DI BLAZER SIR

15 thoughts on “DI BLAZER SIR

1. Wrong a wrong rite a rite uno a say coy fi done prisan should a never put the bby in a it str88888 a she mak all a this a happen and the the gal never call her name but she think everything is about her and pebbs dis up the man wife and tak it down so uno a coy uno a blam kmft coy and shantal stay away from dem ppl yah cause side start tak. ……

2. Nico u no fi in a this but mi see ur mom look like she a tak side a shantal or prisan she a do up pon face book but uno a family so uno wi bash coy and him woman smh mi say mi would a kill prisan a swear

3. Dem need fe leave the man alone. He’s making a life of his own. He got bills to pay & a family to feed. Cut out unuh f***y & lowe di bc man & him family

4. Prisan wrong me hate the bitch why she put up the man child prisan no look like s Foreginer prisan want some clothes prisan buy the good things dem fi pebbs and buy the old bruck fi her self

5. @me d bitch just know say foforeigner no look like want bade prisan dwl prisan u stop dance gogo in a Foregin like how u pregnant or u still a dance tlk to me rich girl with u gogo body u get up everyday a lick out pon kadeen and a gogo u a dance to dutty prisan hey gal u ago sorry cause we ago beat u u fat ugly bc when u come ja just wait pon it bitch

6. Prisan a behave like a nuh dat she give her family fi do. A bare wear and lef she give dem. So since wearing ppl clothes is so bad stop give ur family hand me downs kmt

7. Du bwoy mek clothes. ..so him nuh affi wear ppl clothes a ppl more Fi wear his…… or trust it n nuh pay….pebbs nuh stop wear prisan man clothes n shoes n den she wash the bottom a di shoes dem n tag dem carry dem cum give him. ….prisan mouth n pussy stunk nuh fuk. ..dutty mouth prisan chance want some clothes n suzette… yuh deh a foriegn n never give yuh mada a dollar .how long u tell her bout u ago give her brazilian n all now…