MR KENIEL BURKE THAT A STALK THE GIRL AND A SHOW HIM GUN DEM YUH A GUH JAIL

Put dis out for me caz mi ave a serious stalker who i dnt knw im scared for my life hope di police can see dis and take action

**I DIDNT PUT THE GUN PICTURES BUT HE HAS SENT HER ABOUT THREE DIFFERENT SET A GUN WHEY HIM A GUH USE**
smh1

smh2

smh4

smh5

17 thoughts on “MR KENIEL BURKE THAT A STALK THE GIRL AND A SHOW HIM GUN DEM YUH A GUH JAIL

1. Mawning and mannazz to all and hope you’re having a blessed day, sho a rest up and who deh pon di juggling big up. Now Met what exactly does he mean when he said “give me what I want”? And I hope she did just that and send it to the police because he openly threaten to kill her and her little girl.

2. Hol on a min. There are missing parts here what does she owe him. He clearly wants something back so he can’t be a stalker. From him send them kinda pic talking about my child all form of communication done right dey so.

3. Senda wah u seh hope di police can see dis an teck action???? ….no ma’am u need fi deh a di police station like a rass mad woman wid all a dese incriminating evidence u nuh hear di bwoy a brag she him a serial killa and all a threaten u daughter…no man dis need more than need di police …homeland security, fbi, C.I.A errybody.

4. lol….hold on she rob him or something ? or him a bad her up fi front? whatever way it is him is a clown ….lol some man just fool to rawtid…….

5. big Gunman and can’t even write a proper sentence. If I were you I woulda sell my gun and go back to school. What is it that he wants from her?these are serious threats and the police need to act fast.

6. I like your site but it’s becoming watered down you can’t show guns you can’t show naked pic anymore

1. Water up cant pay the bills here and mi nah go hold no saucer fi collect no money to keep my site up so staying within the lines will have to be the way. If you think this is not enough for you there are many other sites etc

7. Something is missing seems like she owe him and a use the website to have him back down! Clearly the youth threatened she and her daughter life why she don’t go the police? Maybe she run off wid the youth food and can’t get police involve.

8. A cudnt just pum pum him want is a mad man dis. Lady nuh tek threat fi compliment, guh station. An him need a short khaki pants, 1/2 pencil and 1/2 exercise book fi start ova school dunce like.

9. People teck serious tings fe joke. No sah, han him threaten har Pinckney life, too. Police wudda done call han de duncebat wudda dey inna custody. Even if mi eat him food mi still wudda call dem. Ooman, cum offa social media and go protect yur life and yur child’s.