JAMAICA NEED BLEACH

SUH IT LOOK LIKE DI OOMAN DEM LOVE DI SH*T UP BUDDY DEM? DI PERSON SEH DIS IS BLAIR NEXT WOMAN OHH SHE A BAWL OUT MCM AND BLAIR A YOUNG BWAAY WHEY FI GUH LOOK WUK

Unu look yah Blair next Oman post him as mcm

omg

9 thoughts on “JAMAICA NEED BLEACH

1. Now BIG AND SERIOUS, you mean to tell me seh dem woman yah couldn’t just LOOK pon him & see seh him look SUSPECT?!?!?!

No sah! Whe ever reach dem woman yah JUST FI REACH DEM! Mi think dis Blair did ATLEAST look manly! No sah, one 5 second look & my gaydar would ah buzz OFF THE CHARTS INTO DI RED DANGER ZONE!

2. Something is wrong with these females who know these boys are gay yet still sleep with them.Them confuse about them sexuality and curious.Your pum pum have no chill.
    Girl you have a man that have a another man..omg

3. These girls are confuse about them sexuality and curious no doubt to sleep with these boys and some even of them feel them can get things from the gay boys who other man taking care of.
    Girl you have a man that has a man, that wrong on so many levels.

4. Mi convinced se a Di last days we a live ino .. I swear.. from mi look pon dat de boy.. mi know him fruity