DING DONG BABY MOTHER AND DI MAN LEF AGEN

19 thoughts on “DING DONG BABY MOTHER AND DI MAN LEF AGEN

1. Keneisha do all har fren dem badddd she nuh have no loyalty when it comes to friend suh if a dem a dash out bar business mi nuh wrong dem cause she nuh loyal ask KSweets.

1. Talk the things dem, whe she & ksweets fall out fah. Kenny seems very sneaky to me. She’s trying very hard to be like apple dem. Apple dem is a nobody.

1. Kenny yuh have education and thing but yuh very worthless. How this bleached out creature get to be with you. Ewwwwww
    Ding dong must a laugh at you. Girl when yuh lef man, yuh fi look for better not this creature whe look like him carry virus

2. Nav a di BEST pussy sucker a New York lol… hi my booty call ANYTIME I want it … Kenisha you have probably tasted me a few times hush mama suh it go

3. Every minute she and Nav lef yuh know di 2 a dem delete each other pics and then by next week a she dat a post food bout “thanks bae” and post him back up again, get a life girl do better learn from your former gyalis babyfather …mi nuh too know nothing about the other drug dealer babyfather last I heard he was deported. Make better choices in life Kenisha

4. All you low life dog sh!ts talking bout gyal a taste unu is by far no better bitch than dong dong baby mother! Unu no STOP taste har too!

5. All these undacova pussy suck man weh long out dem tongue to any gyal need one bax but dem deserve d wutless gyal dem weh like fi fight ova dem an a nex gyal narcy cratches. Ding dong probably nu waan fi him name call up wid dem foolishness

6. Lady kenisha yu little bit and bad me & you both know ah you send this in lol nobody ain’t press about you and that germs relationship you tried it girl smh you need to put this same Energy inna a new Application cuz you going to prison soon Fi rob up the ppl dem bank job money smh that man of yours can never be tame he’s always gonna cheat on you because he’s searching for a come up girl wise up stop this madness your a grown woman with 2 kids