KWESI GET YUH MONEY UP

The girl did not contact yuh..a yuh a nuff up urself a dm the girl now yuh vex and a try flex di argument and a talk bout mixup. Kwesi get your money up because di girl nah tek on no charity although she have it. Didnt di girl tell yuh seh har father own one big hotel down south? She nah look fi tek up no white elephant fi come help wear out har father money..Get yuh money up Kwesi
money_0

28 thoughts on “KWESI GET YUH MONEY UP

1. Ppl wit money don’t act the way she act her money look fake like her money to rass lmao ig models Kwesilaunchaz Gwan hot up the bitches Dem head yah cause u an wifey good does bitches u F**k an treat like a local corner store dog big up yh self Kwesilaunchaz real
    Yute.

1. Dolly go clorox out yu shit infested outhouse of a pussC nout yah style up o y jer females. Bitch you certified retard, so the “does bitches” a yu!
      Go invest ina clorox and dettol fi yu shitty orifices cause man a pull yu man hair from back way and have him a gargle and swalla. You know cause a so him f””k yu aftawuds fi feel like a man again bitch.

2. Mi no dah gal yere she have two house a portmore the Muma n pupa have money dem a business ppl how she reach ova ya suh she nuh mix either har man a Farring have money mi hear seh she deh wid a don a Waltham suh how she reach ova ya suh mi haffi go ask a wah Gwan dem gal ya never inna mix up she nuh go dance either this wired but mi haffi go find out mi no one har friend dem suh mi will ask ya suh nice

1. She reach cause she slack! Lisa Hanna reach yah, so dis bitch not special. Man a farring an a fuk don a waltham….yeah loose bitch indeed.
      A no dancehall alone have “dem gal yah”, so far you not even say she a do nothing productive…de finga dem need more bleaching.

3. Mi no dah gal ya met dem gal ya nuh mix suh how she ova ya suh she have two house a jamaica the Muma an pupa rich but mi nuh hear seh she deh back with the don weh name notnice dem deh longtime she a mine him up she have har rich man a Farring mi never no she mix with dancehall niggas dis is not she mi no har friend mi ago ask cause she mine up har Fren dem too but this surprise mi she well known a portmore every December she give weh money met to drews land and nuff other getto mi see biggy a big har up nuff

4. Kwesi just stalk out pple ig and fb a look him next victim.
    To the first anonymous bout pple with money no act so. The girl is young and drop in a her family goldmine. So yes she ago flaunt it. U sound like dolly. Stop defend u crawny looking man

5. The funny part bout this why would she send in a conversation she an the yute having wen nothing personal in it I guess she a look hype an notice cause the conversation they had was so regular days apart so I don’t get it ppl jus mix up I swear.

6. Met is tru she shape good bout scary mek him move him bloodclath y’all look good everybody no har she kind hearted a portmore plus she nuh wah him suh dem ppl nuh no nothing bout har notnice nah leave har him ago buss up shot like how him do Whitemice inna danchall dem stay deh chat bout this gal met she shape nice suh any man would want har

7. SO THE REAL QUESTION IS WHAT PISS HER OFF SO BAD FI SHE SEND THIS IN? CAUSE CLEARLY SHES HURT INSIDE ABOUT SOMETHING TALK UP☕️

1. Not at all…….di person was surprised that him a move to har n a show me a ting she neva want to send in nothing..Me see dem a comment how dolly hole better dan ven so I asked permission to put it up because uno loo

8. She is the one that dolly put up her photo the other day and say ugly big nose old bitch Dnt come on her page and talk shit, then she deleted it after couple hours.

9. Dolly stink like ripe man hole
    Monkey looking bitch dolly is too hype and she don’t have shit
    Kwesi don’t want you
    Why he ain’t put you up dollymonkey and claim her on social media
    Frog monkey ass looking ooooo lol
    Leave the girl alone bout yuh put up bout the girl
    No one sensible want broke ass Kwesi? Nope
    Please be reminded that most ppl on ig that follow her hates her

10. Unuh dutty stinking done out hole bitches weh a watch the ppl dem life need to stop it an big pussy VEN stop write up things before u get a visit wit yh old self…

11. An u dutty stinking matey a put up caption a yh big friend I see one day the public ago hold yh nastiness an give it to u wit ur mix up short tuff outta shape self.

12. Kwesi told me that him dnt want ugly ven shi look him n him f**k out har ole simple, low life ven frass was the best Man yuh got a him put yuh out deh n yuh diss man cuz di likkle lime light get to yuh map head ,bitch yuh nuh si all now yuh can’t find a good man yuh run guh f**k kwesi weh mi a tell you personally not going to give you shit more dan Beg DI DAY LIGHT OUT YUH,ven yuh big woman stop live like yuh caaless guh look a good man.

13. Dolly dolly :dp :dp u dirty and nasty ewwww batty man a f**k u bitch , skull inna belly gal leave the girl alone puff face ugly gal look like chuckie , dolly stop call ven name the girl don’t remember u or your battyman .. You Mather hate u like poison bitch :batabig :batabig