DI MAN ONLY WANT HIMSELF OH

Met this is another girl I heard Marcel talking too. Mi friend follow two ah dem. Mi nuh know weh she from but mi hear him tell har seh him and Tina nuh deh until she find out seh dem really deh. Him and the girl all guh Vegas fi him birthday. If yuh look pon when it was fi him birthday then guh pon har page yuh see seh ah Vegas dem guh together and ah try hide it. Look pon do date at the bottom. His bday is April 14. Marcel don’t want Tina. In fact Marcel don’t want nobody. Anybody weh Marcel nuh look ah weh nuh born yet. Him lie and seh him no have no woman. The girl all have up him madda Bev pon har page. Here is more tea I heard the girl sister and Tina ah friend and di sister hook up Tina pon 3 way and the girl and Tina cuss. Tina did all feel shame and all use to cry ah night time until she finally move on. Now him deh ah dance ah dance up with Barbie in front ah Marcel and him nah pay har nuh mind. Him all post pic wid him and Barbie. The girl name is Neka and according to har page she seems like a humble girl. Mi nuh know if she and Marcel still ah deal but mi just hope she nuh get too caught up wid dem hype life man yah wid dem bagga woman.

image_1

image_2

image_3

image_4

image_5

image_7
Met Marcel don’t want anyone just to show you. First ah him and Tina. Then him and Neka then him under gal picture. Now him and Barbie. Met look pon di picture weh Tina ah pose back way yuh nuh see seh ah Marcel ah guh dung and ah dance with Barbie if yuh look pon di rest ah party picture dem yuh see seh a Barbie stand up in front ah him. Oh please! Girls don’t be a victim!

14 thoughts on “DI MAN ONLY WANT HIMSELF OH

1. tina stink the customer them sey so ,she smell she go a ja go puck out herself wid beanie man and one don ,dem say har head game good, the barber shop man say she smell too on gunhill road and lef and can pay har booth rent so him put her out,thats why she in her housenow , tina go pay the man him rent dutty lickout batty gal , one don say him miss the balls washings gal, him say him numb up and cant f**k shortie when u done wid him ,tina a dat marcel a get to ??????

2. Is Really how much man di Crayola,bleach out gal Barbie from Philly have?. She twins dem weh she have is less than 2yrs old and every drum pan knock she out deh. All ur baby fadda Senanka a real gal clown cause di mount a State and Man ur name call pan is ridiculous. Gal go pudung you pumpum fi a year you are a mother of 5 and is only the twins around you. Mother of the year you are.

3. Nah condone any wrangs u do but if a just run u a run thru some willing women then big up ur flipping self black yute!

Was that Bread fellow easy pon the eyes?where was the puritans when him a run thru coast to coast n cross the Atlantic n pacific oceans? Marcel maybe u fi start bleach but just give thanks fi small mercies….cuz ur name nah call pon battyism…yet if ever.Safe Sex n run thru them same speed yute!

4. Oh please there is NO OWNER!!!!! TINA AH BIG TIME BITCH INNA BRONX!!! BARBIE RIGHT BEHIND HAR BITCH #2. JUST INNA DI BRONX AND PHILLY. NEKA??? WHO IS SHE????NEKA STEP FORWARD PLEASE…….AND NESHA IS NO OWNER SHE IS JUST HIS BABY MADDA AH NUH SHE ALONE GUH AH MARCEL YAAD AND KNOW BEV. PPL NOT EVEN KNOW BOUT HIM DAUGHTER AH WAH DIS. UNNO NUH SEE SEH NEKA HAVE UP PICS WID BEV THE SAME SPOT WEH MARCEL TEK WID BEV. DEM A FOOL FI BELIEVE MARCEL AH WEAKKKKKKKK THERE IS ONLY ONE OWNER BEV THAT IS!!! TINA BARBIE NEKA NESHA AND THR REST AH UNNO MARCEL NUH WANT NUH AH UNNO

5. This dude is a loser and these woman fall for his non dressing ass sometimes when I see his pictures I wonder what him I tink bout when he wake up fi get dress… smdh