MARRIED DECEMBER, MATE BREEDING MARCH

Married December to Pat and baby shower March with Natalia.
You don’t deserve Pat,when you ago treat her right?
Met you remember his story back in November with the 7 different women?well the pictures up on Natalia page

62 thoughts on “MARRIED DECEMBER, MATE BREEDING MARCH

1. Pitney nah hold man again.. a swear dis yah one yah shot wid 7 Ts. Da Bredda yah is a African king or wah??? Him one have 7 oman?????? Suh sender weh di pic deh wid di wedding pics??

2. Why unu never find the wedding pics and put up unu hating clown dwrcl married where is the prove pregnant there is the prove. Now who a get the right treatment.
    Everybody know the woman pregnant so what’s the problem unu mad she never dash it weh. No sah a bet unu a hide from trump but unu a worry bout the citizen them. If the woman want put it pon har page it just come fi show she know a who breed har and she nah hide.

3. Rhatid!!A bredda ya gone a lead way pass Genna Marcel wet dem ya now!!Wet dem do ur next best boss!!

4. Natalia too bloodclaat looooooooou cause if yuh see gal get ring wah di f**k yuh go breed fah? dash weh dat rassclaat! looooou gal if yuh did a f**k him b4 an a get a ting dat is ok, but from gal get ring shub out him cocky from yuh hole and run dat tuh him wife! Natalia yuh loooooooooou from b4 tuh cause how yuh mek gal get ring ova yuh? when yuh tek gal man it suppose to be a clean tek weh nuh leff nuh traces like dem new breed a teef yah… an if yuh nuh have full tek weh privilages tek weh di man an tun di gal inna matey den….but yuh loooooou suh it neva work…..poor ting.

5. Him don’t deserve Pat?? So y Pat sit down n a tek bad treatment?? Tell pat to stop being a doormat n maybe him will stop walk over her..wait she nuh fraid aids…dwwlllll hey some real man clown deh bout enuh.

6. No sah mi a look pon some a the comment so if the wedding was December that mean the gal a breed long before that. this yah story nuh mek nuh sense. if the man did respect him wife if the story go so him would have never a hug up next woman a baby shower so its either the marriage is for something else or the wife a rass clown. or the baby mother know bout the marriage and something nuh add up.
    I wonder if the baby mother have papers
    where is the wife?
    does he have a child with the wife
    cause a must help him a help har
    but if the baby mother don’t have nuh papers and mek him go married smaddy else then she a clown to
    met mi need thee right story

7. Pat was the savannah whore anyway so a must him daughter him a help and need har fi come stay with har child cause everyone know pat F..k out all him friend them she a f..k from she a pickney. and she don’t have no ambition I don’t think him woulda want settle down with har one rass cause him know she ago give him nuff bun. don’t know the next woman but mi sorry fi har cause having a pickney by that dog is going to ruin har life.
    pat married fi show off pon hayes people but she get weh the duck get cause she cant show nothing cause she know him don’t want har

8. Natts and I are friends n a citizen and she’s definitely not at any fault. Unu chat too BBC much n if unu do the equation nuh must the gal wey marry a the clown???

9. WE ALL KNOW PAT A WHORE AND A THE PICKNEY HIM WANT COME YAH, AND SHE NAH SEND THE PICKNEY IF SHE CANT COME AND SHE A USE THE PICKNEY FI HOLD HIM.
    SHE DID WANT SHOW OFF PON PEOPLE SEH SHE AND HIM MARRIED BUT SHE SHAME CAUSE SHE KNOW A HIM MUMA FORCE HIM FI MARRIED TO HAR AND HIM REALLY DONT WANT HAR.
    SHE SAD LIKE THE 100 MAN WEH SHE USE TO TEK FROM SHE A PICKNEY AND DEH A CANADA A HIDE AND F…K AND ACT LIKE SHE INNOCENT.
    HIM DONT WANT NOT A PAT IT SAD SOME WOMAN AFFI USE PICKNEY FI MAN MARRIED TO THEM SHE DUN OUT SO HAR SELF ESTEEM LOW BAD…..
    SHE THINK FI HAR MOTHER OBEAH COULD A MEK HIM STAY WITH HAR BUT IT NUH WORK. PAT IS A WHORE LIKE HAR MOTHER AND SISTER THEM AND THAT NAH CHANGE.

