GYAL YUH CANNOT COOK SUH YUH BETTER GUH LOOK PRETTY LOOKS

Sign on to facebook and nearly vomit , Gal yuh cant cook stop post up dem disgsting stomach sickening hog food yah please..This explain the 3 pikney and the missing fathers..Mussi gone from food poisoning..Cho sick stomach. Every day she a post up food and the only time it look appetizing and when she nuh cook it and buy it a road.

1-Optimized
2-Optimized
3-Optimized
4-Optimized
5-Optimized
6-Optimized

0 thoughts on “GYAL YUH CANNOT COOK SUH YUH BETTER GUH LOOK PRETTY LOOKS

1. BY THE LOOK OF ThESE MEALS. YOU can clearly see seh She only JAHFAKING it.. SHE NEVER EVER EVER GROW ON OUR SOIL..

1. Woiiiieeeee mi know nuff JA gyal weh cyann cook. Born & raise. Just like mi know some town people dat can cook. Mi auntie born & raise a town and she bad pon di cooking.

2. She love her mixed vegetable a she say eat healthy…but with the whole scotch bonnet in a that medley..

1. morning ina that what??????????? dis facebook cooking a get outa control now man..dat rice dont cook and dat whatever is beside it look like running belly

3. Morning MET The sender have a point. This a slush a caan food it look disgusting fi true no man so smaddy can really look after dis n say a cook dem cook n b proud??? o well me see stranger things so mek me :travel

4. well, the rice still hard, and the dumpling more fava spoon drop she nevah want har hand dirty a knead flour…n I bet you say har fren them a click the like button…the last dish with that sinting really want you fe vomit.

1. 2cent mi have a cousin whey use spoon knead flour and I dont know if a skill but I waa tell u say she do a better job dan me…dis is not spoon drop at all lol

5. Que es esto???? Es that Bacalao in the last plate??? And why didn’t she clean it up……yuck! Lady your ‘spose to scale that grey stuff off!!!! I never ever saw Jamaicans put a whole filet of Bacalao on a plate like that unless it was fried, escoveitch with onions and peppers! Go find pretty looks……thats gonna take some sorting out too, by the looks of you, your food swelled your tummy far to much!

1. Quena dat look like Tilapia :hammer
      I never see flour like dat yet and dem love to post these things why people nuh tell dem it look bad?

2. It’s Tilapia Quena, if your talking about pic #4, not Bacalao. What the hell is that brown thing in pic #3? Well her cooking gree whith her.

1. Met yuh nuh see sey a steam fish she a mek and she use the fish tea packet but she forgot to strain it off. All she needed to do was boil the packet contents then strain it off and season it down with onion, scallion, thyme, garlic, scotch bonnet pepper, bell pepper if desired and butter. Bring those to a boil and then place the fish in it and cover it let it steam. Poor ting mi actually feel sorry fi har.

1. Tilapia????? :cd :nohope por favor……..smaddy pleeeeeees tell her to stop, give me her FB name so I can indox her and plea with her to cease this practice at once!

1. Scorn mussi somebody scorn her and hack her account :hoax2 . Cause mi never see food that look like this ever!

6. Young lady please kindly visit cooklikeajamaican.com for recipes and how to videos…..my 6 year old could do a better job.

7. Good morning Met and bloggers; yuck!!! Look at that dumplings, nasty and disgusting looking, the tilapia look like she give it 2 mins in a microwave and dash the vegetables dem pon it. Lady please nuh put up no more of that nasty looking crop pon the ww.

8. Good morning Met…Can u or sumady else tell me wat is in the first pic, the only thing I can mek out is the uncooked rice and peas…Those boil sumting with the big ole scotch, goodness…what is that round 4 ball thing on the plate?..The same one dem weh like her pic could never be a Jamaican

1. I’m out :ngacir2 __________________________________________________________
            @2Cents must be a Food Whisperer because mi nah specElate nottin’ more today! :matabelo

1. IKR…I couldn’t even come back pon ya right after lunch time in case mi accidentally go look pon it an lose di whole contents of my belly.

1. Bruaaaaaaaaaaa haaaaa haaa haaaa :ngakak
      Mystery Meat…….mi dead Oooooooooooo _____________________________________________________________________________

1. Well it’s a mystery isn’t it lol
        If we cannot readily identify what it is then is mystery meat it name.

9. I remember when I was about 10 or 11 and my mother let mi stay a one church sister house fi couple hours after church one Sunday.I was so hungry and she was cooking dinner, that scent almost kill mi and when she done cook she gave mi nuff food rice and peas, chicken and vegetable.All mi drink was di lady syrup cherry juice, as a kid I was smart enough fi tell har mommy seh mi nuffy eat from people bout mi fi eat up and shut up mi mouth.Save by the bell my mom came in time, even wah day my mom reminded mi bout weh mi duh Sister Jones.Just the scent alone was horrible but she had great presentation.I will never forget that experience

10. Mi stomach truly sick. Mi tink is was a African cooking cause I can’t identify non a dem meal deh.

11. All a can do is wipe di sweat wah lick mi affah mi brow weh mi si dem yah food yah…wooieee sah. Unu nuh kill har, membah seh two wrongs don’t mek a right unu nuh know dat..just becaz she massacre di food nuh mean seh unu must do har di same ting. She proud a har “put together ” them, caz dat a nuh cooking,..Smaddy just send har a link to summn (FN, CLAJ) caz anything bettah dan disyah. Try try try try try ……………………….try again yahn chile. BTW young lady a hope u skip sitting at the table to pray and go dung pan u knee dem b4 commence eating dems here tings here..Amen

12. aye sa, mi have a fren a stay wid me, a so fi har cooking look to…nasty. but she na post up nutten pon FB

13. woii jesas uno is a set a out of order ppl dwl ! wid har african stew whateva dat is all now me cyah figure out d meat! @ the fish part i think she wnted a salmon look !all wen me jst start cook it nvr look suh! she mus a Pride advocate mek har food suh pretty pretty like har tights dwl

14. the first pic look like a d fly eye me alook ,the red supn! look like wen gonorrhea attack!no miss *vomits* n who so ever say d potato on steak? dat look like dog meat or alligator meat yuck