DONT ASSUME WHO SEND IN TINGS

Nasty shampoo them say is you or Yuh dirty fren them put up how much Ricky baby mother thief Yuh Mac make up yah one wicked gal! Why the gal would a wah fi thief nothing from you n if she did Yuh shouldn’t feel nuh wah cause when Yuh go farin a bare clothes you and the twin them NJ wey married to the boy them Inna simple flex thief so thief from thief god laugh….. Me nuh know why Ricky a wife up a hoe like you cause your hoe list longer than some man own a nuh Lil man Yuh f**k Inna dancehall all chubby Madden from NY which a Yuh baby father fren Yuh use to f**k and him next fren a FL Yuh use to send Yuh p***y pic!!! Mek one a Yuh man buy back the Mac make up juggist or Rickey or the rest of them wait Ricky think a him one did a f** you?? Aww how sweet… Lowe the man baby mother alone germs

SMH

6 thoughts on “DONT ASSUME WHO SEND IN TINGS

1. Sends tryna get rid of the side chick but a now the f**k a guh sweeta! Them I hate your bitch f**ks are the best I heard. Sorry fi you.