10. Him nuh waan nobody. Him nuh take care of his kids. All him waan do is wear name brand clothes n shoes n nuh Ave nothing in America or jamaica. Him worthless like. He’s an opportunist n only with her for what she has n nothing else. It’s all a show. Him soon find someone else n move on. She’s not the first n difinately won’t b the last.

11. Him married from August 19 to pat. The story was from August n not November. N yes him keep pic reception a jamaica in Dec. Pics a hide cause him nuh want it mek pink wall

12. So if a real wedding why would he hide the pics its obvious the wedding a fraud and the baby shower is what he wanted because those picture not hiding
    so who a the clown
    if him did proud bout marriage them picture deh would be out but its clear him proud of the baby mother that’s why she can post weh she want

so the wife is one BBC clown, nuh man cant marry me and tell me fi hide pics unu blind and don’t have sense or a me see clearly whats going on here.

13. Dwrcl Natalia a mine him suh him wi stay a she seh cocky pardna. Every time she deh pon pink wall a fi people man look how farrin big. Pitney nah hol man obviously cause him have more dan one baby madda. Natalia if di wife f**k 100 man yuh f**k 1000 an still nuh get nuh ring everybody know yuh name nuh good a road.

14. Nats mi like how u a try defend yuhself but yuh need more people. Anybody weh kno yuh know a you same one a comment on your own behalf. Dwrcl yuh life sad bad. Yuh tink di belly did aguh mek you win. Memba a you a post di pics is not di man a post dem

15. Him don’t want none of them, n I mean NONE!!!dog will always be a dog. Him can’t tame. Love sweets and women with things. So good luck to Nats. I hope it will make pink wall when him leave her

16. He doesn’t want none of them n I mean NONE of them!!! Hope when him leave Nat it mek pink wall too. They need to a background check on him from when him use to live elsewhere n see tht the same behavior. Find woman tht have things n use them then leave them. All who give Nat a hype it soon finish

17. I HEARD THE BABYMOTHER KNOW BOUT THE MARRIAGE AND AGREE TO IT BECAUSE HE LOVES HIS DAUGHTER AND SHE ALL ABOUT CHILDREN. MI HEAR A SHE TELL HIM FI GO AHEAD BECAUSE SHE IS A CITIZEN AND HERE WITH HER TWO CHILDREN AND HIS SON HERE SO WHY NOT BRING THE DAUGHTER. I THINK THE BABY MOTHER JUST A WONDERFUL WOMAN WEH GET CAUGHT UP WITH THE WRONG RASS MAN. BUT LADY LIFE GOES ON HIM GWAN SUFFER BAD IF HIM KNOW YOU AGREE TO THIS AND TURN ROUND DISS YOU.
    THE WIFE FAMILY A PUSH HAR FI COME A AMERICA SO SHE CAN BRING THE REST OF THEM. FI HAR INTENTION NUH PURE ONE RASS. UNU GWAN HEAR BOUT IT…… THAT WILL BE THE NEXT PINK WALL POST MARK MY WORD.

NOW MY FRIEND WAS AT THE BABY SHOWER AND MI HEAR HIM FAMILY THEM DEH DEH AND ALL HIM FRIEND THEM FLY IN. SO TELL ME IF THE MAN NUH RATE THE WOMAN. FROM WHERE I AM SITTING ALTHOUGH MI KNBOW HIM AND THE WIFE MI NAH BE BYASS.

18. Gareth day is coming. Just wait on it. Hope him take care of her child. Same way him do when he was living in NC.look woman with money to use. Nothing nuh change bout him. So Nats a nuh the first fi him use then leave.

