GOOD MORNING MS BUFF MOUT

MET COME LOOK YAH . SO THIS LIKKE UGLY GAL WEH NUH LIVE NUH WEH INNA AMERICA ,SKINUP FACE GAL STACI AKA TYNII , INSTA UNRULY_CHYNII , FACEBOOK TYNIICHYNII (TYNII) A WALK N A F**K MAN FI LIKKLE OR NOTHING B*TCH GO FIX YUH MOUTH N ALL YUH TEETHS, SHE MARRIED TO ANTS MAN FRIEND FI (Edited) AND ALL NOW SHE CANT GET IT SHE BOX BOUT FI PEOPLE YAAD TO YAAD . LIKE GET A LIFE B*TCH YUH HAIR STYLE DEM ALWAYS F**K UP AND YOU ALWAYS IN THAT ONE BLACK STAY BAD SHOES WEH U JUDGE MAWNING NOON N NIGHT B*TCH GUH BUY SOME POUND HAIR AND GO LOOK SOME WHAT DESENT GUH FIX UP YUH SELF YUH YOUNG AND STAY BAD AND LOOK BAD THE WAY YUH HAVE BUFF TEETH AND BIG LONG ASS LIPS AND A BUFF MOUTH U HAVE FI PUSH UP YUH MOUTH WHEN U A TAKE A PIC LIKE REALLY NOW DI AMOUNT A SCAM YUH SCAM YUH CANT DO YUH MOUTH ? GO VISIT A DENTIST. B*TCH YOU A MESSAGE ME PON FACEBOOK AND YOU A HYPE AND A GWAN BUT I GOT U PS ME DAINTY GREEN

buff

buff2

9 thoughts on “GOOD MORNING MS BUFF MOUT

1. What is wrong with these young girls ? Why does she look like that in the second picture that hair look like its crying for the garbage bin And them think them hype and then again the mouth look mash fi true …. Sad case

2. STAY BAD TYNII LAWD MI KIDNEY NO MAN ! SHE STAY BAD INNA REAL LIFE SHE WALK AND LOOK WAR WID PEOPLE, AND NOW IS IN THE PROCESS OF GETTING EVICTED THE TIME THAT U HAVE PON UR HANDS FI WAR WID PEOPLE U SHOULD USE TGAT TIME TO FIX UP YUH SELF AND HAVE SOME AMBITION YOUNG GAL LIKE U HOW OLD ARE YOU AGAIN ?? NAH LIE YOU IS ONE UGLY GIRL SMH OH BY THE WAY U SHOULD REALLY SEEK HELP FOR YOUR MOUTH PIECE

3. Dog shit staci , young trashy and hashy you NUH shame u wah some cloths we live in America cloths and shoe cheap . The time u have on your hands to do live vids on fb and throw word pan people yuh should take a good look at yuh self first!! Slut u don’t even own a proper bed all that scamming n not a proper bed ?? All that scamming and u can’t help your mouth and buy some proper clothing to put on your back and some cheap and find a proper hairstylist to touch it for you ? Staci everybody wah beat yuh tom dick n Harry etc……. Guh fix yuh life u illiterate cunt

4. I know you’re Champagne wife. So know that you have a target on you now. You don’t know me so you will never know the day or the hour I will run up and slice your throat wide open and walk away like nothing happened. Idiot you told on yourself.

5. lol yes i went live at work fi chat shit who ganna defend it ??? yuh posting with a hidden name & stalking my page so who really have time me are u its either dat r yuh fuk gyal ?? saddest part i already got the tea on who you are sadder part is yur address lock inna my GPS so hide behind black wall yes im trashy yes i scamm i am everything you say i am because you know me you took time out your day to write a good essay about me with loads of lies go on my page n post a pic but im wothless ?? re-evaluate yurself dummy just member im at work talking first thing yuh do wen u wake up is suck tynii must be nice di only thing weh need fixing is my teeth my place good mi clothes good nuh worry bout dat worry bout u man weh lef you ah dat ah bun yuh skin just admit it u vex di man nah claim u its ok as ugly as i am im getting claimed lol show mi your degree then your allowed to say something to me bout wothless now less you want to admit to who u really are u are pussy althou like mi seh i alreadii noe who u are <3