EMPRESS STRIKES AGEN TUH %&**

Anit nothing wrong with finding love but damn this chick find love almost every time she goes to Jamaica like seriously stop posting all these dudes if you anit 100% sure the shinking ship is real!!! Is like you cleaning out Jamaican dancehall for the world to see smh I hope you nuh change nuh more man and keep this one fi 2017 n longer now you Lee you dont mind looking like a fool huh? Every rass man a laugh at u because u up n down with this chick almost of them f**ed but i guess u dont mind as long as you n yuh fren them a live big life with the gal money unno licky licky like! All ma tell u just be careful dwag nuh Badda mek wey reach dexta caps reach u plz cause it nah go look gud

14 thoughts on “EMPRESS STRIKES AGEN TUH %&**

1. If you are having thousands of feelings that is whole eap, best go to di doc and get a check right quick.

2. Dem damn man yah frighten suh till di whole a dem a wife up dem whore out gal yah cause dem colour lighter than patty bag!

3. One one thing for sure she always find the big hood man them go empress is you them called the BIG HOOD HUNTER in our iland off Jamaica .

1. Mi naw laugh pan dah comment yah… A wah yah try say met…. Whoooiii a wish pawt pan har big…. grung.

4. Ms Met Wey you say big look for big :salahkamar maybe she lob just mek up har face when she riding see har white boot and leggings for the ride :ngakak

5. If him ketch nothing a dat fi happen cause dem (lee, ikon n Russian) nu waah wrk fi dem own. A lee mada a mine him n him bredda, a she gi dem money fi floss n a she buy d 2 bed dem a slp pon… ikon dun him babymada when him baby did out here cause she nah send nu money fi him go party…
    Dem wukless n love likes!!!

6. Ms Met mi done serve supa and come back . No lie dexter have the tool me would fight & manage it a little me did copy it off your website jmg and always a pre it untill me delete it . Hope and praying empress drop some pict soon off this rasta soon .

7. Every 3 months this gyal have a new yard man and always writtubg one man bitch edit your post to #one man fi now cho

8. Who nuh know the 2 bredda dem nuffi talk, cause den yute deh humble and spoil cause dem ppl dem a foreign spoil dem …. a badmind somebody send in this. Lee and Russian have dem money but Ikon love when di gyal dem mine him and di fool dem a foreign a mine him to so u can’t blame him ……. Flippa did say it from way out say all dem can do a talk talk, go pon groupie and talk …… SUCK UNU MADA WHO SEND IN THIS, di youth dem a enjoy life !!!!!!