1. Patrick use to be him wife f**kgyal when him pass through Hayes garret same one did set dem up den breed her after, me hear sey d big son mother hide her son from him the way she fraid a him the Gyal dey wey a breed look hard bad

19. So when wife and daughter reach NY, matey, wife, husband, children n step children will all live like one big happy family. Woieee. A yah so nice

20. I GUESS THEM AGO ALL MOVE INNA THE BIG HOUSE WEH SHE BUY A LONG ISLAND, NO SAH THIS WOMAN WOULD BE A IDIOT FI MAKE HIM COME BACK A FI HAR YARD, HIM IS SUCH A LOOSER IT SICK STOMACH. I DONT SEE WHY WHEN THIS MAN FIND A GOOD WOMAN HIM CANT SETTLE. HIM HAVE NO AMBITION I HOPE THE WOMAN HAVE HAR CHILD AND DONT EVEN MAKE HIM SEE THE PICKNEY CAUSE HIM WONT GIVE HAR A DOLLAR HIM JUST BREED HAR FI HOLD HAR DUN. DIRTY DOG SHIT HIM NEED FI BE WITH PAT CAUSE HIM AND HAR A THE SAME. THE AMOUNT A WOMAN HIM HAVE A YARD AND ABROAD I AM SURPRISE HIM DONT GET AIDS. THEN HIM WALK ROUND LIKE HIM A SMADDY.

21. Rass, big pussy Gareth mek pink wall again. Lol. A who a mek dem feel like dem important. Smfh. Him need fi go sort out him life n try fi achieve something. Him fi realize tht he’s not a child anymore. Going around n having children with many women nuh pay, it only mek u go bruk quick. But them a fool, only waan hype n fame like tht can help. Go get a house n some assets tht u can live off when u retire.

22. But wey mi waan fi know, mi someone comment sey babymother # did know bout marriage. Y wen it buss on pink wall in aug she end up in ER with heart attack. Hmmm.

23. File for divorce Pat. Im starting to realize that nothing is wrong with being single, give urself a break from the stress. These men take marriage as a joke a d some women will never respect other people’s marriage. #TeamSolo OR #Team2Man

24. Ppl a comment sey him nuh want wife, him nuh wife but him nuh want baby mother either. Him nuh want nobody. So they all need to get over themselves n don’t feel content with him. Both of them have low self esteem cause after tht mix up buss in august n they still with him goes to show. Tree mus a grow in a dem face. Baby mother look hard n barky. So maybe she Caan find nuh man so she affi settle wid all the disrespect, disgrace n shame him bring down on her.

25. This ya Lil dick bwoy can mek pinkwall eeeh!!! Gareth you played out and pop down like the old trucks a Hayes. From you live a America you don’t have shit to show but kids,we all know you broke and a live off Patrick hype remember no secret don’t keep a Hayes. Miss Pat hope you a use condom if it can hold on pon the Lil dick because him f**k everything that wear frock and suck pussy too,the new baby mother hard to look pon bad ,we in Hayes a laugh bad because we know you wicked and evil.

26. Look pon the ooman arm it big like she a suffer from elephantiasis. Pregnant or no something wrong wit ar arm…

27. Baby mother look like a monkey. Thank god for makeup. Wonder if she gone in a labour yet. Lol.

If him a live off Patrick hype, him need fi follow Patrick foot step cause dem man dey Ave dem house n more than one vehicle a ja. So when dem touch a yard dem nuh affi go a parents place, rent car or borrow ppl car.

2017 now Gareth. Do something with u life instead of being pink wall celebrity.

28. The way how him treat woman it seems he doesn’t have a mother, sister or aunts. Smh. Him act like a big pussy gal. Sit n chat woman with other woman. Him chat all a him woman dem. None nuh get spare from fi him mouth. So him suck pussy a so him chat them.

If his mom should get a hold of these things she would b ashamed of him cause a Hayes dem gawn like dem a something n better than ppl a hayes

29. All who nuh know him may think he’s someone to how him waan. But not even a gd bed him a sleep on wen him go ja. Him should a use the money wey him tek n keep bashy shower buy a bedroom set n Sen a yard. Cause him nuh Ave a house jus a him long time room on his parents house

30. Ppl ppl, plz nuh give him the time of day. A nuff eye water a shed fi him, a nuff blood dey pon him shoulder. Him a ole murderer. A more than one of him friends go prison n wen dem cum out him nuh fart pon dem. A ppl like him trump fi look fa n send back a yard cause him nuh serve no purpose in a trump country. Send him home trump, send him home. Any day him obeah run out thts wen ole house will start to tumble down pon him

31. Pink wall ppl, a who name Patrick? A him money fren wey live a LA? A him fly in fi shower? Dwl.

Him Caan follow tht man. Tht man have him head pon him body n hAve him things them a yard. Ketch Gareth a play.

