DI MAN SEH LEAVE HIM ALONE

20 thoughts on “DI MAN SEH LEAVE HIM ALONE

1. Kanisha you let me down jah know thought you was independent and hot gal . Good pu<#%#*sy woman don't stalk man ' man stalk them thought you moved on to the baller .. Just like Dolly stalkers and can't handle rejection from men .

2. Kanisha is a psycho, she created multiple fake pages which included her posting his children and try style the man. Kanisha yuh nuh shame, yuh keep on spending yuh money pon man and none a dem nuh stay. A full time yuh stop. Yuh a big ooman and nuh have nutten bout yuh. Please make some priorities cause the heavy make up and loose pussy nah put yuh nuh weh. How is it that you make all these pages and end up talking to your own damn self. Yuh need fi check in pon the psych ward. The man haffi call yuh out pon social media obviously him tired a di bullshit. Laing lef yuh, Bassa lef yuh and the list goes on. Who nuh f** yuh a who nuh want yuh. Why did you post a video on Facebook bout yuh guh fi pick up yuh hubby? Weh yuh wah fi feel like a married ooman? Your pathetic and f***g delusional. People tired fi read bout yuh pon Pink Wall. Take several seats bitch!!!!

3. Kanisha needs help,she’s one of those women who won’t let go after a break up,she’s mentally ill,I bet you any money in a few months she found new man and all happy and engage,she looking for love in the wrong places,this is why little girls daddy needs to be in their lives growing up for they grow up looking for wrong things in men.

4. This girl post on fb everyday how does she do it…….because she has two fb page with both laing and bassa nothing she has about herself,her child needs her so much and she putting all this energy in men she is a disgrace to women all round she is a very sad girl and needs to see professional help. Bassa is in States but with his new girlfriend not with kanisha because bassa found out who kanisha really is.

5. Ano 2:40 a di baller DAT me dear but on another note unnu need fi GI check fi har page d ml cause di dialog between them 2 seem like ppl weh involve n fool fi dem 1 anada

6. SHE REMIND ME A WA GAL NAME @DEBBIEPLUSH pon IG mi seh dem nuh kno when fi let guh and always find a new man weh dem cant keep FAST FAST FAST !!! MI SEH NO MAN mental illness real

7. I feel so bad for this girl, because she does anything for love. Poor thing. She needs to change her name to Kanisha full a man problems. Kanisha Everstress..Kanisha Man Dun Pon. what a gal life sad eeh… No sah dis sadder dan funeral to rass. Mi wah know wah kind a work she does??? Cause she could never be a nurse and have so much time pon har hands. No sah Can somebody send her to see a psychiatrist!!! Kanisha never post her son but she ever a post man.. kanisha u need to leave man alone and pay more attention to yuh pitney wah di father tek from u. You shoulda be a shame a yuh self not even yuh one son yuh have living wid you.

8. This girl is pathetic if a me like she me go crawl up under a rock and hide and ever a boast bout man dem done pon u my girl!!!

9. A dutty boy that no ratings him nah get from me a so him love dis gal after him take dem things and on to the next no ratings me no find nothing funny or cute bout a boy who use woman ..ungrateful him have a mother n daughter him for gwan better as a man ..if u no respect your mother how can u respect ur woman ..any man you see want disgrace woman publically what is did he accomplish a grammy award or knowings him a look …me no see nothing cute or funny bout this man action ..

10. some of unno just glad for the opportURtunity for done the gal AND AT THE END OF THE DAY HIM DISRESPECT EVERYBODY FOR HER.. SO ME WOULDNT LOOK PON HIM DUMB ASS NOW, KANISHA MUST RUN HIM OR SOMETHING OR STOP GIVE HIM HER MONEY THATS WHY him vex n WANT COME DIS THE GAL NOW .. BASSA SKENG ENGAGE UNNO LUCKY ME NAH LOOK PON HIM..LEAVE THE BOY DEH TO TIME ….GOD SLOW BUT HIM SURE..kanisha God bless you for take the dutty careless boy outta YOUR life HIM no HAVE A POT TO PISS IN …WASTE MAN THAT WALK N LOOK GAL FOR MINE HIM …GO PON YOUR KNEES MY GIRL N THANK GOD!!!!!!

11. MAN FI TEK HAR AND USE HAR RASS YES SHE TOO NUFF.. BITCH GO LOVE YOURSELF.. F**KER YUH. LOVE RUN IN TO AND GWAN LIKE U CAN CONQUER THE WORLD. LMAOOO…. EVERYMAN FROM JAMAICA SHE A RUN INTO TRUE DEM NUH KNOW HAR BACKGROUND AND HISTORY.. ALL U HAVE TO DO IS GOOGLE HAR AND U FIND HAR OUT LMAOOO.. I HAVE NO SYMPATHY FOR WOMAN LIKE THIS.. WORST SHE LOVE CHAT PEOPLE AND GWAN LIKE SHE CAN TEK PEOPLE MAN. F**A YUH KARMA… DIE BITCH DIE.. U SHOULD GO KILL YOURSELF… DESPERATE OLD BITCH…. BIG UP BASSA.. AND ANY MAN WAH USE HAR RASS….