LEXY GET TRACER FI DI YEAR

AND FI DI PEOPLE DEM WHEY A GUH RUN IN LOWEEEEEEEEEE WE..THIS IS NOW DI BIGGEST JOKE TO US SO LOWWWWWWWWWE WE MEK WI GIVE LAUGH FI PEAS SOUP

Screenshot_2016-09-06-21-22-10

Screenshot_2016-09-06-21-22-33

Screenshot_2016-09-06-21-24-56

Screenshot_2016-09-06-21-25-49

Screenshot_2016-09-06-21-26-18

Screenshot_2016-09-06-21-26-25

Screenshot_2016-09-06-21-26-44

18 thoughts on “LEXY GET TRACER FI DI YEAR

1. No sah! Kasi dutty bad and star girl just give it left to right bout her nasty ways lol. Unno really sad bad and need fi fix up straight smh.

2. Met gimmie di award mek mi hand it off to sexy lexy…jesas criseee not even isis so dangerous…mi wouldnt want cross her non atallll mi belly a drap out di way he have me ova ya pon di pple dem good good floor ah werkk not even life alert can save me today jesas

3. Wooiiii mi laaaught till nose nawt come out! @push dildo in father stretch out battyhole :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :sup2: kill dem haard and done

4. Yes we will gather at the river , the beautiful,beautiful river,gather with the saints at the river that flows from the throne of God :kr :kr ashes to ashes, dust to dust sexy lexy bury dem an done….is that Gabriela is who I think she is…..u never si smoke without fire gabbbyyyyyy….

5. That minion defending Kasi sounds like she have alot on the line .She sounds like a sisterwife.She waiting her turn when they summon for her to join them in bed or when some more freakiness is needed..Lol
    Lexy you despise them but I think there is more to you Lexy.You sitting down on the kasi-Usain files.Please to spill the tea and mek we know some more I think there is more than we already know to this.Lexy sounds like she has receipts..this nice

6. Dearly beloveth we are gathered here for the f**kneral of kasi punash,if anyone have anything to say speak now or forever hole your pu$$y

7. Kasi does Bolt know u gave the poon away last year? Sexy Lexy must be a friend cuz only yuh frenz know yuh secret and dats y she a reveal it. Kasi a yuh she lightning does strike twice in the same place, cuz u have be hit(sexed) by two Bolts, Usain and Sadiki.

8. Sadiki babymother need to come read the eulogy. She would have the whole file on homwrecking stretch out clit Kasi. Who can find her.

9. SexyLexy you have them file. It’s obvious! Feel free to give us a date when you’re going to send it in so we can clear our day. Thank you!

10. NO sah.. mi caan manage dis gyal #internetgangster…. Usain fi keep nine night and funeral fi kasi dead hole LMFAOOO

11. Mi say not even when Mi drink outta bakkle it nuh empty suh like how dat girl lexy empty kasi…. She supposed to cry all when usain say dem nuh engaged yessiday cause cancer ooman nuh ramp Fi shed tears A nuh affi funeral fi dem bawl an get depressed.