MEET THE HISTORIAN

Gooday met mi wah u big up dah gal yah name chyn chyn well all she do a talk bout har bachelor degree bi*h nuh body nuh jealous over you.. Weh u fi stop do a hide n f**k the baller weh play fi water house weh name rum rum, Yea b*ch ppl know u think nuh body Neva know bout you n him…. The time u a tek a go over him yaad a hide go in go f**k the bwoy weh could a be your son you go look afta yuh daughter n your son n stop f**k kids … Anyways goodas him soon run you like the rest a low life b**ch dem

chinchin

11 thoughts on “MEET THE HISTORIAN

1. Whosoever sent this in is a lil bitch again how is this relevant???? Y’all acting like u damn decent i can jus imagine what u doing but ur too irrelevant for anyone to even notice.. Just because Rum Rum nuh waan u yuh mad!!!! Gtfoh and let the girl live her life

2. This post is irrelevant because Chyn and Rum Rum dont deh weh Chyn a do with Rum Rum kmt!! Gimme a next post nuh.. U guys just need to find something positive to do!! The girl have all the right in the world to talk about her degree because she earned it she never stopped the sender from getting one…

3. Lol…this is serious. D girl degree must a bother u. U sound very hurt. Mi affi laugh with all this excitement. Dem really luv da girl yah. Mi kno r eno.. time wasters dis yah man. But mek mi come off yah

4. Girl why you sound so mad… It’s not Chyn’s fault ntn nah gwaan fi you….you sound hurt…then the lame ass rumor you’re trying to surface behind all that badmind… Focus on getting a life, take a page out of Chyn’s book…probably if you put enough energy into getting a life of your own instead of being a badmind b**ch then probably something would happen for you.

5. Whosoever sent this in is a lil bitch again how is this relevant???? Y’all acting like u damn decent i can jus imagine what u doing but ur too irrelevant for anyone to even notice.. Just because Rum Rum nuh waan u yuh mad!!!! Gtfoh and let the girl live her life