DI CASE OF MR SMALL GREAT MOUTH

RICKY-Optimized

Ok MET REMEMBER THE BOY NAME INDIAN FROM MIAMI WHO DEM KILL A MOBAY AFTA HIM FLY DOWN . MI HEAR SEH HIM OWN A FREN SET HIM UP FI GET KILL. SUM MONEY MUST A GO WRONG OR HIM MUSSI DID ROB HIM. DI BOY FLY OUT AFTA INDIAN BURY AND NOBODY NUH SEE HIM A MOBAY AGAIN. HEAR SEH HIM DEH MIAMI NOW AND TRY MARRIED HIM FREN OOMAN AND SHE REFUSE BECAUSE SHE FRAID PEOPLE COME BACK AND KILL HER TO. INDIAN DID LOVE FI BOAST BOUT WAH AND WAH HIM HAVE. DI CLUB WEH NAME BREZZE A MIAMI MI HEAR SEH A HIM USE TO LOCK OT OFF AND DI OWNA NUH STOP PUSH DRUGS OUT DEH.

PEOPLE SEH DI BOY MUS NAME RICKY WAH KILL OFF INDIAN AND FLY OFF DI NEXT DAY. ANYWAY MET, WHEN YOU LIVE DEM LIFE STYLE DEH YOU BOUND FI GET KILL. ALL ONE NAME MICKEY WEH DEM SAY DEM A FREN WID GET 5 YEARS A PRISON FI A SCAM PEOPLE. HIM DID DEH STRAIGHT OUT WID ONE A MI CO WORKER DEM. MET HEAR MI HEAR FROM GOOD SOURCE SAY DI BOY RICKY A BIG TIME CROOK. HIM TEEF ALL HIM FREN DEM MONEY AND DEM A LOOK FI HIM. HIM ALL DID SHOOT MAN A CLUB AND GET LOCK UP.

WEH DAY MI SEE HIM AND HIM A CHAT BOUT HIM WI PAY MI FI GI HIM SOME. BUT DI BOY MUSSI ENGAGE TO A WHIT OOMAN NAME LEAH. HIM ALL BUY HER BENZ FI HER BDAY WID DI SCAMMING MONEY. HOWEVER, MI JUS A TALK WAH MI HEAR. HIM NUH STOP GO ROUND AND NYAM OUT UNDANEATH DI GYAL DEM. TRU HIM HAVE UP HIM LIKKLE MONEY. HIM PAR WID A BOY NAME AJ FROM MOBAY TO. MI ALWAYS SEE DEM A OFFICE CLUB A BUY FRONT! MI FREN SAY RICKY D**K SMALL ONLY HIM MOUTH ALONE GOOD.

0 thoughts on “DI CASE OF MR SMALL GREAT MOUTH

1. Your story makes n sense him a look you now him penis small mouth good how you know Hun and aj has no money he trick all of you regular

2. Him and Leah lef she is no white either she is a lil Thot from MOBAY she have a baby for Ricky best friend Julius and Ricky don’t have any money Ricky lease car for one of him drug man friend dem and act like is him have money on the gram

3. 1 of leah parents is russian and 1 jamaican she look albino but she act like she got her dots and t connect read her profile met when you was going to fcc man use to pick her up outta school and drop her off before ricky pick her up #hore

4. Met sender sound hurt nuh bloodclawt @unknown you wrong big time because ricky have up him money and aj broke as f**k. And leah is a big time whore from long time. She didn’t even know who her son father was at first. Florida career college mek she feel important. Hear she did a f**k one of the teachers there. I knowfor a fact that ricky was trying to married di boy indian girlfriend that him was with for years and she did turn him down fi true true and neva true ahe was afraid of getting killed. I heard she neva did wah ina no mix up with di boy and him fake lifestyle. If a him ricky kill off him own fren fi true which sound suspicious hope him dig him grave to because man out there want him head and ready fi done him. Some a unu chat too much and dont know shit. The story bout Mickey did already broadcast pon news unu neva affi run in to . Unu fi go look a life.

5. @kellz ppl notice everybody comment bcuz its a free world and ppl put in dem 3 cent weh dem know. U know more that @ unknown so u need a life more than dem. Di boy name indian real name is andre. Him woman name dana .Him always a post her name pon him fbge as so mi get fi know who she be. Him a did cool yute but him did too hypee. Him always ina big motor a drive and a speed and show off. Him did a look mi fren kim weh live a ft Lauderdale buy kim neva want him a di money she did want. Mi see ricky a party wid him one long time to mi could neva believe him woulda do dat. Anyting possible in a dem times here bcuz a fren a kill fren. Leah and chudney j a big whores from long time di boy bricky woulda fool if him buy her benz bcuz mi fren baby father nuh stop f**k her. Anywho…. all dem ya story ya a pure hear seh… and he say. If di man kill him own fren fi true fi him days short

6. If the story is true that he waited to go down to JA to kill his friend that is some straight bullshit may this young man soul rest in peace… I don’t know the players personally but I hope that justice is done.

7. @WOW you wasn’t reading the story…
    It say the friend that died which is indian lived in ft Lauderdale and the boy ricky kill him or set him up when the boy went down. It’s said ricky is from mobay so im guessing Indian is also from mobay. May his soul rest in peace. Sad thing fi tru.

8. So how mi just a see di to rass !!! So Ricky and Dana did married after him best friend dead . Nuttin cyan go so. Ppl love mek up shit and fi dem life sad nuh bloodclawt. Dana a decent girl and she nuh mix up wid dog shit. That’s why the boy Indian love her so much. A some waste badmind gyal send in this . Low ppl life alone man unu sick !

1. Draggggyyy first of all since you know the girl suh much. Ricky did married the girl fi papers.she didn’t give him it. Him married leah. Ricky was using her at her vulnerable stage. Poor girl went thru suh much.

9. @Draggyyyy since you know so much. Them did married but the boy did a look papers. Is tru the girl was going thru her vulnerable stage.
    Him doh get ba LolSome adem man here to get shot wid shit!