw who is writing these things and u a blame one person u got it wrong think again Kaydian everybody knw it’s u is replying stop Mek u self look fool I have my papers a when u next husband move out because mi did member at one point the ex husband live ther with u and the kid and perry so now u tell me how ur life is clean and u have kids that’s wat u doing around them u is a hot mess gyal fi I could tell u who it is I would tell u it hurt mi fi and u stay bad life and anno one ppl knw about ur life style so stop blame it on one person ring it’s not all stop an idiot u sound fool I don’t want ur man and will never I see him and pink wall and I decided to write too since u comment on it bcuz u foolish to make that comment u should be hiding ur self and go take care of ur kids don’t let me read the file bcuz I can. It’s me I think u must have clue who it is

67. Why did the f**k unno a jump pon Kaydian? A she alone can write? Di girl home a mine har business and she is definitely taking care of her kids. She a weak fence so unuh a tek she on because unno caan manage me? Unno stop it because unno dont know who the f**k is writing anything at all. Unno nuh stop worry bout what Kaydian is doing and unno life is worst. Kmft…..nobody know who is writing what. Let out file because anything unno know its obviously not a f**king secret so there is nothing to be said to bring her down. Mi see man and woman a road a live worst live than whateva di hell unno feel like unno can chat outta unno ditty mouth. Just memba say when unno a plan fi f**k up other people live there is someone out there waiting to do the same to unno. Come fi me and stop try find reasons to attack who is not troubling unno. Mi ignorant fi crosses like unno…..bout read out file.

68. I have one question…..y r u hiding yourself and saying I must know who u r if u say alot of people know my life stlye and I dont know who is writing the posts? That doesnt make any sense at all. Read any file u want to read because I said what I said and I am not taking it back. When I post I write my name. I wrote once to defend my kids and thats what am doing again. Whoever you are just make sure that your file is super clean because Karma is a bitch. Keep my kids out of your nasty argument. Mi nuh undastand why di hell everybody a jump pon mi because I said I am not leaving Andre/Perry. I am sure I am not the first bitch to put a man on child support and I wont be the last. Dont worry about my kids father….its very obvious that I dont need their fathers to take care of them because I can do it myself. And if u say u know me u should know u are a f**king liar to say my kids dont ever look f**king good. Talk about me….no I am not spending money buy no expensive clothes, hair and bullshit and dont have roof over my kids head. I will always look bad as u all say but at least I know my kids are always clean and heathy. Please dont talk about foodstamp because even f**king Nurse a get foodstamp. I am not ashame of anything I have done and I am not going to start now because some revengeful scornful bitches want to break me. I am just too strong for this. Come and come better when u are all cursing me out. I never defended Andre for what he did. Andre a him own big man and mi nah mek no excuse fi him either. All I did was make it clear that I am not going anywhere. Just as how u all say that I am stupid and shameless for staying with him when he was f**king on me whats the difference now if I stay with him when him stop f**k them? Andre can leave anytime he is ready……life f**king goes on. If a child support unno say mek him stay thats between him and God. I can guarantee u all that there is nothing in my life that I have done that will make history. Be happy that you are living your life up to standard and that u dont have to get foodstamp and child support or share apartment with ur ex and ur present…….lmfao. What u thought that text would do to me? At the end of the day I am still living my life and ring is not all but there are many out there that doesnt have the ring and still a endure worst than me and still stay with them man. Stop letting my ring be a big problem to you all. I dont understand how unno a cuss mi off fi what Andre did on his own decision. A mi unno have strength fah? Unno come because no matter what I am not ashame. At least I know who he is and what he is capable of doing. Can u all say the same fi unno man/husband? Just leave my kids out of this thats all I am asking……unno lower than me fi bring my innocent kids into this bullshit. I will never ever walk and hold my head down. I have my four beautiful children and I will never be ashame of giving birth to any of them and if God see it fit fi give me 10 more mi a go bring them just the same and love them. When all is said and done none of you are still not paying my rent or feeding me and my four kids. Mi nah call unno phone a beg help or come a unno yard fi scrape unno pot any at all. I will be waiting for u to read my file. KADIAN THOMPSON aka nasty bitch/man clown sunday/dumpsta truck/ idiot/fool/disgrace of woman and all the other names unno call me.

1. Cho Raas!!! Mr Stink Mout a really you tht??? Lmfao!!!! Talk den nuh everybody a wait fi hear your part!!!
      BTW U shud be ashamed a u damn self to…. Oh wait!!!!! We know by now you don’t give a f**k else you wouldn’t be walking around with that “stinking mouth” and that “sore on ur mouth” get u act together … Firstly
      •Visit a “DENTIST”
      •Check on that “sore on your mouth” and do some blood work too bcuz all them pussy u out here eating you never know what’s up…
      •another thing “YOU MOVE IN BACK WITH “WIFEY/BABYMOM” YET??

