MISS WORLD INVISIBLE CAPTAIN JUGE

Mi can stand you dressing likkle girl why you don’t deactivated yuh facebook account. When yaa live affa people ask them fi nice things yuh tacky both you yuh mother and misses puff weh name felly yuh si har belly before you si har. Back to you mi main topic you ugly plus you teeth dem bad I don’t know why you have that manly look deh. Am praying for you cause mi si you life set a way mi naah lie to you. You know what bun mi is that out a all a the man dem god create you choose a man weh mad. Then again no man nuh waah you just as how no girl no waah him. You need help with you man plus your clothing selection you choose you man dem like how you choose you table cloth and a wear it. Girl you need a make over mi feel fi throw gravel and cement pon yuh sad life Anna.

2 thoughts on “MISS WORLD INVISIBLE CAPTAIN JUGE

1. Sender clearly Anna tek yuh man with all her “deficiencies”that you’ve highlighted… question though…why are you all up in yuh feelings about a MAD MAN(ur words)!!??

Oh n Anna is NOT ugly,so Gweh cuz u lacking oh so badly in credibility Sender,nuff mad men deh dung town west parade and bottom of Princess Street n nuff deh a Farrin…move on n start ova with those options.