LOOKIE ERE

Honestly, wah cuda really cause Tameka Boodie fi a lash out suh???? All of a sudden goodie nuh want deal wid har baby fada🤦🏽‍♀️ But u did know sey Carlton a dog, if him can breed him ex while still having an affair with you, now him have gal in a the US a breed. Wat a boy nasty and dutty. 

7 thoughts on “LOOKIE ERE

1. Read and understand what she is trying to say, this is not lashing out. I understand this to be a PSA to inform whomever that they can stop stalking, haunting and including her in the mixup.

2. This is why the woman send it out because she tired a unnu a send her pon yah ova crosses man shootie…Lowe the BBC gyal man jes

3. Listen nobody ova yah nah look fi her way she send out a public announcement obviously her Matie dem a trouble her weather is the old ones or the new ones anon 10:30 you need fi read with understanding or else dont come ova yah an gawn like you wah come fi MET or come defend tha rud out crotches gal deh cause she did know wah kinda man she did a get involve with but tru dem love likes an hype life she get weh the duck get. Now dont come @ mi because I will send in the darkest part a yuh mumma if you can find her or know her location…

1. Bitch a you continuously a send in the girl ova the roaming cocky boy don’t it ? Move the fuck on and leave the rass girl Boodie don’t trouble people!!!!
      Look how much type you stalker bitch send in both she and the man. Lowe the BBC gyal and tek Yuh bun and Yuh torment shithouse.

Men will always be men

4. But Boodie is no bargain, she used to fuck Brits wey keep 100 bottles and then she moved on to his fren. Wey she did expect? Shootie can’t tame… Mi naah lie, him farin gal look good doe!

5. Shootie the pumpum eater… Boodie fed up now!!! She did too much yaah, gwaan like she a d yute mada. Shootie a sore, don’t know wey she did expect

6. Tameka a kill up har self ova Carlton wey sleep round wid any pussy him can get. A me alone think him really get mawga and unattractive now….‍♀️ A hope him a tek care a him 2 daughters. I can just imagine how Boodz felt when she found out that nasty boy got his ex “Charlene” pregnant… Dem man is so evil, lie and nasty!