DO NOT GO TO SCHOOL ON SUNDAY

This is hot girl diva
Diva want to in the spot light with cc bag
Diva go find the fake ones in every color
Don’t be like diva don’t buy fake cc bag

diva-Optimized

6 thoughts on “DO NOT GO TO SCHOOL ON SUNDAY

1. Damn i’m guessing u r Trish 221_…. anyway fukk di story.. fake r nuh fake dem gyal yah luk arite from far…

2. No bag is not bag. If you gonna do chanel it better be real .I’m tired of these fake bag wearing bitches in Jamaica who walk like dem shit nuh stink and wear fake all day. That’s disgusting. You can’t tell her shit bout her fake ass bag that may only last for 3 to 6 months then you will see the threading reeling out. Sit down unnu too fake an wannabes

3. Met u a tek too long fi run diamond file bout she n har brown hubby!
    She n har bestie weh own fashion farmers no longer friends and them and baby star pop weh again. Met oooo

4. Diva Starr a try hard … Bout she a “entrapenuer ” how di hell yuh fi be hot gal n caah spell den have di heart fi cum talk bout how ppl badmind yuh like seriously ! Mi like how Baby Star move up n a duh har ting … Barbie Star tek bay low life bwoy … Diamond Goodlife u n di bleach bwoy did left wah day Caz mi c him put up pic pan him page seh him want a real girl … Yuh caah trick NOBODY!