Hmid deh pinky, big up to the wicked boy inna newyork weh did a try live a double life… mi seh pinky I have baby for this nigga inna 2016 right and u know seh mi just a find out recently that in 2017 the boy seek a next relationship… u know wah bun mi the most the boy act like everything is good and him a proper family man but he ain’t shit! It’s now the ending of 2020 and mi nuh have no time fi waste cause obviously him a some waste man! Time fi him move up! Dem man yah a some wicked piece of dog… big up to the girl thou cause she own him up good good pon har profile a suh mi discover it to baxside! Har face strang nuh rass mi did think a one g horse…Right now a Chinese mi ting deh😅
Please post!
She sound damaged
For some strange reason i think the guy made the best decision,am pretty sure the chiny man not going to “won tan” in my chinese voice with you either
What is the reason why this was sent in? Sender, are you trying to expose men in general or only New York men who have multiple women? Very stupid post!
Bish whet?!
You need to heal honey. You are hurting.
Hi Met, no more pink wall