DEADMENTS…POLICE PUT OUT MARVIN OUTA SUMFEST

28 thoughts on “DEADMENTS…POLICE PUT OUT MARVIN OUTA SUMFEST

1. Funny Nickiesha and him is every where these days. Dress together alike and all so question how comes she wasn’t at sumfest with him. Lol

2. The police them too f****g bright look how much murder deh a yard a kill off people why they don’t hood look fi them kmt and low the man kmt

3. OKAY, WHAT DID HE DO, NUMEROUS CRIMINALS OUT DEH DO WUSS THAN HIM UNLESS ITS SINTING ELSE, BUT LESSON LEARNED NO ONE THINK THIS COULD HAPPEN A NO ROY WILKINS PARK IF HE DID NUTTEN WHY THROW HIM OUT WONDER IF A JOE?? LOL

1. Yuh know say yah wah big dutty ediot… but Den yuh name say it all still.
      Yuh ask what did he do den yuh say
      Numerous criminals out deh do wuss. Hey gal/boy Bill back some a unnu nuh ramp fi type f***y. A wah dis man….

4. This is why you lady must stop marry these boys to get them documents because they ungrateful soon as him get him papers him and nikesha on Internet everyday throwing subs at the wife. The police kick him out because they get orders to protect the fool fool Jamaican gal dem that make him take advantage of them and call it dancing, met the police dem a take steps before something drastic happens remember in 2010 when marving was dancing with the girl fling her off roof and break her neck ? Yes it’s still on YouTube he didn’t even pay the girl medical bills her ran away come to America that’s why he had loose the visa and now he can come back because of the marriage

5. An example has to be set fling him out yes, the promoter don’t want to be responsible for any harm he might cause anyone, he’s not an artist and wasn’t book to preform the ppl dem nuh want dem show get bad name, nikesha come off the wall and go look a better place to live , your living condition it terrible

6. Dem should a tear up him clothes and draw him out pon the ground like how him do the gal dem they should of tie a rope round his neck and draw him out like a beast

7. Kmt yes man yuh raas yuh a you call yuh self beast Suh hub nuh belong wid civilized people carry him guh let him guh near hope zoo officers

8. Regardless ..i think the video that hot him in this mess is still fresh on ppls mind ..its like they had rape this girl ..i am not sorry for him

9. mi still a pray fi Marvin try that with one of family members a cudda mi second cousin twice removed. phucking disgraceful fling out him nastiness yes. How u fi a treat another human being so

10. He went there well dressed like he didn’t know he was band lol looks like the wife a pray real hard yes

11. a mobay it start 10yrs ago marvin a jump pon dem gal neck when mobay girls challenge Kingston girls and him still get visa. soo he did sinting good it seems joseph is American, smaddy jump on u and hurt u a law suit usdallas well someone needs to stop him of course he is speaking for lot a rough Jamaican men. all da bleach out hair one that was on trial for raping the chiney gal in evvy hole

12. yes latty my dear come bite me,and me wi bite back u rass for that’s what mad people do bite up u rass its all good. wa mi say he was in roy wilkins park and no one put him out at the same time he needs some self control but a slavery time he is Jamaican I am not supporting indiscipline retribution is a nex ting pon him but for someone else come yah and put him out a the plantation him stomping ground and bet he was not refunded his money

13. latty wife done set it for him to fly een and fly out not a tear naw do nutten if this was so destruction would deh pon every other man a woman a farrin mek choices to prove point,, yes me can get hot bwoy weh dem say eena man mixup an play any role to get status a farrin, pray to god screaming target no win for a toilet some a we a go home kotch eena the room u had is gone or bun dung

14. I felt sorry for his wife but the more I see this boy the more happy i am for her. Damn I just couldn’t subject myself to this as a woman with dignity. this s a f**k boy in every suspense of the word. He and dhq Nickeisha make a good couple though, she took him thw whole time he was married. But its coming back to her her watch and see.I see her inna party with him watching him behave like an animal with other women even her friend hottopic_daniiboo and im like wheres her self respect. This man have a hatred for woman that runs deep and any woman he’s with suffers from severe self esteem issues

15. @Latty and @madalready… dwl.

Met d wall waah fix up eno so we can comment on other’s comments