IT WOULD BE GOOD TO KNOW WHO UNO A TALK

Dutty beggy beggy bwoy powda wah nuh stop use people pickney fi get things and gwan so I hype a road and dont got dry shit inna batty .u and the dutty boy cutman nuh stop bring gal pickney in my basement fi f**k and still a f**k me down dere ..wah u need fi do a pay yuh rent on time and stop shorten the rent money r u next fi get notice fi move out

4 thoughts on “IT WOULD BE GOOD TO KNOW WHO UNO A TALK

1. “Dutty boy cutman nuh stop carry gal pickney in my basement and still a fuck me down dere “, sender a jealousy mek u send this in, nuh true?

2. This sound ike it connected to the story bout Champagne lady man who nuh want pay him rent, just wait til the winter get wicked and change the lock and book Inna a hotel so if him call police nobody home to respond then if he breaks in have him arrested, I’m just trying to help lol

3. SENDER YOU ARE TOTALLY AN ILLITERATE JACKASS AND YOU NASTY BAD, IF HIM AND HIM FRIEND A SEX OFF THE LITTLE CARELESS GAL DEM IN YOUR HOUSE IN THE BASEMENT, WHY SHOULD IT BE A PROBLEM, IF YOU ARE GETTING SEX IN YOUR OWN BASEMENT TOO.