MET SHE SEH IS HAR UNCLE

IMG-20150211-WA001-Optimized

Hi Met,

I met this chick online n hit it off n she started sending me pics.She lives in May pen n wanna come visit me but says she needs money. The thing is she sent me this pic n says it’s her n her uncle. She wants me to western union her money to do her hair,buy clothes n stuff. Surprisingly she wants me to send it in her uncle’s name! I’ve offered to drive to May pen n come see her and she doesn’t want that sighhhh. Do yall think this is indeed her uncle??

44 thoughts on “MET SHE SEH IS HAR UNCLE

1. First glance before reading the story, I thought it was Shebadda!…. Sender yuh don answer you own question. The fact that you have to ask yourself that question… Quit while your ahead.

Another thing… This story sound fishy.. sumin’ else inna sumin.. Outta all the picture them, ah dah one deh alone she find fi send yuh? Sender yuh sure ah the right story yuh send in? Cause this can sound like a sikes story…

Metty yuh know them bad dem way deh

2. Yes a har uncle, dem is a close nit family..send har the money mon & while u at it mi hve a bridge fi sale that i think would be gud fi u reasonably price..Met hve di details & price can sen u..dnt miss out pon a gud deal u hear

3. LMAO. Bwoy if is har Uncle this pic look Family Ramish.. My yute you no see seh Di gal man a use har tunn Scamma pon you. Him wah meck sure she a callect and not giving out. Please to go on renTaWhore.com you stand a better chance finding love.

4. Yes Sender. It is indeed her Uncle. *sigh*….SMH Please don’t drive anywhere to see this woman. I suggest you end it with her and cut off all communication. Yuh memba di yute dat wrote in a while back to Shani……telling the story of how he was taking a taxi to the country to meet this girl he met…..and di taxi driver nearly kill him. Yuh betta ease offfffff. Ooh.

5. laugh suh hard i felt the bottom of my soul :ngakak :ngakak :ngakak

yes man is har uncle mek sure yuh send more than what is expected cuz bus fare and maybe taxi fare done know how that guh to lmfao…no man dis funny

6. You sir/madam too f**king bloodclaat mixup or you just looking to scandal the pure girl name?, you could never be a Jamaican male!.

a coulda uncle , bredda , father ,ex-man, boyfriend , husband etc, a true Jamaican man would a cut a f**k and run or jus move on.

7. Yes senda, that is her uncle. Is so uncle and niece share food. Send the money with no reservation you big dummy.

8. Good ppl I skype with her couple times well enuh,so is not like I getting catfish! She started off really well cuz she asked for $100usd($J11500) to go bk a school fi do cxc subjects! So it never have nothing fi do wid no scamma thing zeen.

1. yuh huh read de story weh de man leff him yard fi guy meet gal only fi find out the sed taxi driver is the gal man..weda Skype,twee twee,insta,fb,oovoo,whatsapp and the rest gwaan up a maybe guh put de money inna the uncle hand instead a him name fi give har nuh

9. Dah one sweet mi so till, yes mi luv sen on, a har uncle! and him very strict too, u ungle suppose to send money, don’t go look fi her a tallll, else uncle gwine beat her, all you too uncle wi beat, but it arite fi u send the money ina uncle name u hear mi love. Send it quick them a wait pan u.

1. Yes dear di bag cute fi true!!All fun n joke aside though unno ever stop n reflect how ppl tek ppl fi fool?? Like u put ur hand pon ur jawbone n really a wonder…a me dem a tek fi fool???!!!jah kno rasta!!Good God mon!!

10. I feel like is tino (di uncle) a pretend to be a girl, Anna look man… Sender run is di battey boy thief di girl pic Anna pretend to be a woman

11. I got tricked online already and i always warn people about it. So feeling horny and decide to skype a girl from smutvibes (only saw pictures). She tell me in order to skype need to send her credit. Run go buy the credit all now no skyping nuh gwan. Scamming come in many forms sender (you might see her via skype dont mean is not a scam) …. male scammers the worst….swear dem gay because i dont know how some man pretend online to be a woman.

wait how much man get trick wid the scam i just post…..dont want to feel fool alone

12. Sender tek yuh damn money and run. Nuh mine nuh gal weh yuh nah wine. Bout she waan do subjects, nuh tell mi she inna high school?

13. Evening met. This man wa we tell him lie, him no wa hear the truth. Yes sir is her uncle, she is a poor girl who is in desperate need so please mi a beg u please help her she means well. And don’t drive to her house just western union the money and no bother get her real name it no important

14. Evening met. This man wa we tell him lie him no wa hear the truth. Yes sir is her uncle, she is a poor girl who is in desperate need so please mi a beg u please help her out. No bother drive to her yard just send the money through Western union and no bother get her real name it no relevant

15. FOOL….FOOL…U DAM ASS …DATS WHAT DEM A DOU NOW..U TINK D MAN CARE FI SHI WAH SKYPE WID U AN MONEY A CUM ..U DAM FOOL

16. Unnu nuh ketch di joke??……Sender too deep inna Western Union arredi…LOLOL!!!!! Sender has been paying for education for years. A tertytree subjek sender pay fa and reach di limit. Him hanmiggle sore an him reddi fi returns pon him investment. Well Sender, there was never a woman, yu get dat! Yu nuh get catfish, yu get battyfish…DWRCLLLL!!!!!!

17. US $100.00 to pay for CXC? Island grill not hiring? Don’t feel sorry for that bih. It’s a scam. If she really wanted to meet you she wouldn’t be making excuses. Women came to see me even when dem frazzled and look like a wet dog. Sender ‘low it. Leave it alone. Don’ dweet. Found myself in a similar situation recently. Few weeks ago, a female from Clarendon said she wanted to meet me in town but she na touch the road if her hair wasn’t done. When I told her to meet me at a popular town centre in Clarendon, the thugs would be onboard of course, she had a negative reaction. That’s where things ended.

18. Funny, have one likkle scamma from spanish town inna my skin sending one million pics bout she want money..Good luck as it’s never ever going to happen.