FOLLOW UP ON SUTHERLAND SS SHOP

Hide me ID deh pinky. Me a send a follow up to the story weh me sen in bout the whore Dem a sutherland global services cause me see the comments Dem and some ppl a comment the most shit bout me mussi new to pinkwall or get new phone an a try it out. Since uno want dirty story here’s the full story. Di nigga weh name kenly or Kenny… whatever his name is, him need Fe respect him woman cause all him a do a f**k down the place and have the gal Dem a laugh after him woman. Nigga have no shame yo and a go round and put him black hood Inna every p**y. Him need Fe chill and cool off yo fe yute weh have two kids. Come to think of it – how soon him ago tell him baby mother say nex woman a breed Fe him? Or it’s no problem cause the second pikny you woman have fe u u still a wonder if a fe you cause she did cheat pon you one time ? Just a say some man Fe deal wid Dem woman better. A nuff time him look me and me know him goodly fuk well good cause him h*od thick and long but me nah Tek upno whore– 

2 thoughts on “FOLLOW UP ON SUTHERLAND SS SHOP

1. Clearly another bItter betty,unno not fooling a soul pon Pinkwall when unno send in posts under sikes…cuz we are quite capable to recognize all a who get fuck/suck and duck!! :cool ..at the end of the day,outta yuh own mouth n fingers dem..yuh admit yuh a lust offa di yute good with the attending issue being him a share it out n we now know who nah get n vex!!

2. My girl yuh sound so dumb, if a look alone the man use to look yuh and yuh vex over him hood suppose him did fuck yuh? Btw how yuh know what the man hood look like and yuh don’t know him right alias? What yuh going to name the baby? Yuh realize yuh not going to be able to give him this child if yuh put the wrong name pon the birth paper right?