2. Dwl here the big dutty stinking hole suck pussy bwoy a gwaan like a gyal afta u come tell so much thing bout u wife/baby mama u a come talk off ur herpes mouth who the f**k is u guh tek a f**king seat waste man….

69. You women are so sad and weak!!!! Like omgee get a life!!! go find a actual job. Do something productive with your lives and time. What will you get from attacking his wife and kids? The guy hurt all you bitter dusty little trollops and instead of confronting him like adults and dealing with your shit you think its necessary to attack his wife and kids. I guess because he wasn’t responding to you, you figured the best way to get at him is through his family. Attacking her won’t change the fact that the man did not want you sorry little creatures either. If he left his wife, you still won’t get ur papers and I’m sure after this stunt he still wouldn’t return to you. You tried to use and trick him and he did the same to you. Its life!!! Get the heck over it!!! The energy you are putting in these posts I’m sure if u were supposed to use it and fix ur life and focus on getting your shit together you would be good. But you are just a bitter broad who preys on other peoples family and that’s why you can’t go no further than where you are. Just hope and pray no one put you or your family out there or get your pathetic ass deported.

70. Hey gyal guh suck yuh madda and stop spread rumours. Fi yuh kno mi yu would kno that i have no sore pon mi mouth, secondly bitch mi mouth eva clean…..ah weh suck pussy aguh…bun up bun up bitch….dont mix mi wid yuh bloodclatt self, cuz yuh sell pussy fi a living,yuh affi get check weekly…..anyways dont have time fi waste gyal….

1. Mr Stink Mout go sit please!!!! Everybody knw u suck pussy so stop and yes u mout stink and yes u have 1 sore pon u mout!!!!! Just go sort out tht and go inna u lil corner… Not a shame u nuh ave a come talk up

2. Mr Stink Mout go sit please!!!! Everybody knw u suck pussy so stop and yes u mout stink and yes u have 1 sore pon u mout!!!!! Just go sort out tht and go inna u lil corner… Not a shame u nuh ave a come talk up

71. My side of the f**king story….mi and wifey aguh throu a likkle thing and wi tek a break…now mi f**k wid ***** but realized ah nuh dem mi wah spend mi rest of mi life wid…suh mi tell dem it nah guh work…now dem vex and post up f**kry…mi love mi wife and mi nah left har fi nuh waste gal…especially yu weh live a 216 …hey gal bill !!!…mi a warn yuh !! Cuz mi nuh wah yuh bleach out gyal…anyways as a man sorry fi hurt yuh******….anybody else have anything fi seh stat yuh bloodclatt name and i will answer…..bye waste gyals

72. Kaydian don’t be mad wat ppl is saying about u bcuz iif Andre nava bring u business come road nobody wouldn’t have anything to say about u

73. @ Pretty girl kay 12:25am…..I am not no where mad about what they are saying about me or Andre. What I am upset about is that they are bringing my kids into this. My kids shouldnt have been mentioned here any at all and as a mother I answer to them when they talk about my kids. What kind of woman brings innocent kids into their careless arguments? As I said before I just need them to leave my kids out of this. Let their young lives prosper. Mouth mek fi talk anything so whatever Andre tell them about me both me and God knows it wasnt true. As women they should have sat down and think to themself…”if Andre a talk so bad about his wife/babymother what kind of man is he?” They should have used that as a signal to not get involved with him. I am a grown ass woman and I am not perfect but I am sure not the person these females are making me out to be. They should take up their problems and pain with Andre because I was not there when they were sleeping with him or talking bad about me. I am not going to respond to anymore post because this is pointless. Things already happened and they cannot be reversed. Andre has to answer to God for his actions not me. I just wanted to set them straight about my kids and this is my last post. I really dont have time for this bullshit anymore. Goodnight

74. You did have time to be 15 or more different people on this wall now your file open you want fi done. It just a get started. You careless like the whole a den wa a sleep with him to. If him can walk and chat bout you so and you a lay down with him You nu better. You even more careless cause you did know about all of them. But true you desperate fi man anything you get you teck. You shoulda think bout your family before you come get hype pon wall

75. This guy sound like a real bitch hurt to see a man act like this sad! “Baby mother” I am sorry for your pain but you put up with it so no one cares side chick even thought you didn’t know bout the wife and think she was just a baby mother just move on .
    Lady’s its clear y’all dated a bitch of a man hear how him reply like a batty man then him could a really lie bout not sucking pussy it’s a In thing them have your file ! So you fi bill!

76. Bloodcloth who this kaydian from Mt vernon.mi friend use to f**k you and beat you and you use to mine him big time u still a man clown.and stop act like you a bad gal,before someone knock off you face,you life still the same,just a different man,still a put man in front a you kids

77. Yo
    Question who send what. Some people want to see a show down. I don’t believe it’s who you think start it. Dem a bait you. Every woman speak for themselves and stop try to set up the next. Yo I don’t want to see no rooster come home to roost because you are gonna catch the wrong hen.