FRONT DOOR UNAVAILABLE

DI MAN NAH TALK BOUT NOWHERE ELSE BUT DI BACK DOOR AT ALL….LIKE NOTHING INA DI FRONT REGION NUH ENTICE HIM AND IS NOT FI HIM CUP A TEA DAT! MI WAA KNOW IF DEM NUH FRAID A SH*T

b2

10 thoughts on “FRONT DOOR UNAVAILABLE

1. But a wey di box foot is dis. U mean to tell mi dat di first ting u ask is can I sex ur bottom. No hello my name is. Is only after dem agree then u came a talk bout Denordo from Barbados. I tell u any man n I mean any man come wid dem nasty ways bout sex inna bottom. If mi nu kick down dem clat same time. I just draw fi di bat sametime n broke him foot n send him on his way. Kmft

2. Correct me if I’m wrong, but nuh 2 man texting each other?

If dats so, then there’s no where else to go but the backdoor.

Good morning Met and metters

3. So hold on deh, him ago tell mi him want lick and f** mi ass and mi ago say sure and then him ago tell me him name and weh him come from? Common courtesies gone through the back door

4. Judging By the first comment in this msg thread “I would f**k u now TOO”, the thread started with Andre Smith telling The other man that him want to f**k him FIRST. Why the sender leave out that comment? like unnu tek ppl ova yah fi fool kmt.

5. so…is this what they mean when they say no pain, no gain……if a kinova and dead wid laff to raas….