I AM NUMBER THREE

BE

This is the dutty suck pu***y Bwoy bright eye and him two woman dem.Him walk and look everybody n f**k most a the gal dem inna dance n gwan like him n dem a fren from f**k out Sophia who fada hype use as a recycle bin, him f**k out kenesha because she say 5 o clock hood dead,bombom,shabba kartel Chin n her fren,partyhard woman,spookie,kimesha n the list goes on.

D dutty Bwoy walk n tell ppl say him babymother Sasha n her family tie him cos her mumma n granny like wuk obeah n how much belly she dash weh fi him before she have her last son n the worst ting is she invest her time in him n nah take care her first son weh a tek up badness dats why the fada a plan to take him from her.

Him go tek the young gal n him know say she lovk up her man cause him beat her look like him wah get lick up to because the dutty f***ka love use him hands just like how him love tell the fall Dem to dash weh belly.Rumour has it dat Abby a breed so a wonder if him ago tell her to dash it way n she nuh have a chick or child.

Me n this tear up sheet Bwoy did Deh for 2 months n me affi lef him n him a come hype up him crawny self like him wah diss me.the gal dem think him hype n all him walk n do is borrow money n tek long fi pay ppl back.Dutty bright eye yuh nuh know nth bout me yuh nyam p(((y more than bad boy Trevor all u can say me suck yuh hood n all a yuh woman dem suck yuh hood.Dead hood cah f((k bright eye weh nuh live nuh weh u walk n cotch a different woman house a night time n say u a b****t hype Bwoy weh sell drugs

You a gwan like u have bl********t stay a farin n u never travel yet n a hype pon the African Bwoy indefinite weh u a use u say u Deh yah from u about 20 n u nuh have nuh house land or car a Jamaican you need to stop use yuh money n buy p**y n mine Sasha n her worthless family dem.Cos the two woman dem weh u a own up have Dem man.

0 thoughts on “I AM NUMBER THREE

1. Whoever a try tarnish the youth name, just continue!” Yuh sound hurt, like you get a one f**k or 2 and the youth nuh want yuh, suh yuh a try a thing pon him. When fox can’t get the grape unno seh it sour. Bright-eye yuh a real youth, always look after your kids and yuh nuh mean. Mi friend mek a gal gwan chat, from mi read this mi see seh she hurt and her life sad. Yuh bbymada and the other girl a better gal fi them suck hood gal deh

2. Sender sound like you need fi get a AIDS test if him a run up raw inna all dem gal deh like dat! Funny thing me use to go to school wid him. Bright eye ah suh yah Gwaan? Easy my yute!

3. I can say some of what she mention is thru , but to what I cud say wen mi and him was together him luk after his kids
    But him is a man hoe him lie about sleeping with the female listed but only to find out it was true. Him don’t live nowhere everyday him a luk place and still walk and sleep pon him ppl dem sofa him only with dem 2 fi a place fi rest him head too hype fi don’t own a front door key bossy about him born here and never travel. And all him do a denied sashaa .him only start fling her up but him did diss her and went n breed someone and then she’s so stupid to tek back the user ..#ManHoeofdeYear #Loser

4. Nuff a unoo gal a fool. dats y wen uno catch germs from dem boy yah dem fi laugh afta uno. U si how quick sum a uno ready fi beat dung d gal fi post dis nuff a uno cah sue like charlie sheen whore dem soh uno gawn

5. Sum a u a behave like man neva hurt u an u dash out cum yah a play saint wen uno noh tap bawl an bother uno friend dem wid complain how d boy dah wicked dis an dat But now uno a cuss d gal fi post diss wen jys like er nuff a unoo a hurt kmt