MAYBE YUH DUNG SUH BETTA DAN RITE DESSO

**Dis person have a battam fantasy God know suh mi nah put di man pic cause dis is another historical day pan dis wall**

Met i ave been wanting to share my story with u, about this soldier man i meet, at first mi did really like him but wen tings start happen an i try to get out of it i could not cause it look like say once him start spend him money and lick u p***y and trouble u bottom u cant eascape him.

Met this man is married and ave 2 other woman differnt from mi an di wife, mi ago be honest mi di the things dem like suck him and mek him come pon mi n all cause he was giving mi everything i didnt have, from mi know him i never hungry or naked he very good to me n my family.

ROLLS

But the problem is he keep troubling my bottom, in di start he would lick my p**y and use his finger to push up in di ole and then i realize his finger going down to my b*ttom when i tell him no he vex and dont give mi anything. All a dis continue for a long time long story Short when we a hve s*x now him hood always a go to my b*ttom ole n wen me say stop him say a slip it slip, me try get rid of this man out a mi life all police mi talk to. All him want to do is f*k mi in my b*ttom everytime we having s*x is just my b*ttom when i tell him no him would start to lick my b*ttom ole n put him tongue up there an it feel good no lye.

Sometimes when him a f**k mi in b*ttom mi ave tell him use condom because he going home to his wife. S*x in your bottom can affect u i am speaking from experience and him go round and target young woman and treat then good then start trouble them b*ttom ole, i finally get rid of him and is cause mi go up a camp an dem say if he dont leave me alone they going to call his wife. Dis man only respect him wife as far as me see and woman just have to be careful who they getting involve with. Young girls please be ware of this man. Met please hide my id before posting

30 thoughts on “MAYBE YUH DUNG SUH BETTA DAN RITE DESSO

1. I’m not sure what the actual fcuk is going on here so let me ask…is she saying lye a come outta her bottom?alkaline n acidic stuff nuffi mix enuh Met!

1. No sa what experience with that man :dp not my ass at alll you dump that man from his first attempt with his ASS Fetish

2. “all police mi talk to” You told the police all of this & they really didn’t help you. Dem is wicked! Hush yaw mums, your bottom is safe now, thanks to the JDF. :travel

3. suh yuh was his Private Prostitute who cuden manage being phuck in de ass anymore,now dat yuh get rid of him wats de problem?!?!?!

1. Lolololololol bark yu gun afta yu own comment!

All was well wid him antics till har battyhole start stretch out!

4. Unnu see likes man, oh good grace. Mek mi say this woman fi love likes yes but to a limit. I bet u say inna all a the likes collection u nuh collect nutten fi u better urself or do supn? Like all wan sewing machine or supn so when him say f off u can tan up pan u foot n nuh affi gi him u ass or go find another man fi f u ass. As a man mek mi gi unnu some advice, cause when the woman dem on ya a talk unnu puff up. When u deh a zero n u ketch a man fi build u up like supligen fuss order a bizniz is fi get uself in working order i.e. get a skill or some cxc. Now if u av dem deh already and u working but nothing naah gwaan fi u nuh bother with the hotness n hypeness as u start get likkle supn bcuz if u cant dweet pon u own when the man cut u ago back a square one or the man ago use it as leverage n lock u down. Mi memba when mi fuss meet one sistren no skill or subject and av yute so u know a pon back work she do. She look good nuh bc n mi say yea mi wudda knock so mi draw fi it n a reason n she show mi the levels n mi say alrite eat a small food bcuz the yute dem fi eat n this a before mi even know if she a man or woman. You know say homegirl get herself a likkle stall n start run off few likkle things right away? N mi say oh u smart so mi work with her. Right now the stall a shop wid bar n she av few subject n a look fi open cook shop. If mi bruk rite now n call ar mi can get it. Wah mi a show unnu is that as “hairy banks” unnu fi know how fi manage unnu capital (front) that it better unnu to the point unnu can mek it rest n still eat. A 2016 now woman fi wise up. But in all a this be straight foward wid unnu story is either a man accept u fi u or not and unnu nuffi teef or coniving them thing deh will get u kill.

