GIRL YUH CYAH CUSS PEOPLE INA DEM CLOTHES GIRL

14 thoughts on “GIRL YUH CYAH CUSS PEOPLE INA DEM CLOTHES GIRL

1. So tell me sender why lend the girl your clothes anyways if she dirty and this and that, I just can’t with some of you females… smfh

2. Annakay brooks and people of pinkwall be smart a one boss suit deh nuff a unu weh a read and comment suppose to have one a dem suit yah so wah she a do cant hurt me yuh fi talk bout when me follow yuh go slipen road fi yuh pussy and yuh come out back a bawl the doctor say next time u a come with such a thinking pussy yuh fi give him two weeks notice so yuh fi come out renean me living large yuh cant tarnish me career

3. Renean yuh a mad cause yuh man leff yuh fi a chromaz and yuhh go a foreign go breed fi a next gyal baby father weh nah even a slp with yh renan yuh pussy need a wreath

4. You a large me a medium look how me suit sitdown pan me and your own tight so a who fi wear who fah clothes deh so if a did dis gyal clothes den it wuda big offa me dont pinkwall yuh cyah style me girl

5. A two different size suit this kmft sender you a liad sender yo badmind the gal that’s why yo cum with this bull shit yo need fe go suck something stink kmt

6. Met you and the sender need a life and that pic tek 2014 wen me weigh 140 lbs so how me and dat bull cow fi wear the same size clothes an from me know the sperm breath she big and stink

1. No dawling, Metty doe need ah life cause she already gots one. Ah life weh cause har fi create dis Wall suh dat borrow clothes teh teh like you can get yuh 15 seconds ah fame..:travel