A much kids Gareth gone now. Hope him tie off cause it seems him nuh know how to put on condom or him dick too small so him Caan find him size

32. Gareth family licky licky,dem go wedding reception a Wembley and dem come a baby shower that dea family a opportunist. Mi used to f**k one a the uncle so mi know them not good the whole breed a liad and users,Nats u don’t see nothing yet…wait you ago send in your own story on this loser.His mom act like them full a morals and them son is a disgrace to Hayes mi shame for her,Gareth dad is the same love young gal and we nu play to take his money because him don’tknow him age.rayyyyyyyy met big up you self ddah mixup yah nice the whole Hayes a laugh.

33. everybody a hayes know a gareth mother force him fi married pat
    Him breed michi and nah mine the pickney. Gareth don’t want no one even Christmas him come down yah and him barley out with pat so we know that man don’t want her she have no ambition after she hear from august say two woman a breed she still run go married fi hype. but who hype now I would dash that rass ring off my finger and leave him to time.
    I am sure she know cause nothing nuh hide a hayes. pat nuff up pon him mother because of the little girl like that can make she be the only woman. girl we know you use to f**k Patrick before gareth and gareth breed you by accident member you and him first babymother a cousin you worthless whore. unu come down yah from Canada come hype like unu a nuh whore like unu mix up mumma. girl bye I guess you want go merica bad but them gwan know weh fi do with you and gareth over deh…….

34. The same set of hypocrite family and friends tht went to jamaica for wedding reception is the same set of hypocrite family n friends at the shower

35. No sah a wey pat bad family dey fi defend her in a dey mixup yah. Dem never tek nuh pic at the wedding reception. Out of the 250 ppl wey dem invite none never tek nuh pic. Pat family need fi run in pon dis yah. Woieee mi feel sorry fi her. She’s a real bitch tho. F**k 2 friends n breed fi her cousin baby father.

36. But wait this a mon a f**k fi mi aunti longtime. She stay complain about how small fi him dick is but him tongue nice and him love go party and take her to eat. See fi him belly so i know she nah lie. Him big friend mi know and never hear no f**kery bout him yet. Him highly rated the one Gareth now him old dog and yes the whole hayes a laugh after him. He act like a big things him a do in foreign but a big broad women him a do. Him cant even hold up his head in a the picture. Come in like he knew the pic was going to make it to pinkwall. My auntie a fool to she to licky licky and now look.

37. Wonder what happen to them yesterday. Who fa head a hurt n who can’t sleep.

Yes Nats u c now tht u man is nobody all him pretend n gawn. But nuh worry when u have baby it will mek pink wall too. Cause it seems like u like the mix up to. U never know sey ppl a watch out u page.

Gareth going to mek u go down cause him a crossis.

38. Lol……but look on she bout a trick man,she ugly like.Wonder if a she send in her story a look hype cause if you desperate fe breed u probably desperate to show off on the wife.Nose favah tunnel.

39. SOMETIMES MI WONDER IF PEOPLE HAVE SENSE IF THE WOMAN DID TRICK THE MAN WOULD HIM HAVE SHOWER FI HAR AND SHOW UP, NO SAH EVERY TIME ME COME PON YAH SO ME SEE SAY A SOME DUNCE PEOPLE A CHAT. WOMAN CAN TRICK MAN AND MAN UP PON WOMAN. NO SAH I GUESS THEM NOW A DAYS MAN YAH WANT GET TRICK. I WONDER IF ME CAN FIND A MAN FI TRICK AND WHEN HIM FIND OUT HIM STILL RATE ME…….. CAUSE TWO TIME MI SEE THIS SHIT PON PINKWALL AND THE MAN INNA PIC WITH THE WOMAN SO ME A WONDER IF JUST A SOME BITTER EX A SEND IN THE POST THEM AND 9:48 AM, MAKE ME ASK YOU SOMETHING CAUSE ME CURIOUS FI KNOW IF THE MAN MARRIED AND THE WIFE CANT POST NO PIC AND THE WIFE NOT IN THE US THE WAY UNU CLAIM HOW IS IT THE MATE CAN POST AND HOW IS IT THE MAN BRIGHT FI INNA PICTURE WITH WOMAN WEH TRICK HIM
    CAN SOMEONE GIVE ME THE REAL UPDATE CAUSE MI CONFUSE NO RASS. SOME MAN WOULD NOT EVEN OWN UP THE PICKNEY UNTIL DNA TEST TEK. AND FROM WEH ME READ THE WOMAN A THE SUCESSFUL ONE SO IF THE MAN BROKE AND DONT HAVE NOTHING WHAT IS THERE TO TRICK EXPECIALLY UNU SAY HIM HAVE A SMALL DICK. NO SAH THIS SERIOUS

