LOW MI BOX

talktothehand

TO DI INFIDEL WHEY SEND IN THE BELOW DI FAKE STORY BOUT DI ENTERTAINER’S WIFE..LEAVE DI WOMAN ALONE! YUH STALK HAR PAGE NIGHT AND DAY…ONLY BECAUSE YOU WANT FI HAR MAN..NOW ALLOF A SUDDEN SHE HAVE MAN AND A CHEAT PAN HAR HUSBAND? DI MAN DONT WANT YOU LEAVE THE WOMAN ALONE!A HOW YOU ONE SO FUNNY YUH CYAH CALL HIM NAME BUT YUH WAA CALL FI HAR OWN AND TALK WHEY INA FI HIM PHONE? GO DROP ASLEEP YUH STILL NAH GET DI GIRL HUSBAND!

Subject: (—-) WIFE CHEATING

Message Body:
Met and di whole a jmg mi have breaking news (—-) a cheat pon (—-) wid a man weh live a Miami mi nuh wah call him name cause him a badman an mi nuh wah nutn happen to me or mi family dem a Jamaica cause him link stink dung deh. But mi can tell yuh seh him come from Waterhouse an him did deh wid mi fren but dem lef now mi fren search him phone when him a sleep an find all kinda naked pics wid (—) even pics wid him an (—) Ina bed. All mi a seh is dis man yah play wid mi fren feelings an den tell har seh him nuh wah nuhbody but him xgirlfriend not even (—) him nuh want di only reason (—) a get fi spend time wid him now a because him an him xgyal nuh deh together so woman to woman (—) don’t mash up yuh married life fi him cause at anytime him can lef yuh an go back to him xgyal.

0 thoughts on “LOW MI BOX

1. Why dem don’t leave baby sham and him wife alone jealousy is a bitch the amount of single man in Miami but these dirty Miami gal dem is like crab in barrel ! It so funny my husband took of his ring and me seh to him what happen cause me nuh watch dem tings him turn to me and seh is when me where my ring the women dem look me hard hard !! Damn shame I smh like when do we respect the sanctuary of marriage if you unhappy lef then

1. Fi you husband a look a reason fi make the girls thm know say him dont married.. stop make your husband. Full up your head a pure lie is lie him a tell.. him just dont want when him go out and see a girl that him like and when she see the ring she turn off.. dont make him fool u up…

2. Me mind tell me seh a Cham woman this eediat a talk. She stalk the hell out a the woman instagram a chat bere f**kery. Women are so desperate it sad. Leave the woman alone she an Cham a come from far eediat dun out gyal go look a life!

3. Which part o black? Dat nu have nuttin fi do wid it…some gyal just love tek people man. Mi nu like dat at all

1. Black is not a disgrace nor sin so O black her kids black and cham brown.if o did mixup I feel she wouldn’t have so much problem

4. What is O’ if she nuh black?

Nothing nuh wrong with Black, so people need to stop shy away from the word – it is not the complexion, but the race/ethnic origin that determines whether one is ‘Black’.

I do agree however, when you say it don’t have nothing to with it and that “some Gyal just love fi tek people man”.