GOOD MORNING MISS CURVY

YUH CAN STOP WALK AND SHOW DI PEOPLE DEM YUH PHONE NOW BOUT DI MAN A CALL YUH AND HIM HAVE A WIFE.YUH REALLY TINK MOE A ONE GIRL WHEY SKIN UP OR SKIN TEET BOUT YUH A TELL PEOPLE SEH A LONG TIME YUH AND HIM INA TINGS AND YUH USED TO FLY OUT AND GI HIM BEFORE HIM RETURN TO JAMDUNG..DI PEOPLE DEM A SI AND A HEAR DI TINGS DEM BUT CURVY HORSE, THE JOKE IS ON YOU, YES MAN DI BIG DUTTY HEH HAYYYYYYYYYYYYY LAUGH IS ON YOU BECAUSE ALL DIS MAN TEKKING AND NO MAN…
HORSE
PEOPLE SMADDY COMMENT AND SEH WHEN SHE DRUNK BOLT BRING HAR HOME SUH ME NOW GO INVESTIGATE……….AND LOW AND BEHOLD DI PEOPLE DEM ASK MI IF SUMTING WRONG WID CUVY..DEM SEH CURVY A DI REAL SLUT AND DI PEOPLE DEM A TALK…….AND SEH ALL DI MAN SHE A TEK AND SHE DOEEEEEEEEEENT HAVE A GOOD BAG FI CARRY..IT LOOK LIKE MAN TEKKING A STYLE SUH DAT YUH A EARN A PORTION A MONEY A WEEK TIME AND YUH STILL CYAH PUDUNG BEING DRUNK HORING AND DISORDERLY! MOE A GO CHASTISE YUH FI HAR MAN SUH STOP POSE UP PAN SNAP AND IG LIKE YUH HAVE SPANISH MAN! YOU DONT GOT A MAN AND NO MAN NUH GOT YUH DEH SEH YUH DUNG DESSO A LIKKLE BIT TOO FREE..AND ANYTING FREE NEVA REALLY GUD…….YUH GET DI DRIFT :nerd

25 thoughts on “GOOD MORNING MISS CURVY

1. Excuse me sender Moe as in Mavado Moe? Mi just tired fi see yanique batty expose every minute pon IG. Is like she a sell services.

1. Amen to that. Her batty just look out of orda now. Fi a big women with a girl child I really don’t look good. Now she reach here again kmt she just too much now.

2. I remember seh a right ya suh da mix up deh did bus wid her frequent flyer miles…she have have a daughter and a dat she a teach her, she a f**k money man and nah push key inna big house or one a dem top vehicle deh she a drive or full up a brands, no likkle store or ntn!

And is me alone notice seh di hype around her start dwindle down likkle likkle…all dat batty for 5 minutes of fame!

3. Yanique seems a bit loose fi true. She needs to set better example for her daughter. Cause every party MI see she go, she just whine up herself hear there and everywhere … it nuh look good.

4. Yanique sick stomach, she don’t move like someone with much self respect or self esteem as much as she gone like she full of herself. At least 2 years she been sleeping with mavado so moe probably already know cause yanique was number 2 at one point don’t know if she still is,seen her name start call pon every buddy. Yanique the orgies with the cricketers come tell us about it, the street have eyes and ears. The MOBAY man dem a talk yanique so dem book you so them f**k you.

5. She f**k Marlon Samuels who have him woman, She f**k mavado; Moe man, she f**k Gary; poshbyV Man who btw tell back posh everything, she f**k bolt; kasi man, She f**k Tessane chin man all in a short space of time. Not to mention the slew of foreign man them wehh fly her up. She feel a sense of importance when di man them have them woman! She feel inna her head sehh yes him have him woman but a me him want. Damn chicken head. She crave hype & attention more than the whole kardashian family

6. I will never understand it so I give up… 1minute unno cussing ppl fi stop watch a girl punash,then the next minute unno cuss bout punny principle?? It can’t be both so which is…tun tun fi dash out or unda manners smh?

Bredda village lawyer HeavyD that’s the best Defense I have for curvy yo,so over to u.I kaint bother tiday so gone till a mawning.

Love u same way Yanique nuff men wouldn’t mind ur dutty ways if it were them u getting nasty with#facts.

1. Nope di man dem seh she want to turn girlfriend and dem know her rep. You cant a go club and a leave wid different man and you have a daughter going home to. Also she need fi stop walk and brag bout the married man because he has a wife and did not wife she.

7. Who is she ?? Where she from ?? Cuz she a guh hard suh me wah know why ??? Why would u fck Tessanne husband ?? Mi hear seh Kitty warn her off dats why she nuh fck wid her now. She haffi did guh through some f**y inna her younger days, cuz she seem spiteful with a very low self esteem. Mi just hope none a the wife dem nuh commit nuh crime. I woulda beat the man fuss den tek on har horse body, mi nuh war ova man but outta control man/husband tekka like this fi get a arsen blood and everything, beat har on behalf a all a di wife dem she fck wid, just beat sense inna it.

8. Yanique been a f***ka gal from longtime! Har pump out she use to reach where she at..She will talk up to you in your face and know damn well she tekking your husband just like what she use to do when she use to work at Azan.

9. Who know the song with kid ink ft Jeremiah n Spice call nasty?? Maybe she know how fi suck cock good n swallow bcuz if a girl neva swallow u yet u neva get a real head…some a di wife dem as dem put it inna dem mouth them tek it out n seh a it that..so a girl that give good head can make great company

10. Needlieye who seh she nu profit more from being on the side cuz if she fly out all the time n stay a expensive hotel n money a run who would want to retire at a young age…lol..I’m jus saying

11. Yardie u rest the case already? The thing dem a get at yardie is this. If she ago go so hard she fi humble ar kaka n sit quietly at the back n do ar thing. Hype n dutty character nuh mix. As a woman u bedroom affairs nuffi well known by all and while mi blame d man dem fi a talk, the only reason men wud do ar so is bcuz of said hype. A nuff baddaz deh bout weh ppl have inna high regard bcuz wah the man dem nuh talk bcuz dem rate dem n how dem keep cool. Once u a do road hard n a hype back a dat u go get f#ck. Now my word to her is mek sure u a collect and put to good use bcuz after u get played out like Carlene, hope u av two penny fi knock pon one another. Unnu need fi sign up fi “Box bout class” with Carlene bcuz she say set fi life.

12. Heavy-duty u wrong..thair is no good business without commercial..Do u knows what it feels like to see a girl on tv that men want n she swallow ur cum.. why u think American superstar date each other bcuz thair not giving the command people things they can use as leverage

13. Max a that a the problem, she a go hard and then waah gi d man dem TGE (the girlfriend experience) and tge nuh work if everbody know u a wh….working girl. The baddaz dem weh nuh deh pon tv put the man dem know n kip dem mouth a how u think dem advertise? Nuh the best way mi bredda, word of mouth. Bcuz when ar mouth good dem way deh man affi gi him brethren the link lol.

14. Yanique a dogshit! What’s new? I remembered when they were interviewing her to be the host for magnum she said she were a Christian. Look at the old whore now… Anybody with money can f**k them woman here in the entertainment business bcaz them run down hype too much. She has a daughter she must set example. If her daughter should go on the internet all she going to see is her mother a behave like a slut.