40. onto the next story this one played out and make no damn sense. the man a galis and some woman pon yah a hurt simple.

41. Karen gwaan wey u ago Caz u nuh mek no sense bout well set,well set and nuh ave no ambition a mine man in this age of time.Gareth is a community cocky and none of them dnt mek one.

42. A she shower herself to show off because a the only way she could big up her Damn self and everyone on here just make she feel important a longtime the Gyal a plan her comeback because she feel like a fool me hear say she had to pay him to turn up at this event she barky no rass

43. NatALIA why you never notify pink wall that you did lose the baby when you went to the ER IN AUGUST WHEN HIM DID LEFT AMERICA GO CANADA GO MARRIED AND YOU GO BREED OVER TO KEEP THIS SHOW, YOU GOING TO HAVE HEART ATTACK BECAUSE THIS STILL NOT GOING TO STOP THE MAN AND HIM WIFE YOU GOING TO BE THE ONE WITH THE SHITTY END OF THE STICK YOU OLE WITCH BABY NAH HOLD MAN IN TIMES LIKE THESE AND YOUR MONEY AINT GOING TO DO IT EITHER HIM USE TO MONEY WOMAN FROM LONGTIME

44. Lol same way met the big black ugly looking harambe gal Natalia we know a u over yah a change u name a try done Pat an a hype up u ugly self.It pays u better to stay humble caz when Gareth stop show up you ago need pinkwall to ease you stress.You Lil dick man dnt know you love pinkwall and the two mixup a you dweet.

45. Gareth dey merica 11 yrs now. Out of the 11 yrs him ave papers from 9 yrs n him don’t Ave one rass fi show fi it. Down to ppl wey illegal achieve more than him. Him a waste man. Not even a good apartment him nuh live in a.

46. How y’all know so much about garret achievement, y’all know this man have a lot of responsibility besides being a gyalis,don’t GO for the man unless him send for you, this man can never be lack of material things nah ask no question bout that him set unlike some a unu wey nothing never set aside fi unu. Yes he’s a dowg but ease up on the what he have because unu don’t know shit this man brain is just mess up and he don’t care, WOMAN need to protect themself from broken men and this shit right here is one, STILL searching to find a meaning to change and live again, call him great pretender.

47. Lmao…. the lies you tell, wah him a set table??? Gwaaan yaaaw.Everybody know bout him suh a mus you alone him a trick.

48. All mi can do is laugh. Baby mother looks have nothing to do with any ting. Fool she a fool but to talk about ppl looks not nice. Now with dat being said fi her friend who was at shower a chat her and fi her baby father. Them say a show off she wanted to show off true her feelings was hurt bad from the first f**kery. Mi hear say she a wine up herself on him like she the only one who a get it. mi even hear she a cut cake like it was a wedding and a feed him. The whole pregnancy him missing until time to plan shower. Him love hype and so do she. even at the shower ppl a chat him and then smile in a the mon face. A show she putting on when every night she a ball.

1. No sah. A true him love rass hype yes. Dem life sad like funeral.
      whats the sense in pretending when deep down shit ain’t going on. All the wine she a wine up n him nah sleep with her when night come. Smfh. It sad bad. All when she have the man under her rass him nah stop give her bun n she caan tek the ring off pat finger. So wine pond head, wine pon pole, wine pon nose that nah stop him.

49. Dwrcl Matey anuh good suppim, when matey pass all yuh mumma man missin. Look pon who always a chat people like fi yuh life sort out.