HOT BREATH A PORUS

Plz pinky dash some fire on mi ID Fi me.

So going to just get to the point, my cousin had her birthday party in Country up by Mocho to be exact, so mi pass through to show her some support, me meet a guy at her party we exchanges number, the man him come from Porus.

Mi seh pinky the boy breath Hot uf, him invite me out to have a drink and I couldn’t even enjoy mi drink in peace, anyway him kind and thoughtful so mi seh OK maybe if I tell him then he can go to the dentist and fix the issue, so mi with my nuff self tell the man by a text message and him seh a card mi a draw, so mi seh ask five people around n if not even one one say a true then you will have the answer, rass hot breathe block mi the next day😂😂😂

No man some a uno man need to check y’all breathe before uno come burn off people face.

8 thoughts on “HOT BREATH A PORUS

1. But wah him block you fah and you were the ongle person honest wid him. You see how someone man fool fool, Nuh know di blasted value of having a honest person in dem corner. Gwan chu cause you braver dan me and I respect dat to di max. Him will probably all get promotion a work and move up in life cause a you.

1. you is a sad element God fi kill like uno. uno nuh worth not even another second. why would you tell someone that you is a low class animal nasty dirty bitch

2. Covid time so him suppose to smell him nasty breath in his damm mask, the damm boy knows him damm breathe stink he knows. damm stupid, him should a glad smaddy tell him, a shame di dutty boy shame that is why mi nuh like unedcated and arrogant men.

3. Agree w the honesty letting the man know in a tactful way his mouth stink. Stank breath offensive af. The best thing to happen to him is for someone to point it out and him listen and solve the problem.