Lady up a top base pon wah u write say the only reason u cant get him out u ass is bcuz u affi run back to him when things get low. Sort out urself before u get supn bigger than yeast or uti.

1. Heavy you are wasting your time giving this one advise. Don’t you realise she has no self-respect or self-love? And not even the whole doing the things them for money bit. She said that in addition to his wife, he has 2 other women, but she allows him to have bare-back sex with her, with worry more for his wife rather than herself. Clearly she values the material gains more than her own life. My only advise to her right now is to let go the spite, because is spite for the man why she sent this in, & hold a bus go down to the Comprehensive Clinic on Slipe Road to get a thorough check up.

5. You right eno Cindy but mek it tan up deh fi the others maybe we can save 2 n knock sense inna few. JMG global eno some ppl weh mi pass wid pink screen up mi frighten, all walks of life ova ya.

1. Why you hoes think unu head bigga Dan anybody else own?

A cock and collect you a look. I nah sympathise wid unu when man bruk up unu rass.

**Senda, you go call the man name to police (sure one whey a phuck yu too) and go a de man work place afta yu belly full from him money and cum up yu ass!

You a non ambitious, trifling whore. A gwan like you nice bout concern fi wife hole πŸ˜€ πŸ˜€ bitch please. U do 3 some wid him next two Oman a bet, or you know dem and tun side phuck mek him rinse you out differently. When last sea wata see you :ngakak :ngakak :ngakak

6. Heavy D if mi could an so u right now Mi would an squeeze u tight ….u r so right and straight forward with ur comments Dem ..bless up uself an keep Dem coming.

7. SENDER YOU HAVE NO DAMN SELF RESPECT OR SELF LOVE. FOR THE LOVE OF MONEY YOU LET A MARRIED MAN AND QUITE POSSIBLY A DL ONE AT THAT, BLOW OUT YOUR BACKSIDE RAW. YOU NEVA HEAR DEM SAY BATTY NUH HAVE NO GENDA????SENDA MOVE YUH NASTINESS AND STOP GWAN LIKE YOU CONCERN ABOUT THE MAN WIFE OR OTHER YOUNG GIRLS..HOW YUH FI CARE IF WIFE KETCH AIDS WHEN YOU NUH CARE IF YUH DAMN SELF KETCH IT TOO??? WHAT DID YOU THINK MET OR ANYBODY ELSE WAS GONNA SAY TO YOU ABOUT YOU AND YUH PERMANENTLY GAPING ASSHOLE WEY ONLY AN EXCEPTIONALLY SKILLED SURGEON CAN THRU THE MIRACLE OF SCIENCE AND GODLY INTERVENTION TIGHTEN UP FI YUH?????

YOU ARE A DL MAN DREAM COME TRUE AND THE NIGHTMARE OF ANYONE WHO FVCKS YOU AFTER THIS….MOVE AND GWEY MON…FVCKEN NASTY WRETCH YUH. HOPE U HAVE A LIKKLE OUNCE A SELF RESPECT FI CHECK YUH STATUS….AND IF YUH GET THAT DREADFUL NEWS TRY NUH SPREAD IT CAUSE IT SOUND LIKE YOU THE TYPE.

1. :ngakak :ngakak :ngakak re:MISS Canada…PeeeePayyyyyy how you doing girl? :peluk MI oVA yah a melt…mi soon tun inna riva

I swear MI write and delete then come back because a dem slacknesssssss right yerΙ™ a Wipe out ppl.

8. Man lick out Mi batty nuff time and play wid Mi ass an mi try it but caah get use to it. Di feeling different but mi fren say she cum from it. nuh sure if it possible but… Mi freaky but mi nuh like dat. Mi we more suck Yuh off like when mi wash mi hand

1. :ngakak :ngakak :ngakak

we either love you are hate you :peluk and truth tellers me have a special love fah! Yu a damn nut though :hammer

9. Met mi want him lick mi batty n push him tongue in deh but not the sugar stick… A weak… Met y we caan see di soja man

10. I think i know is who. He lives close to camp? And he is a big freak for real. He tried tht shit with me and i left the first time he attempted. Made me mad uncomfi!